Dodaj do ulubionych

Uciekam.....

19.07.05, 11:40
musze malenstwa nakarmic (tzn. ugotowac obiad)
Obserwuj wątek
    • zuzanna6 Re: Uciekam..... 19.07.05, 11:44
      to udanych obowiązków :)

napisz co ugotowałes :)

miłego dnia tobie i wszystkim :)
      • ellenai Re: Uciekam..... 19.07.05, 17:10
        o to ugotuj i dla mnie co!cmok
        • aleks44 Re: Uciekam..... 19.07.05, 22:54
          mieso wolowe,ktore bylo w marynacie od piatku,potem bylo duszone ,byl zrobiony
          sos,a nastepnie zostalo podane z makaronem spagetti,pyszne ,ale strasznie
          tuczace
          • zuzanna6 Re: Uciekam..... 19.07.05, 23:27
            oooo super gotujesz, gratuluję :)

tak na te tuczące rzeczy kurde trzeba uważac
            • aleks44 Re: Uciekam..... 19.07.05, 23:37
              az strach stanac na wage,jem dlatego bo gotuje dla dzieci wiec sie napycham
              przy gotowaniu
              • zuzanna6 Re: Uciekam..... 19.07.05, 23:45
                hi hi hi ja tez lubie pojeśc, no ale ...pilnuje sie raczej, wszystko lubię, ale
                ograniczam ilość i postanowiłam sobie teraz duzo rowerkiem jeździć i na wczoraj
                się skończyło, bo dziś burze straszne i ponoc tak do soboty ma padac..hmm
                bedzie cięzko z tym rowerkiem plany zrealizowac
                • aleks44 Re: Uciekam..... 19.07.05, 23:53
                  ja tez lubie rower,tylko ze nie jezdze co dzien,tylko w niedziele i ostatnio
                  przez dwie niedziele nie moglem i teraz musze nadrobic,juz sie nie moge doczekac
                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 19.07.05, 23:57
                    yhy, fajnie tak mknąć przed siebie

przyjemne z pozytecznym

chyba czas uciekac aleks, co? zaraz północ, o ktorej jutro musisz wstac?
                    • aleks44 Re: Uciekam..... 19.07.05, 23:59
                      no to milej nocki ,jutro bede okolo 9,chyba ze mnie corka przegoni z pokoju od
                      siebie hehe
                      • zuzanna6 Re: Uciekam..... 20.07.05, 00:01
                        ok, a wiesz, ze ja na miom forum za czarownice robie? jak tu siedze do północy
                        to strasze hi hi hi

to pa, miłej nocy, do juterka

pozdrawiam Nowy Sącz, moze jutro więcej nas będzie :)
                        • aleks44 Re: Uciekam..... 20.07.05, 00:05
                          mam taka nadzieje,milej nocki ,czesc
                          • ellenai Re: Uciekam..... 20.07.05, 02:10
                            aleks alez ty fantastycznie gotujesz (tak mysle!)ja sie juz wpraszam na twoje
                            danie jak bede w pl
                            • dunajec1 Re: Uciekam..... 20.07.05, 02:57
                              Jaaaa teeeez,lubie dobre jedzenie.
                              • ellenai Re: Uciekam..... 20.07.05, 03:34
                                uf ani mi nie mow,ja kocham zrec niestety!
                                • aleks44 Re: Uciekam..... 20.07.05, 09:35
                                  no to na co czekacie,siadac w samoloty i imprezke robimy hehe
                                  • ciupazka Re: Uciekam..... 20.07.05, 09:38
                                    Ty się nie wygłupiaj, bo jescze gotowi to zrealizować, hehe...i dla CIebie
                                    zabraknie...Hej!
                                    • aleks44 Re: Uciekam..... 20.07.05, 09:51
                                      nie przejmuje sie tym,i tak mam za duzo na wadze hehe chetnie sie tego pozbede
                                      • zuzanna6 Re: Uciekam..... 20.07.05, 10:30
                                        no to, jaby co mamy imprezkę u Aleksa, ja już sie sama wpraszam :)
                                        • ellenai Re: Uciekam..... 20.07.05, 16:48
                                          na mnie to musicie poczekac heheh
                                          • zuzanna6 Re: Uciekam..... 20.07.05, 17:43
                                            poczekamy Elle :)
                                            • ellenai Re: Uciekam..... 20.07.05, 18:31
                                              jasne,ja tam cierpliwa bywam czasem cmok
                                              • aleks44 Re: Uciekam..... 20.07.05, 23:28
                                                cierpliwoasc to dar,ktory nie wszyscy posiadaja
                                                • ellenai Re: Uciekam..... 20.07.05, 23:34
                                                  uf,czasem jednak powiatpiewam czy mam ten dar!dzis brak mi cierpliwosci do
                                                  upalu!
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 20.07.05, 23:56
                                                    przejdzie Ci zobaczysz ,jak sie troszke ochlodzi
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 21.07.05, 00:18
                                                    biedna, tak współczuje, bo tez nie cierpie
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 21.07.05, 00:22
                                                    jak mam goraco na dzialce to wchodze do beczki z woda,a oni tam maja przy
                                                    kazdym domu basen hehe,wiec nie jest tak zle
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 21.07.05, 00:23
                                                    z beczka to zartowalem,bo i tak bym sie nie zmiescil hehe
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 21.07.05, 00:28
                                                    he he he , a to pewnie masz małą beczkę

zawsze coś tak walniesz przed snem, ze mnie rozbudzasz hi hi hi, normalnie
                                                    peknę kiedyś przez ciebie ze smiechu, ale uwielbiam ludzi z takim poczuciem
                                                    humoru

a spadam bo na pysk padam

dobranoc Nowy Sącz
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 21.07.05, 00:30
                                                    beczka 200 l,ale nie probowalem wchodzic,troche jest w niej za ciepla woda
                                                    no to spij smacznie
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 21.07.05, 00:32
                                                    pa pa
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 21.07.05, 00:35
                                                    czesc ,do jutra
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 21.07.05, 00:41
                                                    pa, do juterka
                                                  • majak_m Re: Uciekam..... 21.07.05, 01:50
                                                    Aleks, rozwiazaniem jest oczko wodne ;)
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 21.07.05, 03:17
                                                    takie duze oczko wodne,zebysmy sie wszyscy tam zmiescili!
                                                    a u mnie basenu przy chalupe nie ma,takim burzujem to nie jestem niestety:(
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 21.07.05, 11:19
                                                    to tez zrób sobie oczko wodne :)
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 21.07.05, 17:01
                                                    wszystko ok ale u nas z woda klopot,dlatego ludzie nie maja basenow kolo domow!
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 21.07.05, 22:35
                                                    o kurcze, to juz zostały tylko tradycyjne miski, a jak dziś, troche chłodniej?
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 21.07.05, 22:53
                                                    wiesz ja ciagle mysle o takim duzym oczku z rybami,ale boje sie do tego
                                                    zabrac,nawet sobie juz na ten temat poczytalem,ale sama wiedza to jeszcze nic w
                                                    porownaniu do pracy jaka trzeba wykonac,jak Wiesz mam pseudo-oczko,troszke tam
                                                    roslinek rosnie i plywa sztuczna zaba
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 21.07.05, 22:57
                                                    no tak aleks ale zaryzykowac trzeba a noz ci sie uda!
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 21.07.05, 22:58
                                                    hi hi hi, intryguje mnie ta sztuczna żaba

mam kilku znajomych z takim oczkiem, kurde ile to roboty...jak sie nie uda to
                                                    woda gdzies ucieka, albo problem utrzymania w czystości...wiem,ze proste nie
                                                    jest, ale jak miło posiedziec to fakt
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 21.07.05, 23:18
                                                    nie chce robic takiego z folii,tylko betonowe ze zbrojeniem,ale to kawal roboty
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 21.07.05, 23:20
                                                    aleks jak juz taka robote chcesz odwalic to moze lepiej basen zrob?
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 22.07.05, 00:31
                                                    na basen,to i tak nie mam kasy,a najgorsze to to ze nie mam swojej wody,wiec,na
                                                    razie sobie odpuszcze hehe
                                                    na razie powoli wybieram sie do spanka
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 22.07.05, 00:33
                                                    basen to chyba nie jest az tak drogo wybudowac!
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 22.07.05, 00:42
                                                    no nie wiem, oczko wodne takie betonowe to jednak duzo roboty, masz racje, ale
                                                    tez wolałabym juz basen
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 22.07.05, 00:50
                                                    i jedno i drugie kupa roboty ale basen przyjemniejszy!wybudowanie basenu to
                                                    chyba nie takie kosmiczne koszty znowu!
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 22.07.05, 00:52
                                                    wiesz, jak nie ma wody to problem
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 22.07.05, 00:53
                                                    dokladnie! u nas ledwo wystarcza dla farmerow zeby nawadniali pola,trawniki
                                                    mozna podlewac tylko o konkretnej porze dnia i wyznaczonym czasie!
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 22.07.05, 01:06
                                                    no tak nie dziwię sie, jak takie susze
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 22.07.05, 01:21
                                                    wr no wlasnie!
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 22.07.05, 09:30
                                                    nie bylo by problemu,gdybym mial tyle wody co sasiad,wykopal studnie i ma tak
                                                    mocne zrodlo,ze wode musi odprowadzac do fosy,niestety jest to w przeciwna
                                                    strone i nie dam rady zeby szla do mnie,a szkoda
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 22.07.05, 12:08
                                                    no niestey, zostają ci tylko beczki, ale nie martw sie tez mozna sie ochłodzic

ale jak tak długo nie pada to nosisz wode od sąsiada do tych beczek? to tez
                                                    musisz sie kurde nadźwigać
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 22.07.05, 14:03
                                                    nie dzwigam,jestem za leniwy,po prostu mniej podlewam
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 22.07.05, 16:18
                                                    o to dobre rozwiazanie!
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 22.07.05, 19:08
                                                    ale dzisiaj juz podlalem,pod drzewami juz jest sucho
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 22.07.05, 19:09
                                                    ja tez musze podlac kwiatki!
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 22.07.05, 19:19
                                                    a,kaktusy jeszcze nie zeszly,nie wiem czemu
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 22.07.05, 19:26
                                                    no wlasnie zastanawialam sie co z nimi, tymi kaktusami ale na nie pewno trzeba
                                                    mocno poczekac
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 23.07.05, 10:27
                                                    a u nas dziś rano lało, ale jest juz cieplej
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 23.07.05, 16:38
                                                    o jej,zapomnij u nas o deszczu,kolo denver z tego goraca juz sie lasy i laki
                                                    pala,kurde mol!
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 23.07.05, 16:51
                                                    o jacie, to nadal upał?

lece zaraz na plac, Słupsk walczy

zeby juz nie padało
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 23.07.05, 18:49
                                                    w Gorlicach,do poludnia chwilami swiecilo sloneczko,potem sie zachmurzylo,po
                                                    poludniu przeszla burza,a teraz,teraz znowu zaczyna padac
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 23.07.05, 22:06
                                                    całe szczęście, ze na imprezie juz nie padało
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 23.07.05, 22:29
                                                    nie zmoklas,po co sie przeziebic,do tego w lecie
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 23.07.05, 22:42
                                                    no to ja sie przeziebiam na 40 stopniowym upale!
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 23.07.05, 22:56
                                                    sorki, uciekam, lubie sie bac na fimach, zapowiada sie niezły horror
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 23.07.05, 22:59
                                                    no to naucz sie czegos fajnego na filmie i zastosuj na forum,tez sie chcemy bac!
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam..... 23.07.05, 23:07
                                                    hi hi hi tacy jestyescie fajny ze sie oderwac od was nie moge
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 23.07.05, 23:13
                                                    ja tez nie moge odejsc, tak wciagneliscie mnie ze odejsc od komputera nie moge,!
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 23.07.05, 23:36
                                                    ja nie lubie "hohrorow"corka uwielbia hehe
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 23.07.05, 23:59
                                                    e ja tam czasem lubie horror ogladnac!
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 24.07.05, 00:08
                                                    wole inne filmy
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 24.07.05, 00:49
                                                    pewnie komedie?
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 24.07.05, 09:57
                                                    wole sensacyjne,np oparte na faktach,lub na Diskovery,National Geographic
                                                    komedie tez,ale jak sa dobre
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 24.07.05, 18:38
                                                    tez dobre,tak samo lubie!
                                                  • aleks44 Re: Uciekam do spanka. 24.07.05, 23:05
                                                    milej nocki dobranoc
                                                  • ellenai Re: Uciekam do spanka. 24.07.05, 23:07
                                                    no to trzymaj sie i do jutra,moze tysiaca zalapiemy!
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam do spanka. 24.07.05, 23:08
                                                    aleks juz ucieka?
                                                  • zuzanna6 Re: Uciekam do spanka. 24.07.05, 23:10
                                                    a zaraz horror jest na tv 4 - nawiedzony dom, moze bedzie lepszy niz ten wczoraj

a na tvp2 jest fajny film o 23.35 - Szósty stopień oddalenia
                                                  • ellenai Re: Uciekam do spanka. 25.07.05, 00:07
                                                    no to boj sie porzadnie zuzanno!
                                                  • aleks44 Re: Uciekam do spanka. 03.08.05, 00:37
                                                    wiec zycze Wam milej nocki
                                                    dobranoc
                                                  • aleks44 Re: Uciekam do spanka. 04.08.05, 00:18
                                                    czesc ,ide spac
                                                  • ellenai Re: Uciekam do spanka. 04.08.05, 01:04
                                                    spij dobrze!
                                                  • aleks44 Re: Uciekam do spanka. 05.08.05, 23:42
                                                    nie poklikalem sobie dzisiaj,spanko mnie bierze,chyba bede uciekal
                                                  • ellenai Re: Uciekam do spanka. 25.07.05, 00:06
                                                    ano poszedl sobie spac,szkoda
    • zuzanna6 Re: Uciekam..... 06.08.05, 10:03
      ale teraz już chyba nie śpicie? co robisz aleks w sobotni ranek? u cibie tez
      tak smutno pada? i do tego 19 stopni? a tak chciałam rowerkiem pojeździc
      • aleks44 Re: Uciekam..... 06.08.05, 10:34
        rowerek stoi i czeka,pogoda paskudna,temp 15 stopni myslalem ze dzisiaj sie
        rozpogodzi ,ale bylem w bledzie,dalej pada i nie zanosi sie na poprawe
        pogody,jednym slowem do d.....Nie pozostaje nic tylko ,zabrac sie za porzadki,w
        mieszkaniu bo juz sie na smieciach potykam hehe
        milego dzionka
        • zuzanna6 Re: Uciekam..... 06.08.05, 10:43
          no własnie, masz te same plany co ja, skoro pada, wzięłam sie za porządki, moze
          po południu jakies miłe spotkanko wymyslec, bo wszyscy smutni w domu siedzą
          • aleks44 Re: Uciekam..... 06.08.05, 11:05
            tak imprezka popoludniowa to tak,ja mam jeszcze w planie ugotowac jakis
            obiadek,a potem moze jeszcze na dzialeczke,popatrzec co slychac
            • ellenai Re: Uciekam..... 06.08.05, 15:01
              ja wstalam dzis wczesnie,po 6 rano,heheh no i pije sobie kawe i nie wiem
              jeszcze co bede robic
              • aleks44 Re: Uciekam..... 06.08.05, 15:35
                teraz to sobie nie kawke tylko herbatke popijam,zaczalem sprzatac
                mieszkanie,ale zaswiecilo sloneczko ,to wykorzystalem chwilke i odkurzylem
                autko wewnatrz,bo juz podkogi nie bylo widac,teraz wyglada o wiele lepiej.
                Pogoda taka sobie ,nie pada ale sloneczka teraz nie widac,poprawka wlasnie
                wychodzi hehe,zobaczymy na jak dlugo
                • ellenai Re: Uciekam..... 06.08.05, 15:54
                  no to ja tez pije kawke,zapowiada sie ladna pogoda,musze skosic trawnik kolo
                  domu,auto tez by sie przydalo wysprzatac
                  • aleks44 Re: Uciekam..... 06.08.05, 17:10
                    ja sobie teraz zrobie kawke.Wrocilem przed chwilka z Biedronki,bylem po
                    jogurciki,bo mi sie zapasy skonczyly,ale jeszcze musze po cos wyskoczyc,ale
                    pierwsze kawka,moze ktos sie podlaczy ??
                    • zuzanna6 Re: Uciekam..... 07.08.05, 12:02
                      ja teraz pije kawke, małą, drugą, gdy wychodze juz z kompa, by sie rozkręcic
                      zaraz

kurde, jak ja jestem to was nie ma
                      • ellenai Re: Uciekam..... 07.08.05, 19:16
                        he wlasnie jak ja jestem to was nie ma! cos malo sie na forum tu dzieje ostatnio
                        • zuzanna6 Re: Uciekam..... 07.08.05, 22:16
                          ja jestem ale kurde zaraz uciekam

aleks, a jak smakuje jogurt z biedronki? ja najczęsciej jadam z wisni
                          • ellenai Re: Uciekam..... 07.08.05, 22:33
                            heh pewno smakuje w kropki!
                            nie uciekajcie ,buuuuuuu
                            • zuzanna6 Re: Uciekam..... 07.08.05, 22:39
                              późnawo sie robi, Elle :(
                              • ellenai Re: Uciekam..... 07.08.05, 22:41
                                no to prawda,ja moze za jakie grillowanie sie wezme bo cos mi sie jesc zaczyna
                                chciec
                                • zuzanna6 Re: Uciekam..... 07.08.05, 22:43
                                  o prosze, jak to fajowsko miec domek i podwórko, super, zyczę ci udanego dzionka
                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 08.08.05, 10:42
                                    z biedronki sa wspaniala,czasmi znajdzie sie malutkie czerwone skrzydelko w
                                    czarne kropeczki,ale w smaku i tak sa wspaniale,polecam a z wisni tez lubie hehe
                                    • ellenai hehe dobre aleks n/t 08.08.05, 17:06

