Dodaj do ulubionych

Sala weselna Kinga

04.01.14, 23:56
Poszukuję osób które miały wesele na sali Kinga w Częstochowie. Jakie wrażenia, jak jedzenie, wystrój itd. Czy były jakieś problemy przy organizacji. Ogółem jak się bawiliście. Dziękuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • brzuchaczek Re: Sala weselna Kinga 05.01.14, 14:04
      Bawiliśmy się tam ale jakieś 4 lata temu ,było całkiem fajnie ,ładnie ,jedzenie ok ,tylko dla mnie minus oddzielna sala do jedzenia i tańczenia ,ale to kwestia gustu .Po wielu weselach i sprawdzeniu sal na pewno jedno z lepszych wesel ,może nie ścisła czołówka ale ok
      • 5kaffka Re: Sala weselna Kinga 10.01.15, 14:06
        Po naszym weselu mogę spokojnie powiedzieć - sala do polecenia :)
        Jedzenie bardzo dobre, gospodarz też bardzo miły, potrafił z żoną nam dobrze doradzić co do posiłków.
        A to że sala ma ściankę dzielącą część do tańczenia i jadalną, okazało się olbrzymim plusem, bo widać pary tańczące, a porozmawiać się spokojnie też dało, nie przekrzykując się na wzajem tak jak jest to na salach z jednym pomieszczeniem. Wesele udało nam się w 100%. Polecam
    • 5kaffka Re: Sala weselna Kinga 05.01.14, 21:27
      Dzięki, za info, a powiedz mi jeszcze czy były tam jakieś dodatkowe dekoracje?
      A może ktoś inny jeszcze jakieś spostrzeżenia?
    • dj.jaro Re: Sala weselna Kinga 07.01.14, 09:38
      Jeśli chcecie by Wasze przyjęcie weselne obyło się w miesamowitej, magicznej scenerii, koniecznie zainteresujcie się oświetleniem dekoracyjnym.
      Zapraszam do obejrzenia zdjęć na stronie: jaro.czest.pl/dekoracje-swiatlem/
    • 7damiano Re: Sala weselna Kinga 28.01.14, 22:26
      Witam Serdecznie Mam w Ofercie Dla Państwa: -Dekorację Ślubną Kościołów,Sal Weselnych Oraz Domu Państwa Młodych -Bukiety Ślubne Oraz Dodatki -Strojenie Samochodów Ślubnych - Kompozycje Oraz Bukiety Okolicznościowe WSZYSTKICH PAŃSTWA ZAPRASZAM DO SKORZYSTANIA Z TEJ OFERTY . PRZY KAŻDYM ZAMÓWIENIU RABAT !!! KONTAKT 662-716-881 lub dmnczarnecki@gmail.com
      • 5kaffka Re: Sala weselna Kinga 02.02.14, 09:50
        poproszę o kontakt na priv na kaffka@interia.eu wraz z przedstawieniem wstępnej oferty odnośnie dekoracji sali i kościoła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka