Dodaj do ulubionych

sala Genesis Rudniki

14.04.11, 16:13
Witam!
undefinedChciałabym poprosic o opinie o sali Genesis w Rudnikach. Np. jak jest z kimatyzacją ( mamy wsele w czerwcu), stołami za filarami. Właścicielka wspominała o remoncie, bo zdjęcia na stronie internetowej są z początków, może ktos wie coś więcej.
Za informacje z góry dziękuję. :)
Obserwuj wątek
    • rennne84 Re: sala Genesis Rudniki 14.04.11, 17:18
      Witam
      Bawiłam się tam na weselu w sierpniu 2010r było gorąco ale klimatyzacja dawała radę. Na drugi dzień z racji ładnej pogody na dworze było otwarte patio także co się z tym wiąże nie działała klimatyzacja na sali. Jedzenie ogólnie bardzo smaczne i dużo. Stoliki za filarami nie były w ogóle wykorzystane , przy kuchni był tylko stolik dla orkiestry i nie stwarzało to ogólnego problemu.
      Mogę polecić z czystym sumieniem tą salę. Bardzo dobra obsługa.
      • czewianka Re: sala Genesis Rudniki 17.04.14, 19:04
        Proszę o nowe info o sali, jedzeniu itd. Czy warto robić tam wesele?
        • klaudynka.woch Re: sala Genesis Rudniki 17.04.14, 22:55
          Jak dla mnie to sala ma lata świetności już dawno za sobą .Są w okolicy o wiele fajniejsze sale z w 100 % profesjonalną kuchnia i obsługą .Ja na pewno poleciła bym Vigo w Kościelcu sama mam tam wesele .Byłam tam na weselu znajomych i na zabawie , byłam bardzo zadowolona i dlatego się zdecydowałam .
    • renia1142 Re: sala Genesis Rudniki 14.04.11, 21:06
      Byłabym też wdzięczna gdyby ktoś mógł mi przeslac zdjęcia jak sala i otoczenie wygląda w trakcie wesela. Umowę podpisywalismy w zimie, gdy sala nie była przygotowana do wesela, a na stronie sa podobno stare zdjęcia.
      Miał ktoś może stół wiejski i barek.
      • rennne84 Re: sala Genesis Rudniki 15.04.11, 11:19
        Na weselu na którym byłam był wiejski stół całkiem suto zastawiony i wszystko było pyszne zwłaszcza szynka. Jeśli chodzi o otoczenie to na dworze jest przyjemna altanka do posiedzenia są ławeczki wokół zielono bardzo zadbane miejsce latem. Jeśli chodzi o barek była możliwość go zorganizować ale młodzi z niego zrezygnowali stało na nim poprostu wino i kieliszki
      • renia1142 Re: sala Genesis Rudniki 10.05.11, 13:37
        Miał ktoś może pana do roznoszenia alkoholu polecanego przez właścicieli sali? Mamy też swojego i nie wiemy na kogo się zdecydowac.
        • renia1142 Re: sala Genesis Rudniki 13.05.11, 14:39
          Wie ktoś może czy ta sala jest już po remoncie? W tym roku ruszyli podobno dopiero na komunie, ale wcześniej mieli odnawiac wystrój, tylko, że na stronie internetowej nic się nie zmienia. Moze ktoś wie jak to teraz wygląda?
          • renia1142 Re: sala Genesis Rudniki 22.06.11, 14:07
            Ponawiam pytanie.
    • renia1142 Re: sala Genesis Rudniki 20.08.11, 13:20
      Był ktoś może w tym roku tam na weselu? Widziałam zdjęcia z tego roku i chyba jednak się nic nie zmieniło :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka