gorliczanin 30.09.04, 12:57 Pisze posty na nowym forum Gorlice ,zresztą on zawsze był taki śliski jak wiatr zawieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacaaa2 Re: jacaaa2 nas zdradził! 30.09.04, 17:08 gorliczanin napisał: > Pisze posty na nowym forum Gorlice ,zresztą on zawsze był taki śliski jak > wiatr zawieje. nas -czyli kogo?????????????????? nie przypominam sobie kogoś takiego o takim nicku co by tu pisał-no chyba ze jest to jakiś klon bardziej znanego i piszacego tutaj osobnika poza tym w okresie gdy to forum upadało pisałem tylko ja i probowalem je ratowac no ale wkroczyło na wojenna scieżke z gazetą gorlicka(krakowską) i normalne posty nie miały szansy przebicia A teraz ja moze zapytam -gdzie sa ci pozostali ???? co do tej pory pisali też zdradzili wzgledem Ciebie?? no i na koniec z tym wiatrem -Któz dzisiaj nie ustawia sie pod niego???, no chyba ze chce być ciągle spychany !! Pozdrawiam zdradzone forum :):) To pisałem ja jacaaa- prawdziwy Gorliczanin !! Odpowiedz Link Zgłoś
gorliczanin Re: jacaaa2 nas zdradził! 01.10.04, 07:21 jacaaa2 Ty nic nie KPW ! ROTUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Ty w tym Hażbut to całkiem ...........? Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jacaaa2 nas zdradził! 01.10.04, 18:00 gorliczanin napisał: > jacaaa2 Ty nic nie KPW ! ROTUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! > Ty w tym Hażbut to całkiem ...........? troszke ci sie poj..... jak już to "Hażbud" i to jest ostatni post na jaki ci odpowiem <cmok> Odpowiedz Link Zgłoś
gorliczanin Re: jacaaa2 nas zdradził! 01.10.04, 19:01 jacaa2 brak ogłady i kultury.Wyzwiska nieładnie a czy Ty odpowiesz czy nie to mi zwisa .jacaaa2 to inteligencja gorlicka.heeeeheeee.Pozdrawiam panie jacaa2 Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jacaaa2 nas zdradził! 01.10.04, 18:07 wolność słowa to jedno a obrażanie innych to zupełnie co innego... Odpowiedz Link Zgłoś