0kowita 09.11.04, 17:04 Strzelę sobie numerek. A CO !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inny.obserwator Re: 25252 09.11.04, 22:29 www.rekiny.pl/?action=OddajGlos&PageID=2461 Okowito, a tak przy okazji to mogłabyś do końca listopada codziennie głosować na moją stronę? :) Już jest na miejscu trzecim w listopadowym rankingu na 106 startujących. Pomożesz? :) P.S. Tylko pamiętaj, że oddany głos trzeba potwierdzić odbierając e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: 25252 09.11.04, 23:30 PODAŁEM ZŁY LINK, to prawidłowy: www.rekiny.pl/?action=SzczegolyStrony&PageID=2461 (i tam z boku opcja "oddaj głos") Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 10.11.04, 06:50 OKI..... zagłosowałam i będę głosować. Ale, ale... gdzie tam jest klasyfikacja bo jakoś się nie mogę doszukać ? Ile głosów brakuje Ci do poprzednika ? Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: 25252 10.11.04, 14:43 Okowito, obecny ranking można znaleźć tutaj: www.rekiny.pl/?action=Glosowanie&step=2&kategoria=32&page=1&sort1=2&sort2=2&ns=100 W tej chwili moja strona jest na miejscu trzecim. Do drugiego brakuje około 150 głosów. Na pierwsze nie mam szans. Po prostu trochę zabrakło szczęścia - listopadowa edycja jest bardzo trudna. W październikowej wystarczyło mieć około 500 głosów żeby wygrać. Teraz jest więcej serwisów, są większe, bardziej znane no i ten pierwszy, który prowadzi to takie połączenie fotki.pl z forum i czatem. Dużo użytkowników mają i dlatego bardzo dużo głosów. Poza tym to strona komercyjna - im jest łatwiej. Ale z miejsca drugiego też bym się cieszył :). Bo to natrudniejsza kategorii ("serwis informacyjny" - tam jest zawsze najwięcej zgłoszeń i te strony mają dużą liczbę odwiedzin) i prestiżowy konkurs. Okowito, a jak masz chwilkę to zapraszam do przeczytania ostatnich wywiadów których udzielili dla mojej strony: www.tvn.personal.pl/wywiady.html Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: do Obserwatorka 10.11.04, 18:50 Poczytałam, obejrzałam i na serio..... mam wiele dla Ciebie podziwu (nie doszukuj się tu żadnych złośliwości)....... cieszę się, że w naszej mieścinie jest ktoś młody i tak zdolny jak Ty. Ktoś kto potrafi robić tak wspaniałe i profesjonalne sprawy..... mimo iż ma niewiele lat :-) Tyle, że tematyka Twojej strony niezbyt mnie interesuje. Mało oglądam telewizję........ jeśli już to :tv1, tv2, c+ (kolejność przypadkowa) nie lubię tvn....sorry.. Myślę, że .......życie przed nami, że jeszcze wiele razy spotkamy się w tej dziwnej wirtualnej przestrzeni....... a jeżeli się spotkamy to zawsze będę miała do Ciebie tylko sympatię. Będę co dzień głosować a Ty pomyśl o reklamie......... może tutaj.. (tam najwięcej jaślan): www.forum.rj.pl/ PS.A kiedy będzie ta strona o Jaśle ??? Gdy będzie, gdy będziesz chciał .......to ja zgłaszam się jako pierwsza .......do pomocy, do wypisywania jakiś tam moich farmazonów. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: do Obserwatorka 10.11.04, 19:53 Nie wiem co z tą stroną o Jaśle. Za rok matura a ciężko prowadzić i rozwijać dwie strony jednocześnie. Więc w najbliższym czasie raczej nic z tego (chyba, że na wakacjach, a potem jakoś to będzie). A ta nowa matura będzie bardzo trudna. Z tego co patrzyłem na oke.krakow.pl wynika, że będę musiał zdawać ją z czterech przedmiotów (i to wszystkie w zakresie rozszerzonym) :|. Dlatego nie będzie czasu na drugą stronę :). Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: do Obserwatorka 10.11.04, 20:09 No tak..... matura, potem studia. Dużo pracy przed Tobą. Współczuję bo ja mam już to wszystko za sobą. Musisz walczyć w trudnych czasach. Mnie było ławiej. Miałam warunki na naukę. O pracę nie było trudno, potem starałam się jak umiałam to i w górę szłam (bez jakowyś pleców) a teraz tylko odcinam kupony od tego co kiedyś udało mi się zdobyć.Teraz Wam, młodym jest o wiele gorzej ale Ty dasz sobie radę.....TO PEWNE !!!!!! PS. Aby mnie ktoś źle nie zrozumiał.......moja młodość to czasy komuny ale oby nigdy te czasy nie wróciły.Lepiej walczyć o swoje niż żyć w absurdalnym ustroju. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: GŁOSUJCIE !!!!!!!!!!! 13.11.04, 08:59 Już tylko 90 głosów do drugiego miejsca. Dziś w nowy dzień......głosujcie !!!!! Pooglądajcie stronę... naprawdę warto !!!!! Obserwatorku, poprosiłam o pomoc na zaprzjaźnionych forach. Jeśli pomogą to wygramy to drugie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek.s Re: 25252 14.11.04, 15:40 > Strzelę sobie numerek. Jak to dobrze, że kobiety nie wstydzą sie teraz faktu masturbacji! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 14.11.04, 18:55 ziutek.s napisał: > > > Strzelę sobie numerek. > > Jak to dobrze, że kobiety nie wstydzą sie teraz faktu masturbacji! Mastrubacja......piękna sprawa ale biedny ten któremu "strzelenie numerku" kojarzy się wyłącznie z mastrubacją. Ziutku, zagłosuj na stronę Obserwatorka i nie marudź. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: 25252 14.11.04, 19:25 0kowita napisała: > Ziutku, zagłosuj na stronę Obserwatorka i nie marudź. Wiesz co, w styczniu mam osiemnastkę. Może wtedy zrezygnujesz wreszcie z tego zdrobnienia, okej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Obserwatorka 14.11.04, 19:53 Zrezygnuję chętnie. Ale jak mam się do Ciebie zwracać ????? Obserwatorze ? to sztywne i jakieś dziwne.... nie sądzisz ? Mam się do Ciebie zwracać używając Twego prawdziwego imienia? Jeżeli nie masz nic przeciw....... tak będzie. Masz bardzo ładne imię......Łukasz. Jeżeli pozwolisz......... nie będę pisać "obserwtorku".... będę pisać ...Łukaszu. Ja też mam ładne imię ale nie chcę by tu ktoś je znał....... sam widzisz ile tu złości......... harnasi, ziutek i różne inne klony. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 25252 do Obserwatorka 14.11.04, 20:06 tez glosowalem na strone Ł. droga O. to juz drugi glos z tymi prawdziwymi imionami to prawda ????? przeciez juz kiedys ktos sie do Ciebie zwracał po imieniu,maslalem ze to prawdziwe,ale jak napisalas ,zeby niczemu na forum nie wierzyc ,wiec dalem sobie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Aleksa 14.11.04, 20:16 Nie znikaj Aleks ...... nie odchodź !!!!!! Głosuj na Łukasza, tak bym chciała aby miał to drugie miejsce. A co do prawdziwych imion ...... mój poprzedni nick był : m.a.r.y.s.i.a ale obrzydł mi okrutnie. Zresztą Marysia powinna być miła i uprzejma a ja (jak wiesz) taka nie jestem.... wolę być Okowitą Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Aleksa 14.11.04, 20:25 Wysyłam też sms..... tak bym chciała aby miał to drugie miejsce. Lubię wszystkie ankiety, konkursy a teraz zaangażowałam się emocjonanie......wrrrrr, głupia jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: 25252 do Obserwatorka 14.11.04, 20:25 Zuzanna to piekne imię prawda? Uwielbiam je, ale tez wszystkie odmiany. Hm.....Obsrewtor, Obserwatorek - jejciu, przecież to tak ciepło i miło.....ależ ci młodzi obrażliwi, zamiast sie cieszyc ze ktos ich tak ciepło traktuje.....nic juz Okowitko nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Obserwatorka 14.11.04, 20:29 zuzanna6 napisała: > Zuzanna to piekne imię prawda? Uwielbiam je, ale tez wszystkie odmiany. > > Hm.....Obsrewtor, Obserwatorek - jejciu, przecież to tak ciepło i miło.....ależ > > ci młodzi obrażliwi, zamiast sie cieszyc ze ktos ich tak ciepło > traktuje.....nic juz Okowitko nie rozumiem Zuzanna ........ piękne imię. To Twoje prawdziwe ? ZUZANNA - mam tylko dobre i miłe skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: 25252 do Obserwatorka 14.11.04, 20:35 Nie, Okowitko, Zuzanna to oczywiście nie moje imię - jakoś przy chrzcie nie udało mi sie rodziców nakłonić...ale dzięki nikom spełniamy swoje marzenia - mozna mieć psudo, mozna mieć pseudo z ulubionego imienia, nie? Też wole nie podawać swojego imienia. Ale nie orażaja mniez drobnienia typu Zuzka, Zuzanka - wręcz odwrotnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Obserwatorka 14.11.04, 20:41 Do mnie stali bywalcy tego forum..... (przed wymarciem - zanim wymarli) mówili Marysiu. Nie wiem dlaczego tak mnie strzeliło w łeb by wtedy nazwać się Marysią. Teraz jestem Okowitą....... złośliwą pijaczką i jest to zgodne z moją prawdziwą naturą.....hej. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 25252 do Obserwatorka 14.11.04, 20:38 he he he ne czytalem widocznie wszystkiego,dlatego pomyslalem ze Marysia to Twoje imie,bardzo sympatyczne,choc czasami musze przyznac do Ciebie nie pasujace. Osobiscie uwazam ,ze na forum powinno sie uzywac nickow(tak to sie chyba pisze) ja zreszta mam jeden i wszedzie dodaje tylko numerki(bez skojarzen)hi hi bo ja tez stary, do mlodziezy sie juz nie zaliczam,wiec nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Alesksa 14.11.04, 20:48 Ja młodzieżą już dawno nie jestem, nie wiem czy moje potomne jeszcze się zaliczają do młodzieży dlatego śmieszą mnie takie mowy do młodzieży jakie tu na tych forach czasem są.... Waleczny Ziutek.......łożesztymój!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 25252 do Alesksa 14.11.04, 20:59 >Ja młodzieżą już dawno nie jestem, dlaczego jak sie mlodo czujesz ??????,zreszta na zdjeciu calkiem dobrze wygladasz,ja w Twoim wieku wygladalem bardziej powaznie hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Alesksa 14.11.04, 21:08 NA JAKIM ZDJĘCIU>>>>>> KURWA !!!!!! nie ma żadnego mojego zdjęcia w necie GDZIE WIDZIAŁEŚ ........GADAJ BO ZABIJĘ !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: 25252 do Alesksa 14.11.04, 22:21 A ja też chcę to zdjęcie zobaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 25252 do Alesksa 14.11.04, 22:25 hi hi hi mowilem ze znam proboszcza ,ale Tys nerwowa,ten watek o mnie to chyba pisalas wczesniej ,zanim ten przeczytalas he he he Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 25252 do Alesksa 14.11.04, 22:37 przygladalem sie wiekszosci kto wysiadal z autobusu i droga dedukcji i i odpowiednich analiz stwiedzilem ze to musisz byc Ty. Jak siedzialem i patrzylem ,to droga szly jakiez zwierzeta,duuuuzo ich bylo hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 25252 do Alesksa 14.11.04, 23:14 sprobuje wyslac Ci zdjecie,ale nikt nie wie czy dojdzie,tak na probe oczywiscie to nie Twoje Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Alesksa 14.11.04, 23:28 no tak siedzę i czekam.....żadnych zdłęć nie widzę...... hmm Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 25252 do Alesksa 14.11.04, 23:31 to do d.... nie wiem co sie dzieje ,moze adres pomylilem,choc co tu pomylic,sam nie wiem dlaczego ????? sprobuje jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Alesksa 14.11.04, 23:32 ...... a byki robię takie, że na forum Jarosław już by mnie dawno zabito..... w cierpieniach straszliwych...... dobrze, że tu na pisownię ludzie wyrozumiali Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 25252 do Alesksa 14.11.04, 23:38 he he