ladylook 06.08.10, 12:19 Czy ktoś z Was bawił się na weselu przy tym zespole? Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antonina09 Re: Zespół MARTON 06.08.10, 18:44 u mnie na weselu gral ten zespol w kwietniu tego roku. jestem z nich bardzo zadowolona tak samo jak kazdy gosc. bardzo sobie chwalili ich. pani ktora spiewa ma genialny glos, goscie wszyscy bawili sie do bialego rana. super graja i robia krotkie przerwy. polecam serdeznie. Odpowiedz Link
hola_nola Re: Zespół MARTON 09.08.10, 19:00 Zespół Maraton grał u mnie na studniówce pare lat temu i osobiście nie byłam z nich zadowolona jak i większość moich znajomych. Znam lepsze zespoły od nich, a na nie jednym weselu byłam. Odpowiedz Link
ladylook Re: Zespół MARTON 09.08.10, 23:09 Ale ja pytam o zespół MARTON, nie MARATON (opinie o tym zespole znam i sama ich nie polecam nikomu). :) Odpowiedz Link
antonina09 Re: Zespół MARTON 10.08.10, 11:13 ladylook napisała: > Ale ja pytam o zespół MARTON, nie MARATON (opinie o tym zespole znam > i sama ich nie polecam nikomu). :) u mnie gral zespol MARTON. super polecam w 10000% Odpowiedz Link
cr-azy Re: Zespół MARTON 19.08.10, 14:10 Bawiłam się przy tym zespole w minioną sobotę. Śpiew i muzyka na wysokim poziomie. Grają utwory dla osób starszych i młodych. I robią krótkie przerwy. Aż szkoda było schodzić z parkietu nad ranem. :( Odpowiedz Link