caba-nowa 11.02.11, 10:28 witam czy ktoś z Was miał do czynienia z firmą Weeding Studio?? znalazlam tą firmęw internecie i się zastanawiamy nad tą firmą. widział może ktoś ich nagrania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytka1709 Re: weeding studio 11.02.11, 15:01 Witam Ja widziałam i sami mamy ich zamowionych na wrzesien wiec w 100%polecam.Fajni ludzie i widac,ze wiedza w czym rzecz. Odpowiedz Link
seba_czwa Re: weeding studio 12.02.11, 22:29 Jedno co mnie powalilo na kolana to tandetne animacje z lat 90' - - facet nie ma pojecia o filmach- o prawdziwych reportażach na mierę XXI wieku - jakosc mierna - zrezygnowalismy z uslug tego Pana- dużo pięknego opowiadania ale rezultaty mierne - strona internetowa super zrobiona - widac dobrą reklame - ale trzeba przyznac ze reklama nie idzie w parze z jakoscia i prezentowanym materialem - pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link
edytka1709 Re: weeding studio 13.02.11, 10:01 Widze,ze konkurencja nie daje o sobie zapomnieć... To jest największy minus tego typu forum... Odpowiedz Link
weddingstudio Re: weeding studio 16.02.11, 00:39 seba_czwa napisała: > Jedno co mnie powalilo na kolana to tandetne animacje z lat 90' - - facet nie m > a pojecia o filmach- o prawdziwych reportażach na mierę XXI wieku - jakosc mie > rna - zrezygnowalismy z uslug tego Pana- dużo pięknego opowiadania ale rezultat > y mierne - strona internetowa super zrobiona - widac dobrą reklame - ale trzeb > a przyznac ze reklama nie idzie w parze z jakoscia i prezentowanym materialem - > pozdrawiam Piotr Witam serdecznie :) nie mogę sobie przypomnieć a bym kiedyś spotkał się z Panem Piotrem-seba_czwa, ale zastanawiam się jak musi wyglądać materiał na miarę XXI wieku, jeśli obraz kręcony profesjonalną kamerą HD i animacje 2D i 3D dla Pana Piotra są tandetą z lat 90' - moim zdaniem konkurencja czuwa. Nasza strona pokazuje w 100% materiał z wesel który później w całości pokazujemy klientom przy spotkaniu. Pozdrawiam Sebastian "WeddingStudio" :) Odpowiedz Link
edytka1709 Re: weeding studio 16.02.11, 10:09 Popieram wypowiedz Pana Sebastiana i serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link