Dodaj do ulubionych

ulubiony drink:)

11.04.04, 00:23
mozliwe ze juz na ten temat dyskutowalismy ale moze ktos cos jeszcze
dopowie,zreszta gusta sie moga zmieniac, ja dzis sacze sobie bloody mary, i
strawberry dacquirri,lubie tez margarite a wy?
Obserwuj wątek
    • delfinek27 Re: ulubiony drink:) 11.04.04, 00:27
      a ja lubie np. sok z kaktusa(Ten zielony z tymbarka) + whisky+ cytryna

miodzio polecam
      • ellenai Re: ulubiony drink:) 11.04.04, 00:38
        o to pewno cos takiego ala tequila?
        • delfinek27 Re: ulubiony drink:) 11.04.04, 00:42
          no nie wiem - mi smakuje - ten sok to jest jakaś mnieszanka róznych soków - ale
          fajny jest - ostanio piłam jakiś inny sok z kaktusa Pitahaya - ale tamten jest
          lepszy
          • ellenai Re: ulubiony drink:) 11.04.04, 00:47
            zupelnie nie znam tych drinkow o ktorych mowisz,dobrze wiec jest sie dowiedziec
            czegos nowego:)
            • delfinek27 Re: ulubiony drink:) 11.04.04, 00:56
              polecam też coś takiego ( zapijalismy sie tym na studiach hihiih)

puszka brzoskwiń, puszka ananasów , kilka bananów 3-4 sztuki- wszystko pokroić
              i zalać 1/2litra czystej wódki - potem dodac soki z puszek( ananasów i
              brzoskwić)- odstawić do lodówki

polecam
              • ellenai Re: ulubiony drink:) 11.04.04, 01:21
                delfinek to sprobuje na 100%!! swietna sprawa!
                • ouimet Re: ulubiony drink:) 11.04.04, 21:55
                  na drugi dzien rano to tylko:"2 malutkie z przerebli",czyli prawdziwie zmrozone
                  2 x 5o-tki.../kazda czysta wodka/...jak nie zabije,to uleczy...
                  • ellenai Re: ulubiony drink:) 11.04.04, 22:06
                    ouimet masz zdrowie chlopie
                    • ouimet Re: ulubiony drink:) 11.04.04, 22:44
                      ellenai napisała:

> ouimet masz zdrowie chlopie
                      Elle-juz chyba nie.Ale onegdaj to i owszem...he,he.
                      • ellenai Re: ulubiony drink:) 11.04.04, 22:53
                        hehe nie trzeba tak wczesnie zaczynac cmokhehehhehehehhe
              • s_z_a_k :)))) Delfinek butlonosy ? 11.04.04, 22:45
                Oczywiście żart :))
                • delfinek27 Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 11.04.04, 23:12
                  ty lepiej napisz co Ty popijasz
                  • ellenai Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 11.04.04, 23:32
                    wlasnie szak moze ty cos napiszesz na ten temat hehe
                • ellenai Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 11.04.04, 23:26
                  hehheh dobry heheheh
                  • delfinek27 Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 11.04.04, 23:38
                    hej piszcie co pijecie !!!!!!!!!!!!

bo ja wychodze na najwiekszego pijaka na tym forum :)
                    • ellenai Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 11.04.04, 23:58
                      no i ja tez, bo nikt poza nami nic nie pisze:)
                      • delfinek27 Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 00:08
                        no tak - tylko to ja podaje przepisy na ulubione drinki hihihi
                        • ellenai Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 05:23
                          a ja zaczynam pijackie watki heheheh
                          • ll6 Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 13:49
                            jak dla mnie podstawa to prostota - zeby sie nie okazalo ze akurat 5-tego
                            skladnika brakuje - najlepiej pepsi z rumem i cytrynka, albo sok pomaranczowy z
                            kurakao - fajnie wyglada jak ludwik :)
                            • ellenai Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 15:41
                              pepsi lubie ale z burbonem:)))))))))))))))))))))))))to jes to!
                              • milennik11 Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 19:07
                                ...duzo alkoholu...i cos do tego...tylko chodzi o to aby bylo dobre...i nie
                                bylo smaku alkoholu...polecam...
                                • ellenai Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 20:41
                                  oki milennik:)heeh
                                • delfinek27 Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 20:44
                                  no to własnie ten sok z kaktusa z whisky - nie czuć wogole alkoholu
                                  • ellenai Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 21:00
                                    to musi byc zdecydowanie tylko sok a nie alkohol,tequila jest z kaktusa i zwala
                                    z nog samym alkoholowym zapachem@
                                    • aleks44 Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 21:09
                                      tequila ale ktora??? bo jest srebrna,zlota, z robalem ja pilem taka zwykla,
                                      oczywiscie z sola i cytryna-polecam
                                      wczoraj pilem Grappe narmalna pedziucha ale bardzo fajnej butelce
                                      • delfinek27 Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 21:12
                                        z robalem????

ble
                                        • ellenai Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 21:15
                                          o ja znam jedna tequile,jest koloru wodki zwyklej,a robal to co to?
                                        • aleks44 Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 21:15
                                          sam jej nie piłem ale wiem ,że na pewno taka jest
                                          zresztą nich się wypowie ellen ona jest ekspertem .
                                          wiem ze tą z robalem ciezko dostac i chyba jest najdrozsza
                                          • aleks44 Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 21:17
                                            widze ,że ekspert nie wie ale jest tez taka z robalem hi hi hi
                                            • ellenai Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 21:22
                                              rzeczony "ekspert"nie ma pojecia!
                                              • aleks44 Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 21:25
                                                szukalem wlasnie ale tez nie znalazlem,chyba zloze zamowienie i jak bede ja
                                                mial to Ci opisze czy jest robal i jaki .
                                                • ellenai Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 12.04.04, 21:37
                                                  hehe dobra, zrob jak mowisz!
                                                • ouimet Re: :)))) Delfinek butlonosy ? 15.04.04, 03:30
                                                  aleks44 napisał:

> szukalem wlasnie ale tez nie znalazlem,chyba zloze zamowienie i jak bede ja
                                                  > mial to Ci opisze czy jest robal i jaki .

tez dzisiaj pytalem,ale nie istnieje w tutejszych sklepach.Jest dostepny
                                                  w...Meksyku.Trzeba sie bedzie wybrac na zakupy...
                                                  • ellenai ouimet:) 15.04.04, 04:04
                                                    to po drodze jak bedziesz wracal to zahacz o mnie i zostaw mi jedna butelczyne
                                                    heheh :)
                                                  • aleks44 Re: ouimet:) 15.04.04, 17:26
                                                    no, całe szczescie ,że Ouimet cos znalazł o robalu , bo już myslałem ,ze zwidy
                                                    miałem ale tak na prawde to wiem ze są z robalem,sam jej nie piłem ale może
                                                    dożyje hi hi
                                                  • ellenai Re: ouimet:) 15.04.04, 17:32
                                                    dozyjesz,dozyjesz i jeszcze wypijesz:))))))heheheh dobre to jest o tym robalu!
                                                  • aleks44 Re: ouimet:) 15.04.04, 17:50
                                                    ja zamówienie złożyłem jak tylko się trafi to będe miał jak w banku
                                                    tylko ,żeby robal przeżył ,zresztą jakie to ma znaczenie ,jak by się ruszał
                                                    to jeszcze gorzej by było hi hi
                                                  • ellenai Re: ouimet:) 15.04.04, 18:06
                                                    fuuuuuuuuuj,bleeh,robal ochyda:(ja to tylko bez robala!
                                                  • aleks44 Re: ouimet:) 15.04.04, 18:23
                                                    pilem taką bez robala,z solą i cytryną, myśle ,że ta z robalem tak samo smakuje
                                                    to chyba jako zagrycha hi hi hi
                                                  • ellenai Re: ouimet:) 15.04.04, 18:36
                                                    to ja juz wole bezrobalowa,zdecydowanie!
                                                  • aleks44 Re: ouimet:) 15.04.04, 18:49
                                                    dawniej się mówiło "kto pije i pali ten nie ma robali "
                                                    więc możesz pić, co do palenia to nie namawiam bo jestem tego przeciwnikiem
                                                    i u mnie w domu nikt nie pali chyba???????
