giks 04.11.04, 16:47 dziś usłyszałam : "synchroniczny opad szczęki" czyli kopara opadła, walnąć karpia itd... tyle że w większym gronie :)) Jest takich powiedzonek mnóstwo. Jakie znacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Fajny tekst.... 04.11.04, 16:48 oooo,to ja takie rzeczy to od was moge uslyszec, sama nie znam nic z tych powiedzonek! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Fajny tekst.... 04.11.04, 16:53 swego czasu plątało się sporo tekstów z filmów typu "wyrwać chwasta" ale ja jakos do nich nie przywykłam. Potem troche ze Shreka choć chyba nie na stałe.. odwiedź Gorlice i po drodze koniecznie Tarnów ...idź do diabła - nie mogę diabeł to ja .... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Fajny tekst.... 04.11.04, 16:57 o nigdy nie ogladalam shreka po polsku,ciekawe jakie fajne teksty w nim bylY@ Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Fajny tekst.... 04.11.04, 17:01 wstydź się wstydź to jest niedopuszczalne!!!! musisz koniecznie nadrobić zaległości :))) Podobno polska wersja bije na łeb wszystkie inne a szczególnie tę oryginalną. No i prawda to jak ogladłam na DVD z polskimi napisami to już było widać różnice w stosunku do wersji z dubbingiem. Kiedyś Kevin Aiston mówił że jak oglądał shreka to sie śmiał ale jak obejrzał polską wersję to płakał więc...elen wiesz co masz zrobic??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Fajny tekst.... 04.11.04, 17:04 no to musze gdzies skombinowac polska wersje! ha! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Fajny tekst.... 04.11.04, 17:17 pomysl dobry ale jak ktos ma lepszy transfer plikow i mniej dychawiczny komp cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Fajny tekst.... 04.11.04, 19:26 To ja dodaję link do wątku na forum TARNÓW , gdzie również pisaliśmy o takich rzeczach. Żeby nie przepisywać wszystkiego. I proszę o link do Waszego wątku w tym podanym przeze mnie. Wspaniale się oba uzupełnią. :-) Odpowiedz Link Zgłoś