martazielona 28.01.11, 22:26 Szukam zakładu cukierniczego, który zrobi tort weselny. Smaczny i w rozsądnej cenie. z góry dziękuję za adresy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina1985 Re: tort weselny 03.02.11, 17:10 Torty z cukierni Jagoda są super. Mieliśmy na swoim weselu wszystkim smakował. To adres ich strony: www.cukiernia-jagoda.pl/ Tekst linka Odpowiedz Link
komicznee Re: tort weselny 04.02.11, 14:30 Michaś to największe sztuczne torty nie przypominające niczego w smaku jadłem 2 razy tort od tego producenta i za każdym razem full w nim sztucznego kremu To najtańszy tort na rynku ale totalnie nie przypominajacy tort Polecam Jagodę, i z Izyda są pysze torty Odpowiedz Link
kasiu33 Re: tort weselny 04.02.11, 22:36 Polecam ciastkarnię Beza w Woli Hankowskiej,wjazd od strony Czarnego Lasu, bardzo dobre nie tylko torty ale też i ciasta na wesele i dla gości, wszystko dowożą na salę. Odpowiedz Link
malgorzata1983.m Re: tort weselny 04.07.11, 17:12 A ja polecam Pracownię Cukierniczą Florentynka w Wyrazowie niedaleko Częstochowy www.florentynka.pl Bardzo smaczne ciasta w przystępnej cenie. Próbowałam na Targach Ślubnych. Odpowiedz Link
brzuchaczek Re: tort weselny 04.07.11, 18:02 Najlepsze torty ma Praszka -cukiernia Izyda -cena 34zł /kg (ja się spóźniłam i nie mają już stelaży pod tort w moim terminie) ,pyszne torty ma cukiernia CMG z Wielunia (cena około 400zł za tort na 100 osób -nie marcepanowy bo o te nie pytałam bo nie lubię ) ,Aleksanda z Kłobucka tez dobre (36-68zł/ kg), conssoni (60-80 zł/kg) te jadłam i były dobre .Co do Michasia strasznie się popsuły ich torty -jadłam kilka lat temu, z racji charakteru pracy bardzo często , miałam kilkuletnia przerwę w degustacji i jadłam ostatnio na weselu u znajomych -nie wiem czy to wina składników czy cukiernika ,ale przepaść ogromna w skali od 1 do 10 -z 10punktów zjechali na 2 ,szkoda bo dobre byly Odpowiedz Link