agu3009 09.07.09, 12:58 Czy ktoś słyszał zespół MUSIC BAND? grają w Lublinie, Warszawie, Krakowie i Radomiu? proszę o opinie pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4made Re: Zespół MUSIC BAND - opinie! 30.07.09, 11:33 Ja tez jestem zainteresowana tym zespolem, ale jakos malo o nim slychac! Moze odezwie sie ktos u kogo grali na przyjeciu? z gory dziekuje za odpowiedz i opinie? pozdrawiam Odpowiedz Link
agu3009 Re: Zespół MUSIC BAND - opinie! 11.08.09, 15:15 Dokładnie. Demo mają fajne, ale nie ma żadnych filmików ani nic. Pytałam na rożnych forach i nadal nie dostalam ani jednej odpowiedzi.. Jeśli ktoś byl na weselu gdzie grali to proszę o opinie! Odpowiedz Link
kin-ga7 Re: Zespół MUSIC BAND - opinie! 02.10.09, 13:19 hej dziewczyny - u mnie grali na weselu, wybraliśmy się z narzeczonym na dansing gdzie okazało się grali, a że byliśmy w trakcie poszukiwań zespołu to uważnie się przysłuchiwaliśmy im,bardzo nam się spodobali i nie zawiedliśmy się, śpiewają i grają pięknie, gościom bardzo się podobali, nam ogromnie a wogóle to są bardzo bardzo mili ludzie, wspominamy ich bardzo ciepło. Polecam Odpowiedz Link