jak powiedziales byki to juz sie ucieszylem ,ze doszly,a tu kicha ????? nie wiem co jest ,do siebie na gazete wysylam i dochodza,ale dlaczego do Ciebie nie ,tego nie wiem ??? u mnie z pisownia ,to roznie bywa,czasami az wstyd,nie przejmuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Alesksa 15.11.04, 07:24 0kowita napisała: > NA JAKIM ZDJĘCIU>>>>>> KURWA !!!!!! > nie ma żadnego mojego zdjęcia w necie > > GDZIE WIDZIAŁEŚ ........GADAJ BO ZABIJĘ !!!!!!!!! > Ciekawy ten automat na forum...... kurwa - kropkuje, KURWA - nie kropkuje. Sprawdzę sobie jeszcze pierdolić PIERDOLIĆ skurwiel SKURWIEL Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Alesksa 15.11.04, 07:25 0kowita napisała: > 0kowita napisała: > > > NA JAKIM ZDJĘCIU>>>>>> KURWA !!!!!! > > nie ma żadnego mojego zdjęcia w necie > > > > GDZIE WIDZIAŁEŚ ........GADAJ BO ZABIJĘ !!!!!!!!! > > > > Ciekawy ten automat na forum...... kurwa - kropkuje, KURWA - nie kropkuje. > Sprawdzę sobie jeszcze > pierdolić > PIERDOLIĆ > skurwiel > SKURWIEL > > Patrzajcie ludzie...... nic mi nie wykropkowało, wyłączyli czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Alesksa 15.11.04, 07:28 hmmmmm na słupskim kropkuje tu nie kropkuje, dlaczego?..... muszę to przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: 25252 do Alesksa 15.11.04, 15:00 A może kropkuje tylko w tematach postów? Albo tylko niezarejestrowanym? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 25252 do Alesksa 15.11.04, 16:17 jejku Okowitko tak rzucasz miesem,ze gdybym wczesniej przeczytal,to bym miesa na gulasz nie kupowal he he kupilem 0,8 kg,tylko marchewke zapomnialem dac do gotowania,ale zje sie. dlaczego Ty jestes taka wybuchowa ???,baba, przepraszam kobieta dynamit hi hi mam kolezanke w pracy tez taka wybuchowa,dzisiaj jak powiedzialem jej cos milego to walnela we mnie jakas linijka ,kiedys to dziurkacz polecial,ale zlapalem Okowitko usmiechnij sie ,do nocy daleko Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 25252 do Alesksa 15.11.04, 19:22 hehe dobre z tym miesem i gulaszem! ehhehe biedny aleks! takie zycie! ja tez zla jestem bo nie moge na te strone obserwatorka (niestety tak bede do niego sie zwracac)glosowac!wrrrrrrrrr cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Alesksa 16.11.04, 07:22 aleks44 napisał: > jejku Okowitko tak rzucasz miesem,ze gdybym wczesniej przeczytal,to bym miesa > na gulasz nie kupowal he he Czasem trzeba sobie mięsem rzucić, czasem trzeba chłopu przyłożyć.....pozdrowienia dla koleżanki, niech tak trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 25252 do Alesksa 16.11.04, 16:24 reke na chlopa podnosic ?????? historia mowi co sie z takimi stalo hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25252 do Alesksa 16.11.04, 07:19 inny.obserwator napisał: > A może kropkuje tylko w tematach postów? Albo tylko niezarejestrowanym? Kropkuje w tekście i wszystkim. Na forum Słupsk jak się wyraziłam to wykropkowało a tu nie.....hmmm czyżby w Jaśle wolno było przeklinać ?? Zobacz jak zabawiali się ludzie z tym automatem cenzurującym na forum humorum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=17352545&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: 25252 do Alesksa 20.11.04, 18:26 www.tvn.personal.pl/ - zobacz na dzisiejszego newsa... Zawsze gdy informowałem o chorobie Marcina Pawłowskiego było kilkanaście tysięcy osób na stronie. Dzisiaj także. Z pewnością bedzie dużo więcej. www.rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=75576 - nawet RMF opierał się na informacjach z mojej strony i wykorzystał moje zdjęcia... a np. onet.pl nie poinformował o tym na stronie głównej... wstyd... szkoda Marcina... :( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wiesz... 20.11.04, 19:00 mysla pewnie ,ze to "konkurencja",ale czy w takim przypadku powinni???? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: wiesz... 20.11.04, 20:49 Nie, nie myśleli tak, bo Onet.pl jest własnością Grupy ITI. A do ITI należą także wszystkie kanały TVN. P.S. Chwilowo zmieniłem barwy swojej strony na czarne... Tak wzorem tych oficjalnych (www.tvn.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wiesz... 20.11.04, 22:33 nie wiem kto jest kto i do kogo nalezy,oczywiscie nie mam prawa oceniac,ale uwazam,ze w takich chwilach nie powinno byc lepszych,czy gorszych tylko wszyscy powinni sie jednoczyc i zastanowic jakie kruche jest nasze zycie.Dzisiaj jestesmy jutro juz nas nie ma,pozostaje puste miejsce przy stole i smutek bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: GŁOSUJCIE !!!!!!!!!!!!! 25.11.04, 16:55 Już tak niewiele brakuje do drugiego miejsca......głosować !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: GŁOSUJCIE !!!!!!!!!!!!! 25.11.04, 23:27 przecie to robie mozesz sobie sprawdzic o Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: GŁOSUJCIE !!!!!!!!!!!!! 27.11.04, 13:38 Okowito, teraz prowadzimy :). Mamy drugie miejsce, chociaż tylko z minimalną przewagą. Ta strona, której odebraliśmy drugą pozycję na pewno też będzie walczyć do końca i zmoblilizuje siły. Poza tym moja strona zmieniła serwer, a co za tym idzie także adres. Od teraz: - www.tvn.tivi.pl/ - www.forum.tvn.tivi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: GŁOSUJCIE !!!!!!!!!!!!! 27.11.04, 18:03 nie moge oddac glosu,nie wiem dlaczego ?????,caly czas probuje Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: GŁOSUJCIE !!!!!!!!!!!!! 28.11.04, 03:47 Kurcze...... ale od wczoraj głosów przybyło !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: GŁOSUJCIE !!!!!!!!!!!!! 28.11.04, 09:10 dzisiaj poszlo bez problemu Milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: GŁOSUJCIE !!!!!!!!!!!!! 30.11.04, 10:53 Okowito, a masz może nowe "Wprost"? Jeśli tak to zobacz na str. 43 :). Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: GŁOSUJCIE !!!!!!!!!!!!! 01.12.04, 11:03 inny.obserwator napisał: > Okowito, a masz może nowe "Wprost"? Jeśli tak to zobacz na str. 43 :). Zakupiłam Wprost i .......patrzę jak sroka w kość na stronę 43. Jest tam coś o Tobie ??????Nic nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: GŁOSUJCIE !!!!!!!!!!!!! 01.12.04, 11:28 O mnie nic. Jak dobrze pójdzie, to może za kilka dni w Nowinach będą fragmenty mojego wywiadu. Ale wracając do Wprost to zobacz na "źródła" pod tą grafiką z historią TVN. Pan redaktor sobie przerobił mój dział ze strony: www.tvn.tivi.pl/historia.html . Ciekawe tylko skąd wziął te "własne", bo ja ich tam nie widzę :). Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: MAMY DRUGIE MIEJSCE ! 01.12.04, 11:31 I niestety nic. Wygrała strona, która nie jest "serwisem informacyjnym" i przez nieuwagę adminów znalazła się niesłusznie w tej kategorii. Gdyby było pierwsze miejsce to bylibyśmy w finale. Jest tylko szansa, że Ci, którzy głosowali otrzymają jakieś nagrody. W styczniu (w nowej edycji) spróbujemy jeszcze raz, okej? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: MAMY DRUGIE MIEJSCE ! 01.12.04, 11:41 inny.obserwator napisał: . > > W styczniu (w nowej edycji) spróbujemy jeszcze raz, okej? OKEJ !!!!!! Lubię wszystkie głosowania itp....... zawsze gdy spotkam w necie jakąś ankietę to odpowiadam. A tutaj .....to był jeszcze dreszczyk emocji.....uda się czy nie - no i się udało. Odpowiedz Link Zgłoś