olawerner86 28.09.09, 17:33 WITAM SZUKAM FAJNEGO DJ NA MOJE WESELE 14 SIERPNIA 2010r KOGO POLECACIE TYLKO Z CZESTOCHOWY ? POZDRAWIAM I Z GORY DZIEKI OLA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jesica1886 Re: DJ- na wesele 28.09.09, 21:13 Ja polecam Ci dja Porsche to osoba, ktora ma bardzo duze doswiadczenie. Gral w takich lokalach jak Klastor, Don Kichot i na poczatku tez gral w Retro. Jego numer to 602 812 505 Odpowiedz Link
dawid1989ek super oferta 29.09.09, 18:15 witam jestem muzykiem od 10 lat jestem po szkole muzycznej obslugaa wesel zajmuje sie o 5 lat gram z zespolem oraz sam jako DJ a tak ze mam do zaoferowania rowniez trebacza lub wokal w kosciele i przy blogoslawienstwie oczywiscie to jest gratis posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 nie odpisuje na forum pozdrawiam;) Odpowiedz Link
dawid1989ek profesjonalna obsluga po szkole muzycznej 29.09.09, 18:16 witam jestem muzykiem od 10 lat jestem po szkole muzycznej obslugaa wesel zajmuje sie o 5 lat gram z zespolem oraz sam jako DJ a tak ze mam do zaoferowania rowniez trebacza lub wokal w kosciele i przy blogoslawienstwie oczywiscie to jest gratis posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 nie odpisuje na forum pozdrawiam;)... Odpowiedz Link
matolek25 Re DJ-WESELA 29.09.09, 21:22 WITAM JA POLECAM DJ-MARIO BYLAM NA WESELU GDZIE GRAL TEN PAN I BYLO SUPER SAMA GO ZAREZERWOWALAM NA SWOJE WESELE W 2010R NAPRAWDE WARTO PODAJE STRONE www.dj-mario.xt.pl pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
klrt Re: profesjonalna obsluga po szkole muzycznej 05.10.09, 10:11 Witam!Jeśli aktualne proszę o kontakt. konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: DJ- na wesele 30.09.09, 12:01 witam jestem muzykiem od 10 lat jestem po szkole muzycznej obslugaa wesel zajmuje sie o 5 lat gram z zespolem oraz sam jako DJ a tak ze mam do zaoferowania rowniez trebacza lub wokal w kosciele i przy blogoslawienstwie oczywiscie to jest gratis posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 nie odpisuje na forum pozdrawiam;) Odpowiedz Link
djda-nio Re: DJ- na wesele 05.10.09, 11:35 witam Mogę polecić kogoś z Częstochowy kto gra tanio jak na to co robi, a robi to bardzo dobrze. Wszyscy się świetnie bawią i bardzo miło wspominają wesela na które prowadził. Numer do niego 792677560 Odpowiedz Link
wedelka16 Re: DJ- na wesele 10.10.09, 13:40 ja polecam dj TOMO naprawde super gosc zna sie na rzeczy, elastyczny podpowie, gral u nas i jestesm bardzo zadowoleni Odpowiedz Link
djtomek1968 Re: DJ- na wesele 14.10.09, 12:37 Witaj, dwaj DJ-e w cenie jednego!!!! jesteśmy od 1985r w branży muzycznej, oferta z ceną została wysłana do Ciebie dj.tomek@interia.eu lub dj.senator@interia.eu POZDRAWIAMY Odpowiedz Link
dj_stefan2 Re: DJ- na wesele 28.02.10, 00:18 Dzień dobry. Chciałem zaproponować pani swoje usługi jako jad i wodzireja. Moja oprawa muzyczna nie kończy się tylko na puszczaniu muzyki. Prowadzimy także wesele jako wodzirej, prowadzimy także zabawy w naszej ofercie jest ich około 40. Cena zaczynamy od 800 zł na Terenie Gliwic, Zabrza i okolic. Jeżeli trochę dalej to dokładamy koszty transportu i już ale to nigdy dużo nie wychodzi nie chce nikogo okłamywać gdyż ludzie znają ceny paliw Z mojej strony mogę podąć scenariusz wesela oraz rożnych propozycji. A także jako gratis dodaje film z wesela kręcony własna kamerą 2 godzinny film na 2 płytach dv. Posiadam swój własny sprzęt 2 x 1000 wat nagłośnienia. Plus dodatkowo mnóstwo efektów świetlnych. Wszystko można znaleźć na naszej stronie internetowej W razie jakich kol wiek pytań proszę pisać na wszystkie pytania postaram się odpowiedzieć ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA MOICH STRON Strona Dj stefana, oprawa muzyczna imprez okolicznosciowych www.djstefan.glt.pl Pttk gliwice www.optymisci.glt.pl Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: DJ- na wesele 01.03.10, 00:15 witam jestem muzykiem od 10 lat jestem po szkole muzycznej obslugaa wesel zajmuje sie o 5 lat gram z zespolem 2osobowym 3 osobowym i 4 osobowym oraz sam jako DJ a tak ze mam do zaoferowania rowniez trebacza lub wokal w kosciele i przy blogoslawienstwie oczywiscie to jest gratis posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 nie odpisuje na forum pozdrawiam;) Odpowiedz Link
maja1966 Re: DJ- na wesele 16.04.10, 19:10 witam i polecam ziutka wieczorskiego jest rewelacyjny i z klasą ziutekwieczorskiwesela.pl Odpowiedz Link
anka-czwa Re: DJ- na wesele 03.09.10, 10:41 hej ja polecam prezentera muzycznego:)dj Janusz swietny facet ktory wie co robi:))mielismy go na swoim weselu i jestesmy zachwyceni.naprawde warto.goraco polecam:D:D Odpowiedz Link
wodzirejka.com.pl Re: DJ- na wesele 06.09.10, 22:49 Witam serdecznie, Piszę do Państwa w odpowiedzi na ogłoszenie zamieszczone w internecie odnośnie poszukiwania wodzireja/dj na wesele. Chciałbym zaoferować nasze usługi jako duet wodzirejski. W tym celu zapraszam Państwa do odwiedzin naszej strony internetowej www.wodzirejka.com.pl gdzie znajdziecie Państwo wyczerpujące informacje na nasz temat. Rozmawiamy i prowadzimy wesela również w języku angielskim. Jeśli nasza oferta spełnia Państwa oczekiwania proszę o kontakt. W przypadku pytań pozostaję do Państwa dyspozycji Norbert Śliwa tel: 506 357 516 www.wodzirejka.com.pl Odpowiedz Link