boski_yaro 03.01.04, 09:16 że nie dotarłem do Dark Pubu wczoraj Niestety miałem jeszcze cos po drodze (giks wie co) i nie miałem sie jak stamtad wyrwac Przepraszam serdecznie i obiecuje poprawe następnym razem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: WIELKIE SORRY 03.01.04, 12:14 :) przepraszać nie musisz a kare wymierzyłeś sobie sam nie przychodząc i żałując nieobecności na fajnym spotkaniu ;) Ja myśle że poprostu następnym razem to Ty zorganizujesz nam spotkanie - a nikt nie wątpi w Twoje zdolności organizacyjne - a jako organizatorbędziesz musiał być obecny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: WIELKIE SORRY 04.01.04, 15:34 Spoxik Yaro mysle ze bedzie jeszcze okazja :D spotkanie bedzie jeszcze napewno organizowane i liczymy na kazdego kto bedzie miala ochote przyjsc pogadac! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: WIELKIE SORRY 04.01.04, 17:17 aj yaro, nastepnym razem badz kurka wodna i pozuj do zdjecia cobym cie mogla zobaczyc!!!!!! sie wylamujesz!!!! nie ffffffffolno tak:( Odpowiedz Link Zgłoś