Dodaj do ulubionych

UWAGA!!!!!

28.12.03, 13:04
Święta i Nowy Rok to taki sympatyczny i miły okres i chciałabym aby
przynajmniej w tym okresie było też tak i na forum. Z przykrością stwierdzam
pojawiło się kilka mało sympatycznych poscików które zostały skasowane. Być
może jak po konsultacji z zawiszą zostaną przywrócone ale do dopiero po
Nowym Roku. Cieszę się, że doszli nowi forumowicze serdecznie witam i do
zobaczenia po Nowym Roku lub wcześniej on live na spotkaniu :)))
Tym czasem trzymajcie poziom postów jak dawniej ...
A to że czytać trzeba jak pisze ellenai to jedno ale czasem posty nie nadają
się na ogólnodostępne fora. Jeśli ktoś chce i ma odpowiedni wiek to
zapraszam na fora dla dorosłych a tu proszę mieć na uwadze obecność nieletnich.
Obserwuj wątek
    • lilly Re: UWAGA!!!!! 28.12.03, 21:08
      racja,fakt,nie mozna obnizac poziomu forum,posty ktore nie kwalifikuja sie
      trzeba kasowac.Czyzby ellenai jakis dym probowala wzniecic?hmmmm?
    • ellenai hmmmmmmm,wyglada na to ze.... 29.12.03, 02:33
      sie narazilam a ja wyrazilam tylko to co mysle i skomentowalam ten caly
      post,wcale nie napisalam ze takie ochydztwa sa ok.
      • giks Co by była jasność.... 29.12.03, 11:18
        absolutnie NIE! nie naraziłaś się. Co więcej podzielam Twoje zdanie jednak nie
        można pozwolić na takie posty/linki na tym forum. Jest ono teoretycznie ogólno
        dostępne.Poza tym tematycznie jak dla mnie tu nie pasuje, choć FG nie ma
        określonego tematu. Nawet na cosmo wg mnie być tego nie powinno. Ale cóż jest
        i nic na to nie poradzimy za to tutaj możemy więc... chyba nikt nie ma mi za
        złe. Nawet z SZAKiem się dogadaliśmy ;)
        • ellenai Re: Co by była jasność.... 29.12.03, 15:59
          uffffff to dobrze,ze jest ok,bo juz sie pogubilam.Oczywiscie ze nikt ci nie ma
          za zle,ja uwazam ze to fantastycznie,ze tak dbasz o poziom forum,dlatego tutaj
          jest tak fajnie:) trzymaj tak dalej,pozdrowka kochana:)
          • 0kowita Re: Co by była jasność.... 29.12.03, 18:20
            Przepraszam, że się wtrącam ale czy mogę wrzucić tu swoje zdanie ? Mogę ?

Dziękuję.

Forum GW jest forum dla dorosłych, dla dorosłych droga administratorko.
            Link Szaka nie obraził nikogo. Był tylko przykładem na to jak inni są
            durni..... i śmieszni.To co pod tym linkiem napisała Elle było tylko godnym
            podziwu przykładem jak należy reagować na podobne teksty.

Usunięcie tego wątku świdczy li tylko wyłącznie o Twojej pruderyjności, droga
            administratorko a nie o dbałości o przestrzeganie regulaminu forum.

Elle ! zapraszam na forum Jasło... dam sobie uszy obciąć, że Gadacz takich
            wątków nigdy nie wykasuje.

Kocham Cię Elle !!!!
            • 0kowita Re: Co by była jasność.... 29.12.03, 18:34
              A teraz.. . droga administratorko..... zrób "klik" i wykasuj mnie wszak piszę
              coś co może Ci się nie spodobać.

PS. Elle... kocham Cię !!!!!!
              • ellenai okowita ehhehe 29.12.03, 19:22
                diable rogaty,cmok cholero:)ty jak zywykle prowokujesz heheheh,ja ciebie tez
                kofaaaaaam:)
                • 0kowita Re: okowita ehhehe 29.12.03, 19:32
                  Nic nie prowokuję..... czytałam to przed skasowaniem.... nie napisałaś nic
                  złego...pisałaś OKI... ani Szak nie przesadził.... to tylko pruderia,pruderia,
                  pruderia.

PS. Kocham Cię Elle.....przybywaj do Jasła.
                  • ellenai Re: okowita ehhehe 29.12.03, 19:41
                    ludzie"som"rozni kwadratowi i podluzni-jest ok,no niby mnie sie tez wydawalo ze
                    jest ok jakkolwiek ciezko jest zadowolic wszystkich ale bez watpienia kofam was
                    mocno i giksik i ciebie i szaka- ciezko tylko zalesc zloty srodek,cmok
                    okowita,przybywam tez na Jaslo hehehhe:)
            • giks Masz prawo do swego zdania.... 29.12.03, 21:13
              .... i dlatego nie zrobię "klik" to popierwsze ale nie powiem ,żeby to było
              sympatyczne.
              Po drugie nie masz racji Forum gazety nie jest dla dorosłych za wyjątkiem
              wybranych forów. Wśród użytkowników forum gorlickiego jest co najmniej 2 osoby
              poniżej 18 lat i mają prawo tu być.
              To, że link SZAKa mikogo nie uraził to TYLKO Twoje prywatne zdanie.Poza tym
              rozmawiałam o tym z nim.
              Nie mam żalu ani pretensji do Elle może powinnaś przeczytać sobie jeszcze raz
              post.
              Nie ładnie jest za to wyzywać kogoś publicznie. Skoro taka jesteś
              regulaminowa to powinnaś o tym wiedzieć, że takie sprawy załatwia się poza
              forum np. w mailu.
              Myślę, że ani elle ani SZAK z tego powodu nie opuszczą naszego forum.
              Prawda jest taka, że Ze na tym forum to ja tu sprawuję władzę a nie Gadacz
              może ma inne zdanie OK. ale pamiętaj, że pisanie jak i czytanie nie jest
              obowiązkowe więc jak nie podobają Ci się moje "rządy" to przecież nie musisz
              tu być. Co innego, że fajnie jak są tu takie osoby jak TY bo zawsze wnosi to
              coś dobrego a forum nie jest monotonne - przecież nie wszyscy jesteśmy tacy
              sami.
              Pruderyjność czy nie nazywaj to sobie jak chcesz jeśli chodzi zaś o regulamin
              to i tak go nie przestrzegamy na tym forum zbytnio ;) A usuniecie tego postu
              być może jest tymczasowe po raz kolejny się odwołuje do uważniejszego czytania
              postów. Każde usunięcie wątku czy postu jest konsultowane przeze mnie z
              zawiszą oprócz moich własnych. Jednak jest to teraz trochę utrudnione z powodu
              jego braku obecności.
              Ten post poprostu nie był w moim smaku i tyle a co ma do tego regulamin to
              inna sprawa ale nie przypominam sobie abym pisała coś nt regulaminu w związku
              z usunięciem tego postu. I bez względu na to czy się to komuś podoba czy nie
              pewne posty będą usuwane i już.
              Mój błąd w tym tylko taki, że nie zrobiłam tego wcześniej bo zbyt wiele osób
              to już przeczytało i odpisało. Gdybym to zrobiła wcześniej to nawet byście nie
              wiedzieli, że taki post się w ogóle pojawił i nie było by problemu. Trudno się
              mówi i żyje się dalej.
              Poza tym nie dotyczyło to tylko tego wątku było ich więcej i nie koniecznie o
              treści tego typu.

Więc może bez takich proszę.......

Podsumowując:
              Nie pasowały mi te wątki z kilku powodów nie bede się tłumaczyć bo nie uważam
              tego w tym przypadku za konieczne.
              Władza zawsze miała zwolenników i przeciwników i tak jest i będzie.....
              Nikogo tu nie ciągniemy, trzymamy na siłę ani nie wyrzucamy...
              Bardzo się lubimy z elle i wcale nie potraktowałam jej postu negatywnie wręcz
              przyznałam jej rację...a nawet jeśli to podejrzewam, że nie miało by to wpływu
              na naszą znajomość.
              Będę taka jak jestem i się nie zmienię możecie mnie nie lubiec nie zależy mi
              specjalnie mam dość innych problemów, ale generalnie jak do tej pory nikt mi
              nie dał poznać, że za mną nie przepada prócz verayaki i barona ale to zupełnie
              inna historia.

Lubię Cie mimo wszystko Okowito i chętnie czytam Twoje posty odwiedzaj nas
              częściej.
              --
              "Moje zdanie jest prywatne i nikt nie musi się z tym zgadzać"
              zapraszam do Gorlic
              • ellenai Re: Masz prawo do swego zdania.... 29.12.03, 21:23
                giksik powiem tyle-cmok-wyjasnilas sie fajnie i konkretnie,takie rzeczy trzeba
                zawsze zalatwiac od razu.Powtorze-"ludzie sa rozni......"dlatego kofam i to
                forum i was tutaj i Jaselko tak samo,i tu i tam bede macic:)
                Wladza ma rozne odcienie,czasem ciezko zadowolic wszystkich,zloty srodek zawsze
                potrzebny:)cmooooooooook:)
                • 0kowita Re: Masz prawo do swego zdania.... 29.12.03, 22:22
                  Ze względu na moją szczerą sympatię do Elle i ze względu na to, że bardzo lubię
                  Gorlice nie będę z Tobą dyskutować Droga Administratorko !!!!
                  Ciesz się ze swej "władzy"..... obyś ją miała wiecznie !!!

Pozdrawiam.
                  • ellenai okowita 29.12.03, 22:36
                    oferuje ci kawalek pomaranczy ,reflektujesz? Gorlice jest super,Jaselko tez,
                    plus nowy sacz i tarnow,bomba:)
                    • milennik11 Re: okowita 29.12.03, 22:46
                      ...kurcze nie wiem o jakie posty chodzi...może znowu byłem na innych
                      orbitach ...ale widzę że moderator(ka)...działa ostro...cóż możemy powiedzieć
                      my małe robaczki...może zapodamy jakieś wątki o potrawach(ja kiedyś zacząlem
                      pisaćo bigosie)...o rynkach w naszych miastach(są fajne)..o p..(sorka)
                      politykach(lokalnych)...itp..itd...
                      • ellenai Re: okowita 29.12.03, 22:58
                        milennik kurde dawaj przepis na bigos, bom glodna, pomaranczami sie nie naje:((
                    • 0kowita Re: okowita 29.12.03, 22:57
                      ellenai napisała:

> oferuje ci kawalek pomaranczy ,reflektujesz? Gorlice jest super,Jaselko tez,
                      > plus nowy sacz i tarnow,bomba:)

Kochana.... gdyby nie ta cholerna woda już bym była u Ciebie. Jesteś lekiem na
                      całe zło......
                      • ellenai okowita heheh staram sie jak moge 29.12.03, 23:13
                        zeby ci bylo co lepiej,wyplam fistaszki bo mi sie pomarancze skonczyly i czekam
                        az milennik ugotuje bigos!!!!! cmok kochana:)
                  • giks Re: Masz prawo do swego zdania.... 29.12.03, 23:04
                    powinno być no comments....
                    • milennik11 Re: Masz prawo do swego zdania.... 29.12.03, 23:11
                      ...no to no comments...
                      • ellenai milennik BIGOS 29.12.03, 23:15
                        mi tu prosze serwowac!!!! jesc mi sie chce!!!!
                        • milennik11 Re: milennik BIGOS 29.12.03, 23:23
                          ...bigos jak zawsze wyszedł dobry...ale z moderowaniem jakoś chyba nie wychodzi
                          (moderatorce)...nieustające pzdw....
                      • giks Re: Masz prawo do swego zdania.... 29.12.03, 23:22
                        dzięki tysięczny ;)
                        • ellenai Re: Masz prawo do swego zdania.... 29.12.03, 23:31
                          dzieki tysieczny za bigosik,kurdeeeee ale mi sie chce jesc normalnego jedzenia:)
    • zolty_i_puchaty Re: UWAGA!!!!! 30.12.03, 06:40
      tu chyba jakas zadyma byla,szkoda ze sie troche spoznilem bo nie wiem co sie
      dzieje
      • gadacz Witam Gorlice 30.12.03, 14:50
        Przywoływano mnie w paru postach więc pozwolę sobie na dwa zdania.
        Nie widziałem co skontrolfałował SZAK i nie chcę widzieć. Wiem, że to nie moja
        sprawa co się tuy dzieje, ale wydaje mi się, że net to kwestia wyboru. Wiem co
        wkleja Szak więc to omijam. W necie można znaleść wszystko więc kwestią wolnej
        woli jest to, że wybieramy ten lub inny adres. Usunięcie czegokolwiek (jak to
        u nas) powoduje jedynie wzrost zaintersowania tym co znikło. Działanie
        odwrotne od zamierzonego. Dlatego nie będę kasował Szaka bo to tylko powoduje
        zwiekszenie jego aktywności. Proponowałem mu nawet osobny wątek na wklejanie -
        ale równie dobrze mógłbym zapropnować osobny wątek średnio otynkowanej
        ścianie - bo taka właśnie była reakcja. Lepiej machnąć ręką - przecież to
        tylko net.
        • ellenai Re: Witam Gorlice 30.12.03, 15:12
          gadacz i walsnie sie z toba zgadadzam:)))))swieta racja,z tym ze jak sie cos
          wykasuje to bedzie to wzbudzac wielkie dyskusje i tematu sie nie uniknie heheh
          gadacz dzieki za posta i za odwiedzinki,cmok do Jasla:)
    • lilly Re: UWAGA!!!!! 30.12.03, 16:59
      ciekawie tu bylo hihii:)
      • zawisza777 Re: UWAGA!!!!! 04.01.04, 14:39
        nie widzialem jeszcze tego postu takznie wiem o co chodzi ale sie dowiem i
        wtedy zobacze o co "fruwa" .
        • ellenai Re: UWAGA!!!!! 04.01.04, 16:54
          no to sie zapoznaj z trescia zawisz, cmok:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka