Dodaj do ulubionych

FOTOBUDKA NA WESELE

22.12.12, 17:37
Fotobudka to, znane wszystkim z amerykańskich filmów i centrów handlowych, nowoczesne urządzenie do ekspresowego wydruku zdjęć.
Nasza fotobudka wyróżnia się wysoką jakością i błyskawicznym czasem wydruku.
Łatwą obsługę gwarantuje przejrzysty ekran dotykowy. Swoją pomoc oferuje również nasz animator, który cały czas służy Państwu podczas zabawy.

Dzięki licznym gadżetom, perukom i okularom, każdy kto staje przed obiektywem naszej fotobudki ma możliwość wcielenia się w całkowicie nową postać. Wspólna zabawa integruje oraz pozwala zażyć sporo szaleństwa.
Fotobudka to idealna atrakcja na każdą imprezę. Sprawdza się zarówno na weselach jak
i balach, ewentach, festynach...
Wynajmując fotobudkę na określony czas oszczędzasz sobie stresu, ponieważ nie musisz przejmować się ilością zrobionych zdjęć, które są niezapomnianą pamiątką.
Pragniesz uzyskać więcej szczegółów? Skontaktuj się z nami: www.fotobudka-lublin.pl
lub bezpośrednio pod numerem telefonu: 5000 19 704.
Obserwuj wątek
    • zakochana75 Re: FOTOBUDKA NA WESELE 14.01.13, 15:13
      Dziewczyny, jeśli któraś z Was planuje ślub w woj. lubelskim, to polecam facebook.com/tanislublubelskie
      Można skorzystać z promocji i zorganizować wesele trochę taniej.
      Ja skorzystałam, więc polecam innym:)
      • aillen Re: FOTOBUDKA NA WESELE 25.02.13, 18:48
        Fotobudka jest to super atrakcja na weselu i nie tylko. Ostatnio miałam przyjemność pozować przed jedną:) To jest super! od razu otrzymaliśmy gotowe fotki rozcięte na pół, tak więc jedną otrzymałam ja drugą mój narzeczony.
        Pan Animator pomagał nam się przebierać miedzy zdjęciami i wprowadzał mnóstwo luzu i szaleństwa w całą tą zabawę. Staliśmy w sporej kolejce zanim udało nam się dopchać ale szczerze powiem było warto :) Firma nazywa się Czekoladowa Pasja i wiem że są z Lublina. Kontakt podam na PRIV. Mają też inne atrakcje jak by coś. Polecam Wam bardzo tę atrakcję zrobiła na mnie ogromne wrażenie!!!
        • par-amour Re: FOTOBUDKA NA WESELE 27.02.13, 16:52

Chciałabym polecić Wam niebanalną atrakcję. Jest to niepodważalna nowość wsród atrakcji, a dość szybko stała się liderem.
          Pokrótce opowiem Wam o tym.
          Najprościej mówiąc, jest to automat fotograficzny z natychmiastowym wydrukiem zdjęć. Sterowana jest za pomocą dotyku, sercem jest lustrzanka cyfrowa a za wydruk opowiada drukarka fotograficzna (druk zdjęcia trwa tylko 15s!) Jak to działa? Wystarczy stanąć przed obiektywem, wcisnąć przycisk i gotowe! W kilkusekundowych odstępach wykonana zostanie seria zdjęć, a po chwili otrzymacie gotowe wydruki o wysokiej, jakości. Przez cały czas widoczny jest podgląd, który zachęci Was oraz gości, do wygłupów i dobrej zabawy przed obiektywem.
          Więcej info znajdziecie w Firmie FOTO ILUZJON www.fotoiluzjon.com
          Według osób, które miały okazję już ją przetestować, to magiczna maszyna dająca masę śmiechu i radości.
          Szczerze polecam!!!!

• ann-ja Re: FOTOBUDKA NA WESELE 24.06.14, 23:28
      Ostatnio na weselu brata była fotobudka z firmy otofotobudka. Troche sie obawiali, bo nikt wcześniej w rodzinie czegoś takiego nie robił, ale pani animatorka sprawiła się doskonale,
      kolejka się ustawiała ... tak że polecam
    • crazyfocia Re: FOTOBUDKA NA WESELE 28.07.14, 21:19
      Witam,

Zapraszam i osobiście polecam przetestowaną Fotobudkę Lublin CrazyFocia na crazyfocia.pl tam wybierz Wesele ->szczegóły i znajdziesz ceny.
      Mam nadzieję, że pomogłem ;)

Pozdrawiam,
    • artfascination Re: FOTOBUDKA NA WESELE 02.05.18, 14:29
      Ostatnio na weselu Marleny i Piotra była zypełnie inna fotobudka - kabina z możliwością wejścia do środka. Fajna sprawa. Zdjęcia bardzo dobrej jakości , wszystko ostre. Dodatkowo mogliśmy wysyłać zdjęcia na maila , facebooka itd.
      Firma premiumfotobox.pl
      Polecam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka