gorliczanin 06.10.04, 11:18 Jak pięknie idzie to poszczenie .To moja zasługa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: O 20500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.04, 12:32 więc starym zwyczajem stawiasz pifko hi hi hi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gorliczanin Re: O 20500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.04, 12:39 Bardzo chętnie powiedz tylko gdzie. Już pisałem że jesteś super babka przynajmniej z wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: O 20500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.04, 12:48 gorliczanin napisał: > Bardzo chętnie powiedz tylko gdzie. Już pisałem że jesteś super babka > przynajmniej z wyglądu. nie umawiam się z nieznajomymi... :P Poza tym gdybyś uważniej czytał a przecież studiujesz to forum uważnie od dłuższego czasu to byś wiedział że ja piwa nie pijam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gorliczanin Re: O 20500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.04, 12:55 Jaki problem się poznać .Wiem gdzie mieszkasz wiem jak wyglądasz .Nielubisz piwa to napijesz się innych trunków.Forum studjuję to fakt.Może mała rantka. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: O 20500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.04, 12:59 Nie jestem tak pewna co do tego czy tak wiesz gdzie mieszkam tym bardziej że niedawno się przeprowadziłam ale est to możliwe co do mojego wyglądu to już takiej pewności miec nie mozesz, bo każdy kto mnie zna Ci powie, że ja się bardzo często zmieniam i czasem to nawet trudno nadązyć, więc nie dziwi mnie jak nawet dobrzy znajomi mnie na ulicy niepoznają. No chyba że jesteś jakimsś maniakiem i mnie śledzisz więc jesteś na bierząco. Na randki od przeszło 4 lat nie chodzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gorliczanin Re: O 20500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.04, 13:24 Maniakiem niejestem tu mnie obraziłaś !!!!Jesteś mężatką to wiem.Więcej z Tobą nierozmawiam .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
giks sarkazm..... 06.10.04, 16:10 no coś ty, tak łatwo się obrażasz??? nawet przez myśl mi nie przeszło... .. przecież to było żartobliwie... ehhh co z Twym poczuciem humoru??? Odpowiedz Link Zgłoś