Dodaj do ulubionych

poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam

15.03.04, 15:24
jak tak wolno beda mi sie strony otwieraly!!!!!!!!!tragedia,nawet przeczytac
nie dam rady co napisaliscie:(((((((buuuuuuu,tez tak macie>?
Obserwuj wątek
    • delfinek27 Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 15.03.04, 15:37
      u nas tez działa okropnie :((( niestety

ale ja sie nie poddaje - jestem bardzo cierpliwa
      • ellenai Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 15.03.04, 16:33
        u mnie troche lepiej jest:))))))na szczescie moze teraz co wiecej popisze i
        poczytam cmok
      • grekaa Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 15.03.04, 16:38
        u mnie koszmar:-(
        tylko nad ranem, ok 8.00 idzie jako tako!!! cholewcia!!!!
        • ellenai Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 15.03.04, 16:41
          i wlasnie dlatego ludzie nie pisza,bo krew zalewa jak czlowiek tyle musi czekac
          na otwarcie sie strony!
          • aleks44 Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 15.03.04, 23:26
            he he he znam ten ból
            • mr.bodzio Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 15.03.04, 23:29
              Wcale nie jest żle.
            • delfinek27 Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 15.03.04, 23:30
              Witaj - gdzie Ty sie podziewasz?
              • aleks44 Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 16.03.04, 00:18
                ja jestem ale Ty chyba już nie , musiałem obiad na jutro zrobić.
                a do 22 byłem w pracy
                • ellenai Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 16.03.04, 00:32
                  o matko aleks ale ty do pozna pracujesz! i jaki zaradny ,juz ma obiad gotowy
                  cmok
                  • aleks44 Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 16.03.04, 00:41
                    musze ,żeby przeżyc hi hi
                    • ellenai Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 16.03.04, 00:42
                      to fakt, jesc trzeba, ja tez gotuje kotlety wieprzowe w dzikim ryzu ,mniam! z
                      grzybami:)(cmok
                      • aleks44 Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 16.03.04, 00:48
                        co to dziki ryż ?????
                        • aleks44 Re: poddaje sie-nic tu dzis nie zdzialam 16.03.04, 01:15
                          ?????????????????????????????
                          • ellenai dziki ryz:) 16.03.04, 01:20
                            to wlasciwie nie jest ryz, to roslina ktora ma cos podobnego do ryzu,rosnie w
                            polnocnych stanach usa i byla juz uzywana przez indian, pycha!tylko strasznie
                            dlugo trzeba gotowac!cmok
                            • aleks44 Re: dziki ryz:) 16.03.04, 01:28
                              to ja myślałem ,że będe miał przepis na jakies jedzonko ,a Ty mi tu o indianach
                              i co ja dziecku mam dac do jedzenia ??????
                              podobne do ryżu ??? moze kukurydza hi hi hi troszkę inne ziarnka hi hi
                              • ellenai Re: dziki ryz:) 16.03.04, 01:32
                                przepis?hmmmmm, no ale gdzie ty wezmiesz ten ryz?>to jest takie dlugie czarne
                                i wyglada jak ryz tylko wieksze:)
                                • aleks44 Re: dziki ryz:) 16.03.04, 01:38
                                  to Ty sama nie wiesz czym Ciebie tam karmią i od czego tyjesz hi hi hi
                                  a kolorowych wizji po tym nie masz??? bo to różnie bywa he he
                                • delfinek27 Re: dziki ryz:) 16.03.04, 13:11
                                  podeślij tego czegoś troche - spróbujemy :))
                                  • aleks44 Re: dziki ryz:) 17.03.04, 11:18
                                    zrobimy sobie piknik z Delfinkiem na Twoją cześć hi hi
                                    • ellenai Re: dziki ryz:) 17.03.04, 16:49
                                      ryzowy piknik?hm,tutaj ten ryz nie bardzo jest do dostania ,na polnocy usa to
                                      owszem jest wszedzie
                                    • delfinek27 Re: dziki ryz:) 17.03.04, 23:23
                                      patrz Aleks - wykręca sie - nie chce żebyśmy se piknik zrobili

• aleks44 Re: dziki ryz:) 18.03.04, 08:23
                                        to macie przechlapane ,jak chcesz to Ci cos podesle
                                        zazdrość nie ma granic hi hi hi hi hi
                                        • ellenai Re: dziki ryz:) 18.03.04, 19:50
                                          chce piknii ale nie z ryzem moze z byczymi jajami smazonymi?heheeh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka