ll6 07.12.03, 15:32 snieg spadl - na razie moze nie za duzo, ale jeszcze jak troche dopada to nic innego nie pozostanie jak wyciagnac narty zza szafy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawisza777 Re: wyjmujemy narty zza szafy 07.12.03, 16:19 AMEN i deske jeszcze konieczenie! Mam nadzieje ze bedzie wiecej sniegu bo jak narazie warunki na jzde sa jeszcze slabe..! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: wyjmujemy narty zza szafy 07.12.03, 16:22 polecam biegowki - mniejsze wymagania sniegowe i nie ma potrzeby szukania gorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyjmujemy narty zza szafy 07.12.03, 17:43 a ja na nartach w zab nie umiem heheh ani biegowki,ani takie do zjezdzania z gorki hehehhe :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 14:50 he ja z biegowkami jeszcze nie mam dosw. ale moze warto ;) na taki wypad na 10 km po gorach to trzeba miec kondycje... :) ja tam wole z gorki na desce albo nartach a po gore oczywiscie wyciag heh-chyba sie za wygodny zrobilem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: wyjmujemy narty zza szafy 07.12.03, 17:48 najlepsza pora roku!narty,snieg, to lubie.Gorek u nas pelno i mozna sie powspinac i pozjezdzac. Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: wyjmujemy narty zza szafy 07.12.03, 18:38 zjazdowcy z tego co wiem jakis nie wylaza na pierwsza lepsza gorke, tylko musza sie kopsnac np. na magure najblizej i tu wlsnie jest przewaga biegowek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyjmujemy narty zza szafy 07.12.03, 19:35 magure mialam pod nosem i nigdy tam nie bylam hehe fajnie nie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:09 W sumie dziwne Elle jak moglas nie byc warunki swietne zeby sobie tylek obtluc :) a teraz jest juz lepiej trasa poszezona,armatki, dwa ratraki(czasem uzywaja) heh i mozna jezdzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: wyjmujemy narty zza szafy 07.12.03, 21:03 a beskid nasz - niezbyt obfitujacy w oszalamiajace trasy zjazdowe :) ma idealne warunki zeby stac sie terenem pod biegowki. nie wiem czemu tak malo ludzi w polsce ten sport uprawia - moze dlatego ze w odroznieniu od uprawiania narciarstwa zjzadowego nie ma od tej jego odmiany w ktorej celem jest pokazanie sie w zaje..stym stroju i z drogim sprzetem pod wyciagiem, wypicie paru piwek i zjedzeniu golonki w barze pod wyciagiem :) tylko trzeba troszke sie pomeczyc na wspanialych beskidzkich drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: wyjmujemy narty zza szafy 07.12.03, 23:18 najlepsze jest zjezdzanie na worku z gorki, ja ci to mowie, lepsze niz narty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyjmujemy narty zza szafy 07.12.03, 23:40 ale mi przypomnialas moje dziecinstwo!!!! hehehehe worek wypchany sianem i wio z gorki, no ja wiem ze to prymitywny sport w porownaniu z nartami ale moze nikt mnie za to nie zruga hehehhehe prawda II6? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:07 wez Elle prymitywny czy nie najwazniejsze ze dzieciaki maja dobra zabawe i tak dalej niektore na tmy jezdza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 14:57 II6 jezdzisz sam? heh co do drugiej czesc Twojej wypowiedzi to masz racje..niestety u niektorych juz tak musi wygladac. Łacza przyjemnosc zjedzenia i "popicia" z wyprawa na narty,w sumie czemu nie ? prawie jak pinkinik w lecie. Co od pokazywania sie extra sprzecie i drog. ciuchach jak kogos stac to prosze bardzo ale jak robi to zeby sie pokazac przed znajomymi to ... Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 15:29 jeden minus workow ze sa mniej stabilne :) z tego co pamietam mozna latwo skoscic pare dzrzew :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 16:46 oj ,idziesz tam gdzie drzew nie ma z takim workiem,coby sie nie obic o nie!!! heheh:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 16:52 ehh a teraz ktoś wymyśłił takie sanki a'la worek (to pewnie wersja dla miastowych ;) takie płaskie "cóś" z plastiku bez oparcia nic poprostu kawałek czegoś na sznurku hi hi hi jakby sobie ktoś kawałek plastikowego dywanika przywiązał ;) ciekawe jak to jeździ :))) zamierzam to wypróbować może się nie połamie...... pytanie tylko kto ? ja czy to cudactwo? a może jedno i drugie tyle, że ja dostanę odszkodowanie w razie W hi hi hi już mi się podoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 16:58 z prymitywnych narzedzi zjezdzania z gorek to ja uwazam ze worek pelni nadrzedna role,jakies plastikowe cudo go nie zastapi,ja ci to mowie!!! worek po polifosce i srrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuu z gorki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:06 Gisik ja bym tam nie testowal sam, daj jakiemus dzieciakowi niech sprawdzi czy bezpieczne ;) a o odszkodowaniu to mozesz sobie pomarzyc....sproboj "jubluszka" - twarde odczucia gwarantowane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:03 co tam drzewa tylka mi bardziej zal ;)troche twardo moze byc na czyms takim chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:06 dobrze wypchaj worek i bedzie po klopocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:08 albo niech zawisz nam ubierze grube welniane gacie!!! wtedy bedzie latwiej no i nie odmrozi sobie roznych rzeczy , hehehhehe:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:09 prosze, oto dbalosc kobiet o pewne meskie sprawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:11 Prawidlowo ... ! :D powinnismy dbac o to co mamy najcenniejsze...a wpchac dobrze worek tez prawda ale zgodnie z zasada "wielkosci" stanie sie mniej sterowny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:13 heheheh panowie, niezle ,niezle:))))wiecie co wazne w zyciu kobiet!!! hehehehheheheheh:)))))) wiec do dziela ,wypychac worki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:15 o to dbamy mila pani:)hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:21 W sumie ja wole wogole nie ryzykowac he he i wole narty albo deske szansa na uraz w takim miejscu jest znikoma a poza tym to juz jestem chyba za stary na takie rzeczy tj. worek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:24 to fakt, z takich rzeczy sie wyrasta heheheh (niestety).Ja przyznam ci sie tylko raz w zyciu mialam frajde z tymi workami,gdzie snieg byl ok, i za zimno nie bylo,reszta to byla porazka, wracalam do domu splakana i zasmarkana, wrrrrrrr heheh:((( Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:26 biedna elle,to nie bylo meskiego ramienia sluzacego pomoca i oparciem? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyjmujemy narty zza szafy 08.12.03, 17:27 hehe nie,rodzenstwo plci meskiej nie zwazalo na mnie:(( prawo dzungli w takich sytuacjach istnieje!dzungli sniezno-workowej! Odpowiedz Link Zgłoś