                                                  • ellenai Re: ouimet:) 15.04.04, 18:55
                                                    no wiesz to taka naciagana filozofia z tym powiedzonkiem a z tym niepaleniem to
                                                    lepiej sprawdz ehhe ale czy to czlowiek upilnuje?
                                                  • aleks44 Re: ouimet:) 15.04.04, 19:11
                                                    z daje mi się że tak ,ale nie jestem tego pewien każdy musi sam zrozumiec
                                                    i wyciągnąc z tego wnioski.
                                                  • ellenai Re: ouimet:) 15.04.04, 19:44
                                                    ano racja aleks racja:)
                                                  • aleks44 Re: ouimet:) 15.04.04, 20:10
                                                    tylko zeby tak jeszcze inni tak podchodzili do sprawy hi hi hi
                                                  • ellenai Re: ouimet:) 15.04.04, 20:15
                                                    no tak a to nie takie proste:(
                                                  • aleks44 Re: ouimet:) 15.04.04, 20:37
                                                    oj nie, niestety nie
                                                  • ellenai ale czy zauwazyles aleks,ze 15.04.04, 21:04
                                                    to picie nas sciaga prosto w dol?spojrz na strukture watku heheheeh
                                                  • aleks44 Re: ale czy zauwazyles aleks,ze 15.04.04, 21:06
                                                    nie zwracam na to uwagi picie i palenie to zlo ,a my z tym walczymy
                                                    piszac o tym hi hi hi
                                                    ide po piwo hi hi
                                                  • ellenai Re: ale czy zauwazyles aleks,ze 15.04.04, 21:08
                                                    oczywiscie,palenie i picie to zlo, my z tym walczymy,ale jak idziesz do lodowki
                                                    to lapsnij jeden browarek dla mnie ehhehehe
                                                  • aleks44 Re: ale czy zauwazyles aleks,ze 15.04.04, 21:13
                                                    dobrze Ci powiedziec, dla Ciebie juz odlozylem ale moja bytelka musze sie
                                                    jeszcze z zona podzielic hi hi
                                                    odlozylem dla Ciebie Sarisa takie slowackie moze byc , mam jeszcze Kelta
                                                  • ellenai Re: ale czy zauwazyles aleks,ze 15.04.04, 21:27
                                                    nie znam, tymi browarami nie walczylam z pijanstwem wiec chetnie sprobuje:)dla
                                                    zony przynies osobno butelke,no co sie tak bedziecie dzielic?nie ma co
    • viktorsz Re: ulubiony drink:) 12.04.04, 21:38
      siema
      • delfinek27 Re: ulubiony drink:) 12.04.04, 21:47
        o witamy witamy
        • ellenai Re: ulubiony drink:) 14.04.04, 16:56
          witamy i do dyskusji zapraszamy cmok:)
    • giks Re: ulubiony drink:) 14.04.04, 16:32
      martini z cytrynką i lodem choć niekoniecznie
      żubrówka z sokiem jabłkowym - popularnie zwana tatanka
      sok kaktus + gin + sok z cytryny

i kilka innych których składu nie znam ;)

no i jeszcze dla szczęśliwców Archers(?) + sprite ew.7up pychotka ale ciężko
      kupić ;) drink bardzo popularny w GB polecam tym którzy jadą na wakacje ;)
      • aleks44 Re: ulubiony drink:) 14.04.04, 16:43
        to Ty jestes nałóg hi hi hi drinkowy
        • ellenai Re: ulubiony drink:) 14.04.04, 16:58
          e tam nalog, smakosz drinkow:)ale fajny giksio przepis dala:)dzieki:)
        • giks Re: ulubiony drink:) 14.04.04, 19:03
          e tam nałóg ja do picia jestem kiepska zapytaj jacy ;) ostatnio pół podwójnej w
          prawdzie żubrówki nieźle mi namieszało w głowie hi hi hi ja drinki czytaj
          alkohole tylko smakuje mało kiedy wypijam całego sama no i jeśli już to tylko w
          wybranym towarzystwie (tzw. bezpiecznym ;))
          • aleks44 Re: ulubiony drink:) 14.04.04, 19:19
            towarzystwie (tzw. bezpiecznym ;))

bardzo dobrze ,że o tym pamietasz,wiele osób nie bierze tego pod uwagę

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka