zawszewiwi Re: szukam DJ-Dębica 09.05.08, 16:44 Mam naprawdę wyśmienitego DJ, jak będziecie zainteresowani to znajdę kom do niego i wam wyślę . Cześć Odpowiedz Link
konrad.mniow Re: szukam DJ-Dębica 12.05.08, 21:00 jeżeli propozycja aktualna proszę o kontakt prześlę szczegółową ofertę konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link
dj_lepszy Re: szukam DJ-Dębica 27.06.08, 14:47 Witam, polecam nasze uslugi: Witam, polecam tez nasze uslugi: jestesmy z Wroclawia, studiujemy na IV roku na Uniwersytecie Wrocławskim - Polonistyke, ja jestem DJ'em, gralem kiedys we Wroclawskim pubie DOBRE CZASY, kolega jest dziennikarzem sportowym, kiedys byl komentatorem...podczas gdy ja skupiam sie na muzyce, kolega prowadzi konkursy, zabawy, dba o to, by goscie sie bawili...mamy swoj profesjonalny sprzet, naglosnienie, do 50 km dojezdzamy za darmo, dalej doliczamy koszt dojazdu...gramy szereko rozumiana muzyke taneczna ( rock n roll, twisty, salsa, samba, polskie przeboje, disco, zanane i lubiane przeboje i hity), repertuar i szczegoly uzgadniamy z Mloda Para wczesniej (wszelkie sugestie i zyczenia sa mile widziane)... koszt 1500 zl za jeden dzien, 2000 za dwa, w razie pytan: 606403797, gg 807557 www.djlepszy.republika.pl (strona w przebudowie) Odpowiedz Link
sushi76 Re: szukam DJ-Dębica 27.01.09, 14:55 Witam. Zapraszam do współpracy o to mój namiar Tel:501-269-846 lub GG:7739697 Dziękuje i pozdrawiam. Tomasz.K Odpowiedz Link
klrt Re: szukam DJ-Dębica 27.01.09, 19:46 mamy wolny ten termin , w mailu podam szczegółową ofertę, mozemy zagrać jako śpiewający i grający dj konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link
arioso1 Re: szukam DJ-Dębica 08.02.09, 13:29 ale wy jestescie MATOŁY acy z was yntlygentni DJ-e ,ze nie widzicie iz ogłoszenie bylo na 2 sierpnia Odpowiedz Link
arioso1 Re: szukam DJ-Dębica 08.02.09, 13:31 2008 ROKU!!!!! Jesli tak samo elokwentnie prowadzicie wesela to nikt Was nie zatrudni- aby podjac sie jakiejkoliek platnej pracy nalezy umic czytac z zrozumieniem: hehe-powodzenia-moze sie zajdzie jakis amator Odpowiedz Link