ellenai 14.04.04, 22:30 macie jeszcze cos czy juz nie?bo ja tyle tego serownika napieklam ze go ciagle jeszcze jem,ale sie upase, ktos chce kawalek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominux Re: zarcie "poswiateczne" 14.04.04, 22:35 Ja chętnie spróbuje. Już to czuje na podniebieniu mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zarcie "poswiateczne" 14.04.04, 22:39 pol blachy tego serowca, bierz ile chcesz, ja juz nie moge,jem go i jem i skonczyc nie moge a dobry cholera jest, z serka kremowego:)mniam:)))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: zarcie "poswiateczne" 18.04.04, 14:52 ojej, tak sobie rozepchalam żołądek, że od świąt tylko jem i jem... pokończyły mi się już świateczne przysmaki, to robię nowe i ciągle jest co jeść:-) a wczoraj na obiad miałam.........hmmm naleśniki ze szpinakiem i serem feta, jadł ktoś? jak nie , to polecam! doskonałe! Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: zarcie "poswiateczne" 18.04.04, 15:00 No ja mam tylko rzerzuchę i parę jajek przepiórczych.. no i moje jajka tez sie zachowały, ale nie są juz takie kolorowe :P ---------------------------------------- Słupsk pomaga w zwiększaniu ilości postów w Gorlicach :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237 Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: zarcie "poswiateczne" 18.04.04, 16:52 a ja mojego sernika nawet nie sprobowalam w swieta - tyle bylo jedzenia ze nie szło wszystkiego spróbować - no i sernik zniknął bez mojej pomocy - za to miałam świetny mazurek i jego podjadałam regularnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: zarcie "poswiateczne" 18.04.04, 18:47 żeby Ci nie zaszkodził, bo może być za stary. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: zarcie "poswiateczne" 19.04.04, 00:03 już go nie jem - wiec nie masz sie co przejmować ... ale mimo wszystko dzieki za troske Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zarcie "poswiateczne" 19.04.04, 06:22 ja juz skonczylam ten sernik, i tak jak greka u siebie stwierdzila ze sie jej zoladek rozepchal kurcze, to ja to samo moge powiedziec o sobie, ja notorycznie glodna jestem!!!!!!!! ile ja jem! spodnie przyciasne a ja jem! strach! Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: zarcie "poswiateczne" 19.04.04, 08:44 hehe a ja mam super-ultra-szybki metabolizm i mogę jeść ile chcę bo i tak mi to nic nie da :]]] Cały czas waże 64 kg przy wzroscie 185 cm :DDD No ostatnio naet mi waga cos spadła do 63 kg, a przecież jem tyle co zwykle.. może to tasiemiec? :P ---------------------------------- Słupsk się trzyma z Gorlicami :))) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zarcie "poswiateczne" 19.04.04, 17:47 korky ja tez tak chceeeeeeeeeeeeee! taki metabolizm! bo dzis ide na diete, trzeba gdzies ten sernik wyrzucic z siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 19.04.04, 19:00 mnie tez troszke przybylo i mam 102 kg.wczoraj przejechalem kilkanascie kilometrow po lasach stanołem na wadze i nic dalej tak jak bylo taki zapasiony jestem.dzisiaj ide biegac. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 19.04.04, 19:05 no niestety tak od razu to sie nie chudnie,a tyje sie momentalnie,jakie to jest niesprawiedliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 19.04.04, 19:37 ze tez na to nic nie wymysla,moze to jakas zmowa producentow zywnosci ???? Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 19.04.04, 19:57 a ja wczoraj po tym co Aleks napisał poszłam pobiegać i zastanawiałam sie nad tymi 20 okrązeniami ale ja tu nie mam nigdzie zadnego stadionu - wiec robie takie wieksze kółka ( przynajmniej jak dokładam jedno czy dwa to jest troche trasy hihiih) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 19.04.04, 20:08 własnie sie przebieram i ide zaliczyc kilka okrązen,ale czy dam rade to powiem potem jak wroce hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 19.04.04, 21:22 wszyscy biegaja a ja przed kompem,o zgrozo! Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 23.04.04, 15:05 no ja też przed kompem, bo nie mam po co biegać :P Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 23.04.04, 17:38 czyli ty tez "pelny nalog jestes"cmok Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 23.04.04, 22:39 a ja mam po co biegać - musze sobie kondycje przed sezonem poprawić :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 23.04.04, 22:43 a na jaki sezon sie szykujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 24.04.04, 14:44 a no własnie ja też musze coś dla kondycji zrobić, bo na wf nie chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai a czemu ty na wf nie chodzisz?????? 24.04.04, 16:31 o zgrozo ,robisz tak samo jak ja robilam! Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: a czemu ty na wf nie chodzisz?????? 27.04.04, 17:25 mam skolioze - ale już wyleczoną także mógłbym chodzić, ale sie dowiedziałem, że jej juz nie mam dopiero w tym roku hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a czemu ty na wf nie chodzisz?????? 27.04.04, 18:18 uuuuu,to faktycznie musisz uwazac na siebie:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: a czemu ty na wf nie chodzisz?????? 28.04.04, 13:23 tak, tak - ale sam na to pracowałem, żeby sie wyprostować :D Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a czemu ty na wf nie chodzisz?????? 28.04.04, 17:28 zwykle to sie samemu pracuje na rekonwalescencje cmok ehheh Odpowiedz Link Zgłoś