yang75 30.06.08, 16:29 Witam, na stronie www.latos.com.pl można sobie pobrać za darmo kurs witrażu. Ja sobie ściągnąłem, nawet fajna rzecz. Niektóre witraże na stronie też bardzo fajne, zupełnie inne niż wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
davetrodecollagio Re: Darmowy Kurs Witrażu 04.01.09, 12:03 na stronie www.easy-art.pl jest darmowy kurs mailingowy witrażu oraz dostęp do plików video. Byłem na wielu warsztatach, ale przyznam szczerze, że warsztaty witrażu easy-Art, biją na głowę, niską ceną, atmosferą oraz gigantyczną ilością wiedzy, przekazanej w sposób niesamowicie przystępny. Pozdrawiam wszystkich easy-Art'owców!!! a do tego co roku robią witraże dla dzieciaków na WOŚP. aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=213814 Odpowiedz Link Zgłoś
davetrodecollagio Re: Darmowy Kurs Witrażu 16.10.09, 11:52 Darmowy kurs witrażu, najlepsze warsztaty witrażownicze, niesamowita społeczność easy-Art, rozbudowane forum i kuuuuuupa na prawdę kupa życzliwych sobie ludzi to jest to co proponuje easy-Art.pl. Natomiast to co potrafią zrobić, jakie witraże tworzą... to namiastkę tego możesz podejrzeć tutaj www.facebook.com/album.php?aid=112375&id=148276027220 Pozdro i przyłączcie się do świata kolorów... bo świat bez nas byłby szary... :) Odpowiedz Link Zgłoś
feedme Re: Darmowy Kurs Witrażu 08.01.09, 00:42 A jeśli ktoś jednak chciałby zobaczyć to "na żywo", poduczyć się, zadać jakiekolwiek pytanie to zapraszam serdecznie do siebie - chętnie doradzę (w miarę możliwości rzecz jasna). Dłubię na codzień w Tiffanym. Robię głównie małe formy witrażu, które można obejrzeć na blogu --> www.dziergam.blox.pl Kontakt via mail. Pozdrawiam, feedme Odpowiedz Link Zgłoś
adam_38 Re: Darmowy Kurs Witrażu 20.10.09, 19:35 Też jestem pełny uznania dla easyArt_u. Polecam również strone www.polskiemuzy.pl gdzie można poczytać wiele ciekawych artykułów poświęconych witrażowi i podzielić się uwagami z innymi zapalonymi miłośnikami witrażu. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier77 Re: Darmowy Kurs Witrażu 08.01.10, 20:40 A ja też ściągnęłam kurs z www.latos.com.pl - jest całkiem fajny i przede wszystkim darmowy. Szkoda, że nie prowadzą kursów stacjonarnych, bo sądząc po galerii na ich stronie i filmie z tvn24 to prawdziwi artyści. Prawdziwe dzieła sztuki - zwłaszcza, witraże z elementami malowanymi. Jakaś kosmiczna technika z wtapianiem farby - nie mylić z badziewnymi malowankami dostępnymi w sklepach plastycznych. W ogóle inna półka... ale kursów nie prowadzą :( Odpowiedz Link Zgłoś
davetrodecollagio Re: Darmowy Kurs Witrażu 30.01.10, 09:28 No szkoda, że nie prowadzą... pracownia Latos to przesympatyczni ludzie i wielkiej półki artyści. a przy okazji w darmowym kursie witrażowniczym easy-Art, jest też możliwość pobrania kursu z pracowni Latos. a easy-Art prowadzi szkolenia, kursy i naukę witrażu i to na wysokim poziomie, z niesamowitym jajem:) easy-art.pl/asp/pl_start.asp?typ=14&menu=3&strona=1 a i w telewizorze:) też byli w TVP1, w "Kawa, czy herbata?":))) Odpowiedz Link Zgłoś