• aleks44 Re: hehe dobre aleks n/t 08.08.05, 22:21
                                        wlasnie sobie przypomnialem o jogurcikach ,wiec ide jeden zjesc,co i Wam polecam
                                        musze uciekac ,czesc
                                        • ellenai Re: hehe dobre aleks n/t 08.08.05, 23:01
                                          e tam po nocach sie obzerasz hehe
                                          • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 20.08.05, 21:46
                                            przypomnialem sobie o jogurciku,zjem i do spanka
                                            • ellenai Re:jogurcik na kolacyjke 20.08.05, 22:04
                                              fajnie masz!~ ja ostatnio ostro dietuje,schudlam ponad 4 kg! hura
                                              • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 21.08.05, 19:52
                                                dobra Jestes,ja wczoraj jak stanalem na wadze to tylko 1 kg i mialbym trzy
                                                cyferki,oczy na wierzch mi wyszly i dzisiaj na te okolicznosc 50 kilka km na
                                                rowerku,oczywiscie bez obiadku i kolacji,musze sie zabrac za siebie hehe
                                                gratuluje tych Twoich 4 kg. brawo !!!!!
                                                • ellenai Re:jogurcik na kolacyjke 21.08.05, 20:14
                                                  no tak aleks ale ty jestes wysoki to innaczej to sie rozklada na wyglad!ja
                                                  musze zwalic jeszcze sporo ale dobrze mi idzie wiec mysle ze dam rady!
                                                  • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 21.08.05, 21:22
                                                    jaki wysoki ,przy wzroscie 177 waga + - 80 kg,wiec moje 90 pare to wielka
                                                    przesada hehe
                                                  • ellenai Re:jogurcik na kolacyjke 22.08.05, 05:40
                                                    z waga zawsze sa problemy,kurcze!!!!!!!!!
                                                  • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 22.08.05, 20:13
                                                    przeganiaja mnie od kompa,chyba sobie pojde hehe
                                                  • ellenai Re:jogurcik na kolacyjke 22.08.05, 21:57
                                                    oj szkoda! sama tu bede!
                                                  • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 23.08.05, 21:34
                                                    teraz czas na jogurcik
                                                    uciekam,milej nocki,czesc
                                                  • ellenai Re:jogurcik na kolacyjke 23.08.05, 21:41
                                                    no to pa szybki zmykaczu z forum!
                                                  • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 24.08.05, 21:09
                                                    pewnie ze szybki,Ciebie nie ma wiec uciekam.
                                                    milego kilkania, czesc
                                                  • ellenai Re:jogurcik na kolacyjke 24.08.05, 21:18
                                                    ale ja jestem!
                                                  • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 25.08.05, 14:43
                                                    teraz,czy potem,bo jak ja bylem to Ty gdzies przepadlas hehe
                                                  • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 25.08.05, 21:45
                                                    taka cisza,pewnie juz poszliscie spac,wiec i ja ide
                                                    uciekam,czesc
                                                  • ellenai Re:jogurcik na kolacyjke 25.08.05, 22:22
                                                    nie,nie spie~!
                                                  • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 28.08.05, 22:41
                                                    jogurcik juz zjadlem,a teraz do spanka
                                                    milej nocki,dobranoc
                                                  • ellenai Re:jogurcik na kolacyjke 29.08.05, 04:24
                                                    ja za chwile tez ide spacc,mok
                                                  • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 29.08.05, 09:28
                                                    to spij smacznie i zbieraj sily na nadchodzacy dzionek.
                                                  • ellenai Re:jogurcik na kolacyjke 29.08.05, 16:39
                                                    dzieki,dzieki,jakos sie wyspalam,ale za krotko bylo hehe
                                                  • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 29.08.05, 23:27
                                                    po prostu,za szybko spisz hehe
                                                  • ellenai Re:jogurcik na kolacyjke 29.08.05, 23:34
                                                    hehe jasne! postaram sie dzisiaj powoli spac hehe cmok
                                                  • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 30.08.05, 00:23
                                                    wlasnie zaraz ide spac,milej nocki
                                                    dobranoc
                                                  • ellenai Re:jogurcik na kolacyjke 30.08.05, 00:30
                                                    dobranoc,dobranoc,u ciebie faktycznie pozno juz
                                                  • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 30.08.05, 09:16
                                                    wlasnie sobie kawke popijam,bo wrocilem z zakupow,moze jeszcze jakis obiadek
                                                    zrobie
                                                  • aleks44 Re: nic na kolacyjke 30.08.05, 23:27
                                                    obiadek zrobilem,nawet go zjadlem,najgorsze jest to ,ze dzisiaj nie mam
                                                    jogurcika,zapomnialem kupic,ale i tak ide spac
                                                    czesc
                                                  • ellenai Re: nic na kolacyjke 30.08.05, 23:56
                                                    no tak ja nie mam pojecia co na kolacje!
                                                  • aleks44 Re: nic na kolacyjke 31.08.05, 23:30
                                                    jestem po kolacyjce,ale jutro mam ochote zrobic na obiad placki
                                                    ziemniaczane,macie moze ochote ???
                                                    ale,juz uciekam do spanka ,czesc
                                                  • aleks44 Re:jogurcik na kolacyjke 01.09.05, 23:34
                                                    placki ziemniaczane,byly na obiadek
                                                    teraz do spanka,dobranoc
                                                  • ellenai ja nie moge jesc 02.09.05, 00:37
                                                    plackow ziemniaczanych,kurde!
                                                  • aleks44 Re: ja nie moge jesc 02.09.05, 23:15
                                                    dlaczego,ja sie najadlem jak nigdy wczesiej,ale teraz tylko jogurcik i do spanka
                                                    milej nocki dobranoc
                                                  • ellenai Re: ja nie moge jesc 03.09.05, 00:53
                                                    no to spij dobrze,cmok
                                  • ellenai Re: Uciekam..... 08.08.05, 17:04
                                    grilowanie bardzo sie nam udalo,ale dzis jest poniedzialek,beeeeeeee
                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 21.08.05, 22:02
                                    bo cosik mnie ssie w zoladku,wiec chyba bedzie lepiej,jak pojde do spanka,zycze
                                    Wam milej nocki dobranoc
                                    • ellenai Re: Uciekam..... 22.08.05, 05:39
                                      ja tez za chwile do lozka sie wybieram,jutro poniedzialek,eh!
                                    • aleks44 Re: Uciekam..... 04.09.05, 21:34
                                      jeszcze sobie tv ogladne i do spanka
                                      dobranoc
                                      • aleks44 Re: Uciekam..... 09.09.05, 21:27
                                        ogladam fajny filmek Kod Merkury,tylko niepotrzebnie sa te reklamy
                                        uciekam czesc
                                        • ellenai Re: Uciekam..... 09.09.05, 22:00
                                          eeeeeeeeeee uzaleznil sie od tv
                                          • aleks44 Re: Uciekam..... 10.09.05, 14:31
                                            chyba sie uzaleznilem hehe,ale tylko czesciowo
                                            • aleks44 Re: Uciekam..... 11.09.05, 21:42
                                              dzis nie spojrzalem na tv,ale za bardzo sie dotlenilem ,dlatego uciekam
                                              milej nocki dobranoc
                                              • ellenai Re: Uciekam..... 11.09.05, 23:50
                                                oj ja przysypiam chociaz popoludnie jest
                                                • aleks44 Re: Uciekam..... 12.09.05, 05:03
                                                  troszke wczesniej wstalem,a Ciebie nie ma pewnie poszlas na kawe do sasiadow
                                                  zartowalem hehe
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 12.09.05, 17:12
                                                    na kawe do sasiadow?hehe nie,ja nie utrzymuje bliskich kontaktow z
                                                    sasiadami,nie lubie,nie chce,nie potrzebuje heheh kocham swoja mala prywatnosc
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 12.09.05, 22:41
                                                    u nas to sa takie rozne 'kolka zainteresowan",ale ja tez wole sam,bez
                                                    towarzystwa
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 12.09.05, 23:03
                                                    acha,no ja sie tam na tym nie znam
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 13.09.05, 10:51
                                                    znam przypadki,gdzie kilka osob spotyka sie codziennie na wspolnej kawie
                                                    wiekszosc sasiadow ,ja zreszta tez mamy potem krosty na jezykach,hehe nie wiem
                                                    czemu
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 13.09.05, 16:21
                                                    oj,to jakas masc na te krosty moze!
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 13.09.05, 23:35
                                                    przejdzie mi bez masci hehe
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 14.09.05, 00:35
                                                    do spanka,dobranoc
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 16.09.05, 00:18
                                                    ide spac,dobranoc
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 16.09.05, 05:53
                                                    no super,spij dobrze! widze ze wracasz do starej forumowej rutyny!mowisz
                                                    dobranoc,brakowalo mi tego
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 16.09.05, 08:44
                                                    byl za dlugi watek,ten jest mniejszy i mozna pod niego sie w roznych
                                                    okolicznosciach sie podlaczyc
                                                  • ellenai Re: Uciekam..... 16.09.05, 16:01
                                                    nowy mozna zalozyc ha!
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 17.09.05, 00:25
                                                    nie ma sprawy, juz lece zakladac

> aleks 44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka