wideofilm Re: DOBRY ZESPÓŁ NA WESLE W ROZSĄDNEJ CENIE?? POM 06.10.09, 13:51 NA KIEDY ??????!!!! Odpowiedz Link
madzienkka Re: DOBRY ZESPÓŁ NA WESLE W ROZSĄDNEJ CENIE?? POM 06.10.09, 20:41 na 14.08.2010 Odpowiedz Link
zespolgest Re: DOBRY ZESPÓŁ NA WESLE W ROZSĄDNEJ CENIE?? POM 09.10.09, 18:14 a jesli mozna wiedziec ile wg Ciebie jest "w rozsadnej cenie"? Odpowiedz Link
klrt Re: DOBRY ZESPÓŁ NA WESLE W ROZSĄDNEJ CENIE?? POM 06.10.09, 20:28 Witam!Jeśli aktualne proszę o kontakt,prześlę ofertę zespołu. konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link
greguar11 Re: DOBRY ZESPÓŁ NA WESLE W ROZSĄDNEJ CENIE?? POM 07.10.09, 16:40 zapraszam na moją stronę www.agencjagoralska.pl zajmuję się dopasowywaniem zespołów muzycznych do państwa potrzeb. Mam kilka ciekawych ofert na wesele np. kapela góralska+DJ w jednym czy Kapela góralska na początek następnie zespół muzyczny, proszę o kontakt na pewno coś Państwu zorganizujemy pozdrawiam Jest to bardzo oryginalny pomysł na oprawę muzyczną wesela jeszcze nikt nie narzekał:) Odpowiedz Link
remix-1 Re: DOBRY ZESPÓŁ NA WESLE W ROZSĄDNEJ CENIE?? POM 07.10.09, 18:34 Jeśli państwo potrzebują zespołu polecam państwu mój zespół muzyczny REMIX na wesele oraz sylwester czy innego rodzaju imprezy okolicznościowe.Skład zespołu jest damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej. Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop,dens i disco polo.Gramy na żywo na klawiszach,gitarze i akordeonie. W przerwach prowadzimy zabawy i konkursy a przy stołach śpiewamy z gośćmi piosenki biesiadne z akompaniamentem gitary oraz akordeonu. Nasza strona remixkluczbork/freehost/pl lub nasz kontakt dmnczarnecki@gmail.com. Tel. 698 021 522 Cena za usługę jest zależna od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni)czy zabawy. Zapraszam do skorzystania z naszych usług i proszę o napisanie smsa to zadzwonimy Pozdrawiamy Odpowiedz Link
zuzannanuda Re: DOBRY ZESPÓŁ NA WESLE W ROZSĄDNEJ CENIE?? POM 27.10.09, 11:40 Chyba ktoś pomylił miejsca na reklamę. Remix z Kluczborka w Lublinie? W Lublinie jest inny zespół REMIX www.zespol.remixpw.com/ ich akurat mogę polecić byłam widziała, fajnie bawią ludzi i prowadzą wesele. Odpowiedz Link
florakk Re: DOBRY ZESPÓŁ NA WESLE W ROZSĄDNEJ CENIE?? POM 24.11.09, 20:36 Już wcześniej pisałam gdzieś na forum. www.zespolactiv.pl tel.602 828 049 Dobrze bawią gości, nieżle śpiewają, bardzo sympatyczna wokalistka no i rozsądna cena :) POLECAM!!!!! Odpowiedz Link
adelti Re: DOBRY ZESPÓŁ NA WESLE W ROZSĄDNEJ CENIE?? POM 04.06.10, 15:04 KASKADA BAND Nasz zespół istnieje od 2006 roku. Kasia - wokal,gitara akustyczna Darek - wokal Robert - instrumenty klawiszowe, gitara elektryczna Jarek - wodzirej, akordeon, klawisze Zapewniamy profesjonalną obsługę muzyczną i konferansjerską wszelkich imprez np: wesela, studniówki, bankiety itp. Nasze atuty to różnorodny repertuar, solidne nagłośnienie,konkurencyjne ceny! WODZIREJ ! -zapewniamy na parkiecie różnego rodzaju zabawy i atrakcje. Dostosowujemy się do indywidualnych potrzeb klientów. Gwarantujemy wspaniałą muzykę oraz świetną zabawę dla wszystkich gości. KONTAKT: tel: 508 947 799 Zapraszamy Państwa na stronę: kaskada-band.muzzo.pl/ Odpowiedz Link
erni28 Re: DOBRY ZESPÓŁ NA WESLE W ROZSĄDNEJ CENIE?? POM 24.07.10, 17:03 polecam goraco 517705430- zespol z ktorym dogada sie kazdy co do ceny,repertuaru, prowadzenia wesela (wedle zyczenia klientanp. ślaska biesiada, radiowe przeboje, muzyka disco) zapraszamy do wspolpracy Odpowiedz Link
wodzirejka.com.pl Re: DOBRY ZESPÓŁ NA WESLE W ROZSĄDNEJ CENIE?? POM 04.08.10, 13:19 Witam serdecznie, Piszę do Państwa w odpowiedzi na ogłoszenie zamieszczone w internecie odnośnie poszukiwania zespołu na wesele. Chciałbym zaoferować nasze usługi jako duet wodzirejski. W tym celu zapraszam Państwa do odwiedzin naszej strony internetowej www.wodzirejka.com.pl gdzie znajdziecie Państwo wyczerpujące informacje na nasz temat. Jeśli nasza oferta spełnia Państwa oczekiwania proszę o kontakt. W przypadku pytań pozostaję do Państwa dyspozycji Norbert Śliwa tel: 506 357 516 www.wodzirejka.com.pl Odpowiedz Link