Dodaj do ulubionych

zarcie "poswiateczne"

14.04.04, 22:30
macie jeszcze cos czy juz nie?bo ja tyle tego serownika napieklam ze go
ciagle jeszcze jem,ale sie upase, ktos chce kawalek?
Obserwuj wątek
    • dominux Re: zarcie "poswiateczne" 14.04.04, 22:35
      Ja chętnie spróbuje. Już to czuje na podniebieniu mniam mniam
      • ellenai Re: zarcie "poswiateczne" 14.04.04, 22:39
        pol blachy tego serowca, bierz ile chcesz, ja juz nie moge,jem go i jem i
        skonczyc nie moge a dobry cholera jest, z serka kremowego:)mniam:)))))))0
    • grekaa Re: zarcie "poswiateczne" 18.04.04, 14:52
      ojej, tak sobie rozepchalam żołądek, że od świąt tylko jem i jem...
      pokończyły mi się już świateczne przysmaki, to robię nowe i ciągle jest co
      jeść:-)

a wczoraj na obiad miałam.........hmmm naleśniki ze szpinakiem i serem feta,
      jadł ktoś?
      jak nie , to polecam! doskonałe!
    • korky Re: zarcie "poswiateczne" 18.04.04, 15:00
      No ja mam tylko rzerzuchę i parę jajek przepiórczych.. no i moje jajka tez sie
      zachowały, ale nie są juz takie kolorowe :P

----------------------------------------
      Słupsk pomaga w zwiększaniu ilości postów w Gorlicach :)
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237
    • delfinek27 Re: zarcie "poswiateczne" 18.04.04, 16:52
      a ja mojego sernika nawet nie sprobowalam w swieta - tyle bylo jedzenia ze nie
      szło wszystkiego spróbować - no i sernik zniknął bez mojej pomocy - za to
      miałam świetny mazurek i jego podjadałam regularnie :))
      • aleks44 Re: zarcie "poswiateczne" 18.04.04, 18:47
        żeby Ci nie zaszkodził, bo może być za stary.
        • delfinek27 Re: zarcie "poswiateczne" 19.04.04, 00:03
          już go nie jem - wiec nie masz sie co przejmować ...

ale mimo wszystko dzieki za troske
          • ellenai Re: zarcie "poswiateczne" 19.04.04, 06:22
            ja juz skonczylam ten sernik, i tak jak greka u siebie stwierdzila ze sie jej
            zoladek rozepchal kurcze, to ja to samo moge powiedziec o sobie, ja notorycznie
            glodna jestem!!!!!!!! ile ja jem! spodnie przyciasne a ja jem! strach!
            • korky Re: zarcie "poswiateczne" 19.04.04, 08:44
              hehe a ja mam super-ultra-szybki metabolizm i mogę jeść ile chcę bo i tak mi to
              nic nie da :]]] Cały czas waże 64 kg przy wzroscie 185 cm :DDD No ostatnio naet
              mi waga cos spadła do 63 kg, a przecież jem tyle co zwykle.. może to
              tasiemiec? :P

----------------------------------
              Słupsk się trzyma z Gorlicami :)))
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237
              • ellenai Re: zarcie "poswiateczne" 19.04.04, 17:47
                korky ja tez tak chceeeeeeeeeeeeee! taki metabolizm! bo dzis ide na diete,
                trzeba gdzies ten sernik wyrzucic z siebie!
                • aleks44 Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 19.04.04, 19:00
                  mnie tez troszke przybylo i mam 102 kg.wczoraj przejechalem kilkanascie
                  kilometrow po lasach stanołem na wadze i nic dalej tak jak bylo taki zapasiony
                  jestem.dzisiaj ide biegac.
                  • ellenai Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 19.04.04, 19:05
                    no niestety tak od razu to sie nie chudnie,a tyje sie momentalnie,jakie to jest
                    niesprawiedliwe!!!
                    • aleks44 Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 19.04.04, 19:37
                      ze tez na to nic nie wymysla,moze to jakas zmowa producentow zywnosci ????
                      • delfinek27 Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 19.04.04, 19:57
                        a ja wczoraj po tym co Aleks napisał poszłam pobiegać i zastanawiałam sie nad
                        tymi 20 okrązeniami ale ja tu nie mam nigdzie zadnego stadionu - wiec robie
                        takie wieksze kółka ( przynajmniej jak dokładam jedno czy dwa to jest troche
                        trasy hihiih)
                        • aleks44 Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 19.04.04, 20:08
                          własnie sie przebieram i ide zaliczyc kilka okrązen,ale czy dam rade to powiem
                          potem jak wroce hi hi
                          • ellenai Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 19.04.04, 21:22
                            wszyscy biegaja a ja przed kompem,o zgrozo!
                            • korky Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 23.04.04, 15:05
                              no ja też przed kompem, bo nie mam po co biegać :P

• ellenai Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 23.04.04, 17:38
                                czyli ty tez "pelny nalog jestes"cmok
                              • delfinek27 Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 23.04.04, 22:39
                                a ja mam po co biegać - musze sobie kondycje przed sezonem poprawić :)))))))
                                • ellenai Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 23.04.04, 22:43
                                  a na jaki sezon sie szykujesz?
                                  • korky Re: zarcie "poswiateczne" === tycie i nadwaga 24.04.04, 14:44
                                    a no własnie ja też musze coś dla kondycji zrobić, bo na wf nie chodzę
                                    • ellenai a czemu ty na wf nie chodzisz?????? 24.04.04, 16:31
                                      o zgrozo ,robisz tak samo jak ja robilam!
                                      • korky Re: a czemu ty na wf nie chodzisz?????? 27.04.04, 17:25
                                        mam skolioze - ale już wyleczoną także mógłbym chodzić, ale sie dowiedziałem,
                                        że jej juz nie mam dopiero w tym roku hehe
                                        • ellenai Re: a czemu ty na wf nie chodzisz?????? 27.04.04, 18:18
                                          uuuuu,to faktycznie musisz uwazac na siebie:))))))))
                                          • korky Re: a czemu ty na wf nie chodzisz?????? 28.04.04, 13:23
                                            tak, tak - ale sam na to pracowałem, żeby sie wyprostować :D
                                            • ellenai Re: a czemu ty na wf nie chodzisz?????? 28.04.04, 17:28
                                              zwykle to sie samemu pracuje na rekonwalescencje cmok ehheh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka