bmagda1 27.07.03, 22:27 proszę o opinie na temat dostępnych na rynku herbatek. Do tej pory stosowałam Hippa, teraz kupiłam Bobo Vitę. Czy są herbatki lepsze i gorsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tintin Re: Herbatki dla niemowlaków 29.07.03, 15:38 Zdecydowanie Hipp. Bobo Vita zupelnie nie wchodzila. Potem sprobowalem sam - potwierdzam wybor malucha. Hipp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Herbatki dla niemowlaków IP: proxy / 10.2.0.* 29.07.03, 20:10 Moje dziecko pije Hipp i Kruger. Natomist jeśli chodzi o BV to tak jak wyżej. Przez dwa tygodnie pił tylko soki, a na butelkę z herbatą nie chciał patrzeć. Spróbowałam i rozumiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
inka35 Re: Herbatki dla niemowlaków 29.07.03, 21:23 Zdecydowanie HIPP. Razem z corka przeprowadzilysmy test HIPP kontra BV ( herbatka jablkowa z melissa). 10 do 1 dla HIPP-a. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Herbatki dla niemowlaków 29.07.03, 22:21 Nie ma lepszych i gorszych. Wszystko zależy od smaku twojego dziecka. Nie podawałam nigdy bobovity, zawsze hippa zamiennie z krugerem. Ale przecież twojemu dziecku może zasmakować akurat bobovita. Odpowiedz Link Zgłoś