Dodaj do ulubionych

weeding studio

11.02.11, 10:28
witam
czy ktoś z Was miał do czynienia z firmą Weeding Studio?? znalazlam tą firmęw internecie i się zastanawiamy nad tą firmą. widział może ktoś ich nagrania?
Obserwuj wątek
    • edytka1709 Re: weeding studio 11.02.11, 15:01
      Witam
      Ja widziałam i sami mamy ich zamowionych na wrzesien wiec w 100%polecam.Fajni ludzie i widac,ze wiedza w czym rzecz.
    • seba_czwa Re: weeding studio 12.02.11, 22:29
      Jedno co mnie powalilo na kolana to tandetne animacje z lat 90' - - facet nie ma pojecia o filmach- o prawdziwych reportażach na mierę XXI wieku - jakosc mierna - zrezygnowalismy z uslug tego Pana- dużo pięknego opowiadania ale rezultaty mierne - strona internetowa super zrobiona - widac dobrą reklame - ale trzeba przyznac ze reklama nie idzie w parze z jakoscia i prezentowanym materialem - pozdrawiam Piotr
      • edytka1709 Re: weeding studio 13.02.11, 10:01
        Widze,ze konkurencja nie daje o sobie zapomnieć...
        To jest największy minus tego typu forum...
      • weddingstudio Re: weeding studio 16.02.11, 00:39
        seba_czwa napisała:

> Jedno co mnie powalilo na kolana to tandetne animacje z lat 90' - - facet nie m
        > a pojecia o filmach- o prawdziwych reportażach na mierę XXI wieku - jakosc mie
        > rna - zrezygnowalismy z uslug tego Pana- dużo pięknego opowiadania ale rezultat
        > y mierne - strona internetowa super zrobiona - widac dobrą reklame - ale trzeb
        > a przyznac ze reklama nie idzie w parze z jakoscia i prezentowanym materialem -
        > pozdrawiam Piotr

Witam serdecznie :) nie mogę sobie przypomnieć a bym kiedyś spotkał się z Panem Piotrem-seba_czwa, ale zastanawiam się jak musi wyglądać materiał na miarę XXI wieku, jeśli obraz kręcony profesjonalną kamerą HD i animacje 2D i 3D dla Pana Piotra są tandetą z lat 90' - moim zdaniem konkurencja czuwa. Nasza strona pokazuje w 100% materiał z wesel który później w całości pokazujemy klientom przy spotkaniu. Pozdrawiam Sebastian "WeddingStudio" :)
        • edytka1709 Re: weeding studio 16.02.11, 10:09
          Popieram wypowiedz Pana Sebastiana i serdecznie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka