kapciuch1 18.12.03, 01:26 ludziska!!!!!!!!! po pierwsze lubie was!!!!!!! spodobala mi sie atmosfera na forum. po drugie jak rozwiazac zyczenia i lamanie sie oplatkiem na wigilie. no rzyczenia to jeszcze nic ale oplatka w monitor nie wepchne. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawisza777 Re: SWIETA IDA A TU KLOPOT !!!!!!!!!!! 18.12.03, 11:45 Eh bardzo milo to slyszec! Zyczenia mozemy sobie zlozyc i to jeszcze jeszcze przed swietami bo ja np. ja jade do G. i od soboty nie bede mial stalego lacza tylko TPSE :( takze zaloze watek jutro. Oplatek no ciezko bedzie bo to forum nie obsluguje grafiki :D najwyzej na maila sie przesle hi hi Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: SWIETA IDA A TU KLOPOT !!!!!!!!!!! 18.12.03, 16:50 o jesoooo ,nie mow zawisz ze cie nie bedzie na forum w swieta!!!!!!!!! buuuuuuuu,oplatek to sobie mozemy wlasnie przeslac mailem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: SWIETA IDA A TU KLOPOT !!!!!!!!!!! 18.12.03, 18:14 pomysl z oplatkiem mi sie podoba, mnie sie moze uda byc na chwile na necie w czasie swiat:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: SWIETA IDA A TU KLOPOT !!!!!!!!!!! 18.12.03, 18:47 jak juz bedziecie rozsylac tego oplatka to ja go tez chce dostac!,moze na necie tez uda mi sie byc na chwilke:) Odpowiedz Link Zgłoś
kapciuch1 Re: SWIETA IDA A TU KLOPOT !!!!!!!!!!! 19.12.03, 02:55 wszyscy sie porozjezdzaja i co a bede w nocy robil na swieta???:(((( tak mnie wciaglo to formu ze szok. co wyscie ze mna zrobili jakies pranie mozgu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: SWIETA IDA A TU KLOPOT !!!!!!!!!!! 19.12.03, 03:24 heheh kapciuch ja bede napewno przez troche:)))))))))obiecuje,przyjde tu dla ciebie:)))) ciesze sie ze cie forum wciaglo!!!!!!!!!hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: SWIETA IDA A TU KLOPOT !!!!!!!!!!! 19.12.03, 12:46 eeeee kapciuh no staramy sie zeby to funkcjonowalo ! jak masz znajomych w necie to ich tu tez zwolaj! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: SWIETA IDA A TU KLOPOT !!!!!!!!!!! 19.12.03, 20:34 to było do przewidzenia to wciągnięcie, ale chyba nie narzekasz? aż tak bardzo Ci źle? Ja w święta raczej bedę w sieci bo mam stałe w domciu i nigdzie nie jadę - do mnie sie zwalają. oczywiście nie bede tyle co zawsze bo zamienię komp na stól i będę się obżerać mmmm mniam jak sobie pomyślę co będzie... oj łasuch ze mnie straszny - ale nie ja jedna na tym forum prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: SWIETA IDA A TU KLOPOT !!!!!!!!!!! 19.12.03, 12:47 Cos wymyslimy napewno ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: SWIETA IDA A TU KLOPOT !!!!!!!!!!! 19.12.03, 16:37 koniecznie cos trzeba wymyslic, bo jak u was bedzie wigilia to u mnie dopiero bedzie popoludnie wiec moge z wami byc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Sympatyczny pościk :)))) 19.12.03, 20:41 o tak giks,dlatego fajnie mniec takich gosci jak kapciuch na forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: Sympatyczny pościk :)))) 19.12.03, 21:22 mnie tez, i patricka i reszte hihi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: Sympatyczny pościk :)))) 19.12.03, 21:30 czuje sie zaszczycony,panno lilliano ze mnie wspomnials w poscie:-) Odpowiedz Link Zgłoś