giks 10.11.04, 19:10 a Ty fiołku nie chcesz przyjść na pifko z nami??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: do fiołka.... 10.11.04, 19:28 pytanie nie jest do Ciebie :P poza tym już pisałeś, że chcesz iść więc nie musisz się powtarzać.....mam dobrą pamięć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacenty_1 wiem................ 10.11.04, 19:32 jaka zła !!!!!!!!!!!!!!!! a może zazdrosna!!!!!!!!!!1????????? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: wiem................ 10.11.04, 19:57 a niby o co??? chyba że o miejsce na serwerze :P Odpowiedz Link Zgłoś
piegowaty_fiolek Re: do fiołka.... 10.11.04, 21:13 a gdzie i kiedy? ;) to wszystko zalezy od dostepnosci posiadanego przeze mnie wolnego czasu. a ostatnio mam go niewiele... jacenty > Ty jakis nadpobudliwy jestes ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: do fiołka.... 10.11.04, 21:17 piegowaty_fiolek napisała: > > jacenty > Ty jakis nadpobudliwy jestes ;) ------------------------------------------------------------------------------- fiolku nie ma co mu dziwic ze taki nerowy.....wpada regularnie do jakiegos dola razem z jakims ksiedzem........no ale to w innym watku jest........cmok > Odpowiedz Link Zgłoś
piegowaty_fiolek Re: do fiołka.... 10.11.04, 21:19 o matko! ciekawie sie zapowiada ;) musze poszukac... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: do fiołka.... 10.11.04, 21:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=455&w=17535887 tu jest watek w ktorym metoda dedukcji doszlam do tych wnioskow-zuberek vel jacenty vel placek vel "kto wie jaki nick jeszcze"mnie fascynuje! naprawde!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai jacaa,alleluja przed bozym narodzeniem? 10.11.04, 21:50 chyba za duzo nalewki babuni wypiles dzis?cmok Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: do fiołka.... 16.11.04, 18:05 czas leci...więc wracam do tematu... możesz podac jakieś ewentualnie odpowiednie dla Ciebie momenty? bo ja np generalnie to jestem dość dyspozycyjna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: do fiołka.... 16.11.04, 18:53 < bo ja np generalnie to jestem dość dyspozycyjna ;) > i kto by pomyślał:) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: do fiołka.... 17.11.04, 11:15 no wiesz co jaca..??? pozwolę sobie wspomnieć że ostatnimi czasy to Ty jesteś na bakier ze spotkaniami :P Choć ostatnie udało nam sie chyba jak żadne inne prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: do fiołka.... 17.11.04, 17:55 no fakt musze przyznać ze było inne jakieś spontaniczne i luzackopodobne:) Odpowiedz Link Zgłoś
piegowaty_fiolek Re: do fiołka.... 17.11.04, 22:18 kurczak... jak na razie to w ogole nie mam czasu :/ jutro wywiadowka, w drugiej szkole cholerny projekt, z ktorego nic nie wyjdzie... ech... idzcie beze mnie :) ja sie moze kiedys przylacze ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kicomor Re: do fiołka.... 18.11.04, 10:32 piegowaty_fiolek napisała: > kurczak... jak na razie to w ogole nie mam czasu :/ > jutro wywiadowka, w drugiej szkole cholerny projekt, z ktorego nic nie wyjdzie. > .. > ech... idzcie beze mnie :) > ja sie moze kiedys przylacze ;) > pozdrawiam > Widzę fiołku że uczysz nadal angielskiego !Spotkajmy się bo dawno cię nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
piegowaty_fiolek Re: do fiołka.... 18.11.04, 14:47 kicomor > "dawno cię nie widziałem" wskazuje na to, ze mnie znasz... kim jestes? mozesz zdradzic? ;) co do spotkania, to tak jak mowilam: jesli bede miec czas. znow zaczelo padac, a ja niedlugo wychodze na te nieszczesna wywiadowke :/ see you! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: do fiołka.... 18.11.04, 15:00 to dziś chyba wszędzie wywiadówki....mnie też chcieli w to wrobic ale się nie dałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś