baromen23 13.01.11, 14:38 Szukam j.w termin 17 wrzesień 2011 dziękuje bardzo za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila_i_marek Re: Szukam DJ i fotografa 13.01.11, 16:45 Jeżeli DJ na wesele to tylko DJ Porsche. Grał na naszym weselu i było rewelacyjnie. Wszyscy goście byli zadowoleni, bardzo bogata kolekcja muzyki i fajne prowadzenie:) Polecamy, to jego numer 602 812 505 Odpowiedz Link
djda-nio Re: Szukam DJ i fotografa 14.01.11, 10:51 Witam Jeżeli nadal pan poszukuje dj-a z czystym sumieniem mogę polecić swoje usługi. Posiadam profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie. Na początku podam pani adres mojej strony internetowej gdzie przedstawiam swoją osobę, ofertę oraz galerię i księgę gości która w tym przypadku jest potwierdzeniem doświadczenia. www.djdanio.com Pozdrawiam Odpowiedz Link
fastmaxik Re: Szukam DJ i fotografa 14.01.11, 14:50 Zawsze polecam DJ- a z tej firmy www.promusicshow.com Sprawdzona oprawa muzyczna i fajnie prowadzone wesele. Odpowiedz Link
aga80_dwa Re: Szukam DJ i fotografa 25.01.11, 19:37 Fotografował mój ślub fotogk w 2010 roku. Rewelacyjne zdjęcia. Na plener pojechaliśmy w inny dzień, nie robił problemu,bez dopłat! Zdjęcia plenerowe zapierają dech w piersiach . Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni. Albumy dalej krążą po naszych rodzinach.Wszyscy są pod wrażeniem! polecam,polecam Odpowiedz Link
anika-pl [...] 10.04.11, 00:57 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link