rafi.gocha 20.08.07, 15:07 Witam czy ktoś wie czy budują moze jakies nowe bloki w wieliczce? Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzagaa20 Re: Nowe bloki w Wieliczce 21.08.07, 12:17 Owszem, jest wiele inwestycji. Polecam "Mieszkania przy parku". Więcej info np. tu -> wieliczka.nieruchomosci-online.pl/mieszkania/sprzedaz/28961.html Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.gocha Re: Nowe bloki w Wieliczce 22.08.07, 09:02 Witam, a czy cos bardziej wiadomo o tych blokach, czy to nie są przekręciarze? może ktoś juz kupił tam mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
tardas Re: Nowe bloki w Wieliczce 22.08.07, 09:02 Oh, jest tego od groma :) 1. Quercus Leśna 2. Osiedle pod Różami, ul. Różana 3. ? św. Barbary 4. św. Barbary -starsza część 5. ? Krzyszkowice - domy jednorodzinne plus szeregowce 6. Osiedle Pod Wawrzynami - ul. Chrobrego 7. Rozbudowa Osiedla Szymanowskiego o 120 mieszkań 8. Mardimex ?Kraszewskiego - osiedle Zadory 9. Mardimex ?Reformacka - osiedle Zadory 10. Rozbudowa Kolonii Górniczej 'Niwa' To tylko pierwsza dziesiątka z ponad 30 inwestycji mieszkaniowych w Wieliczce i okolicach. Wiecej informacji znajdziesz tutaj: www.wieliczka24.info/wielickie-inwestycje-czyli-co-buduja-w-miescie-vt74,90.htm#5897 Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.gocha Re: Nowe bloki w Wieliczce 22.08.07, 09:07 Interesuja mnie te bloki przy parku, jeżeli ktoś juz tam kupił albo zamierza to prosze o kontakt, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
zyku Re: Nowe bloki w Wieliczce 22.08.07, 21:07 Jedno mogę powiedzieć - zaczęli juz budować i nawet sprawnie im to idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Nowe bloki w Wieliczce 23.08.07, 16:28 no dokładnie.. jeszcze miesiąc temu szczere pola, a teraz już fundamenty stoją, także wątpię, żeby to przekręt był. Na forum, które tardas podał wyżej też jedna osoba pytała o mieszkania przy parku... i chyba je kupiła. jak znajdę linka to Ci go zamieszczę - może się skontaktujesz z tym panem i zapyatsz co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Nowe bloki w Wieliczce 23.08.07, 16:31 tu masz linka, ale pomyliło mi się.. ten pan też pytał i jeszcze nie kupił, ale przynajmniej jak przeczytasz to dowiesz się coś więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Nowe bloki w Wieliczce 23.08.07, 16:32 link: www.wieliczka24.info/osiedle-przy-parku-pytania-zainteresowanych-krakusow-vt574.htm Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.gocha Re: Nowe bloki w Wieliczce 03.09.07, 13:18 dzieki dzagaa20, a Ty tam gdzieś blisko mieszkasz? chciałam wejsc na tą strone ale mam problem z zarejestrowanie, pisze mi ze błedny kod. Odpowiedz Link Zgłoś
zyku Re: Nowe bloki w Wieliczce 03.09.07, 18:09 Ja np mieszkam jakieś 100m od budowy. Postawili ostatnio dźwig... Ale ogólnie to nie jestem zadowolony bo zlikwidowali jedyne boisko do koszykówki na osiedlu :( Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Nowe bloki w Wieliczce 04.09.07, 12:24 Hej :) Tak, mieszkam jakies 200 metrów od budowy - roboty idą pełną parą. Spróbuj jeszcze raz się zarejestrować - ten błąd jest już chyba wyeliminowany :) A jak nadal Ci się nie uda to napisz, szybciutko to załatwimy :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.gocha Re: Nowe bloki w Wieliczce 04.09.07, 12:43 dzieki własnie udało mi sie tam zarejestrowac, jakbyscie cos wiedzieli o tej budowie i ludziach którzy tam kupują to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.gocha Re: Nowe bloki w Wieliczce 05.09.07, 13:44 Witam, wszystko jest ok tylko nie moge nigdzie znalezc informacji o inwestorze tej inwestycji, troche sie boje zeby nas nie przekrecili, jak z tym sobie poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś
czoobek Re: Nowe bloki w Wieliczce 23.08.07, 07:10 >4. św. Barbary -starsza część W ktorej czesci na Barbary? Na koncu ulicy na lakach na szczescie inwestycja zostala wstrzymana (wstrzymane postepowanie decyzyjne). To o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś