Dodaj do ulubionych

proponuje....

03.01.04, 16:31
aby następne spotkanie na które chyba wszyscy mamy chęć odbyło się w sposób
bardziej zorganizowany. Ale musicie się postarać bo sama nie dam rady.
Chciała bym aby to było tak aby przede wszystkim pojawili się ci których nie
było wczoraj.
Dlatego proszę może być na mail abyście każdy kto ma ochote na takie
spotkanie podali mniej więcej terminy które by wam odpowiadały np. studiuję
od poniedziałku do piątku sobota i nedziela OK w maju jade na wysypy
kanaryjskie i mnie nie ma itp ;) treaz będzie więcej czasu więc wszystko
pójdzie lepiej i nie będę się musiała martwić czy ten facet co właśnie
wszedło to kgr czy może jakiś inny gość ani kupować wyborczej jako znak
rozpoznawczy hi hi hi ani pisać kartek choć to było zabawne :) wiecie o co
chodzi.
Tak abyśmy nie musieli szukać miejsca tylko rezerwacja i konkretna godzina i
miejsce :)
Choć powiem, że fajnie by było np. zrobić sobie może jakąś impreze w końcu
karnawał mamy nie??? mniejsza o to na razie się określmy kiedy i kto i jak
może i by chciał :)
Obserwuj wątek
    • delfinek27 Re: proponuje.... 03.01.04, 18:27
      Ja czekam aż drogi stana sie przejezdne. Jeśli tylko drogi będą czarne to moge
      przyjechać. Studiuje co dwa tygodnie w weekendy wiec myśle że jakoś sobie
      poradze :) zawsze można isć na wagary :)))))
      Zresztą do wyjazdu do Gorlic nigdy nie trzeba mnie namawiać :)))
      • giks Re: proponuje.... 03.01.04, 18:42
        > Zresztą do wyjazdu do Gorlic nigdy nie trzeba mnie namawiać :)))

i to mi się podoba :) Więcej takich :) Myślę, że może nie trzeba będzie iść na
        wagary zrobimy tak aby wszystkim pasowało a z tym śniegiem to ja nie wiem jak
        się zima zaczeła w styczniu to może sobie potrwać do maja ;) hi hi hi ale
        wtedy nawet lepiej bo by można było zrobic spotkanie gdzieś na dniach gorlic
        na ryneczku czy jakoś tak :)
    • delfinek27 Re: proponuje.... 03.01.04, 18:49
      Jak juz mamy śnieg to może by to wykorzystać i zrobić kulig. U mnie ten rodzaj
      rozrywki jest ostanio dość popularny szczególnie nocne przejażdzki z pochodniami
      • giks Kulig 03.01.04, 19:04
        świetny pomysł!!!!
        ja ostatnio o tym myślałam kiedyś byliśmy na takim w Gładyszowie na 2 sanie
        (?) i było świetnie. Ciekawe ile teraz taka przyjemność $$$ ? chętnie bym
        sobie takie coś odbyła :)
        • jacaaa2 Re: Kulig 03.01.04, 19:20
          Ale ja bym pomyślał bardziej realnie ,a nie wybiegał do tematu Kuligu-bo skoro
          pierwsze spotkanie miało słabą frekwencje to nie wiadomo jak z drugim i sprawa
          zasadnicza najpierw wartało by sie może przynajmniej osobiscie na krótkich
          spotkaniach zapoznać nim zaczniecie planować duże imprezy.Ot taka moja sugestia
          na przyszłość że może najpierw kilka seryjnych krótkich spotkań choćby
          godzinnych ,ale zawsze to coś niz planowanie powaznych imprez które na obecnym
          etapie znajomości z góry skazane sa na niepowodzenie.I co wy na to
          • ellenai jacaaa nie badz klapouchy!:) 03.01.04, 19:35
            sluszna uwaga,to co mowisz,ale planowac trzeba ostro, i to mowi ta co powinna
            siedziec cicho bo na spotkanie nie da rady dojechac:((((((
          • delfinek27 Re: Kulig 03.01.04, 19:53
            Jacaaa!!! dziewczyny planuja kulig i pytaja o Ciebie - ale Ty pewno nie
            przyjedziesz bo sie boisz że nie wypali hihihi - nie dygaj bo śnieg stopniej i
            po imprezie!!!(Jedna na Wojka i mu konie w zimie stoja odłogiem a juz chyba coś
            dziś mówiła o odłogowaniu :)))
            Pozatym ja mam ochote isc pozjezdzać na dętkach - co jutro uczynie nie
            czekajac na nikogo hihihi
            • ellenai delfinek detka!!!!!!!!! to jest to!!!!!!!!! 03.01.04, 19:59
              a worki po polifosce ktore niestrudzenie reklamuje na tym forum,wypchane sianem?
              racja z jacaaa,ploszy sie plcia piekna i stad te opory:))))hhe
              • delfinek27 Re: delfinek detka!!!!!!!!! to jest to!!!!!!!!! 03.01.04, 20:19
                Worki po polifosce są ok ale jest kilka problemów - brak mi takowych worków
                ponieważ teraz rolnicy nie używaja nawozów sztucznych z braku funduszy ( Przez
                co upadaja Zakłady Azotowe). Po 2 siano sie szybko ubija pod cieżkimi d... i
                robią sie okropnie twarde :) A dętki maja swoje zalety -po 1kazdy jest w
                posiadaniu jakiejś starej dętki (najlepsze są duże takie od traktora, samochodu
                ciężarowego lub od kombajna-są wieloosobowe-choć używałam tez takie od malucha
                i nie były zle )po 2 są miekkie po 3 zawsze w kazdej dętne jest otwór gdzie
                można wsadzić swoje cztery litery (wszystko kwestia rozmiaru hihihi).
                po 4 zjazd na dętkach jest urozmajcony bo nigdy nie wiadomo gdzie pojedzie bo z
                dętkami to róznie bywa czasami sie krecą i zmieniaja kierunek jazdy.
            • jacaaa2 Ciekawe kto Ci nadmucha tą dętke hahahahahah 03.01.04, 20:13
              ???
              • ellenai jacaa no bo ja to....... 03.01.04, 20:14
                odczytuje jako zawoalowana propozycje ,hmmmmmmm, no prosze,prosze!!!!!!!!!!!!
                hehhhe
              • delfinek27 Re: Ciekawe kto Ci nadmucha tą dętke hahahahahah 03.01.04, 20:24
                kompresorem se nadmucham - a co mi tam nabije se ze 3 atmosfery - co se bede
                żałować
                • ellenai delfinek..... 03.01.04, 20:32
                  wiesz, ja sie zaloze ze nie o to jacy chodzilo:((( hmmmmmmhehehhehehhehehhe,
                  on sam chcial tak:) no ffffffffiesz:)
                  • delfinek27 Re: delfinek..... 03.01.04, 20:37
                    Wiem wiem ale jacy nie o mnie chodzi hihihi on po prostu mysli dziś tylko o
                    dmuchaniu :))))
                    • ellenai tak myslisz delfinku hehhehehn/t? 03.01.04, 21:24

• zawisza777 :D 04.01.04, 16:30

• giks Re: Kulig 03.01.04, 20:09
            czyżbym wyczuła nutkę pesymizmu? Jacek nie podobbało Ci się wczoraj czy jak?
            Jeśłi chodzi o takie imprezy to sprawa jest zupełnie inna bo podejrzewa, że
            oprócz rezerwacji w gre wchodzi zaliczka.
            Przecież tak na prawde to to wszystko właśnie po to żeby się lepiej poznac ;)
        • delfinek27 Re: Kulig 03.01.04, 19:45
          u nas z tego co pytałam w tamtym roku to facet ze stadniny brał 20 zł za
          godzinny kulug nie wiem jak w tym roku
          • jacaaa2 Re: Kulig 03.01.04, 19:50
            a w tym roku wchodzimy do Unii i bedzie brał ale 20 euro hihihi i nici z tego :P
            • ellenai jacaa znowu klapouchy z ciebie wylazi:)) 03.01.04, 19:57
              optymista badz! hehe
            • giks Re: Kulig 03.01.04, 20:06
              no ale do unii dopiero na wiosne więc może sie załapiemy na 20zł
              • ellenai slusznie giks, heheh 03.01.04, 20:09
                dlatego nie ma co czekac jacaaa do nastepnej zimy! ehhehe
            • delfinek27 Re: Kulig 03.01.04, 20:29
              Jak tak sie boisz kosztów to może ty pociagniesz ten kulig - ludzi nie bedzie
              dużo (tak twierdzisz) a potem dostaniesz owies w nagrode -Owies ja
              sponsoruje :)))))
    • k.g.r Re: proponuje.... 03.01.04, 20:47
      niestety drogie Panie , ale musze wziąźć strone Jacka. I nie jest to
      bynajmmniej męska solidarność. On ma rację w 100% i wcale nie jest pesymistą
      ale realstą. Takie spotkania maja sens, ale jak cylkicznie pokazywac sie będzie
      3 w porywach 4 osoby i to te same to tak jak Giks wcześniej zauważyła można to
      zorganizować w domu. Tak więc koncepcja kuligu, moim zdaniem, z góry skazana
      jest na niepowodzenie z powodów przynajmniej takich jak to nadmienia Jacaaa.
      • jacaaa2 Re: proponuje.... 03.01.04, 21:05
        Nie powiem wizja kuligu i to w rodzinnych okolicach delfinka27,ktoreż po czesci
        znam jest naprawde jak najbardziej spoko (pssst. nawet powiem wam w tajemnicy
        że niezłą chatke ma w górach jak na takie imprezy),ale najpierw jestem za tym
        co też wyżej sugerowałem i dostałem poparcie od k.g.r.Wiec juch chyba wiadomo
        kto organizuje ten Kulig-dla mnie wszystko jasne ,kupuje łańcuchy na koła i juz
        jestem u Ciebie Delfinku :)))))))))))
        • delfinek27 Re: proponuje.... 03.01.04, 21:50
          A skad Ty wiesz o mojej Chatce?? Chatke pokazuj tylko bardziej zasłużonym :))))
          hihihi

A swoją drogą to Twoje auto ma kilka zalet miedzy innym to że ma 4 dętki :D
      • zawisza777 Re: proponuje.... 04.01.04, 16:17
        k.g.r napisał:

> niestety drogie Panie , ale musze wziąźć strone Jacka. I nie jest to
        > bynajmmniej męska solidarność. On ma rację w 100% i wcale nie jest pesymistą
        > ale realstą. Takie spotkania maja sens, ale jak cylkicznie pokazywac sie
        będzie
        >
        > 3 w porywach 4 osoby i to te same to tak jak Giks wcześniej zauważyła można
        to
        > zorganizować w domu. Tak więc koncepcja kuligu, moim zdaniem, z góry skazana
        > jest na niepowodzenie z powodów przynajmniej takich jak to nadmienia Jacaaa.

Musze sie zgodzic z przedmowcami tj. KGR I Jacaa...dobrze Gisik i delfinek ze
        macie tak optymistycznie nastawienie ale jeszcze nie czas...narazie pozostanmy
        przy tym co jest i miejmy nadzieje ze bedzie dalej chcec u wszystkich
        forumowiczow na spotkania!
        Nastpenym razem wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik bez zadnyego
        problemu. :D
        • jacaaa2 Re: proponuje.... 02.02.04, 19:07
          no i co wy na to ???? być może wiele osób nie pamieta tego postu wiec warto
          przypomnieć
          • giks Re: proponuje.... 02.02.04, 19:11
            widzisz jaca ale tak w sumie to nikt nie napisał kiedy może oprócz delfinka o
            ile dobrze pamiętam i zawiszy więc ja nikogo na siłe uszczęśliwiac nie będę ;)
            • giks Re: proponuje.... 02.02.04, 19:15
              nie żebym była jakaś zołza bo może to tak zabrzmiało ale ciężko coś zrobić w
              większym gronie samemu wiecie o co chodzi..........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka