misia174 22.06.14, 13:26 Czy ktoś z was organizował bądź był jako gość na weselu w tej sali po remoncie? Bardzo proszę o opinie ponieważ zastanawiamy się nad organizacją wesela w przyszłym roku na tej sali. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
commentss Re: Sala Weselna GENESIS w Rudnikach 23.06.14, 08:50 Sala po remoncie wygląda rewelacyjnie. Jedzonko smaczne i dużo, obsługa na wysokim poziomie. Nic dodać nic ująć. Zdecydowane TAK Odpowiedz Link
zyziobass Re: Sala Weselna GENESIS w Rudnikach 03.07.14, 08:39 Potwierdzam, miałem przyjemność być jako gość. Sala robi wrażenie, wcześniej też było bardzo ładnie ale teraz jest pięknie WOW!!! Polecam zobaczyć ich stronkę zwłasza filmik :-) Kuchnia bardzo smaczna, kelnerki i kelnerzy mili i sprytni. Pozdrawiam całą ekipę Genesis. Odpowiedz Link
paulitka89 Re: Sala Weselna GENESIS w Rudnikach 02.09.14, 10:51 Hej ;) A jak z tortem? Nie wiesz może z jakiej cukierni zamawiają? Pytam, ponieważ ja już zdecydowałam się tam na wesele a nie chcieli mi udzielić takiej informacji.. Jak nie wiesz skąd to chociaż napisz czy byłaś zadowolona? A jeżeli chodzi o jedzenie, rzeczywiście dania były podawane półmiskowo? Pozdrawiam Paulina Odpowiedz Link
fotosliwinscy Re: Sala Weselna GENESIS w Rudnikach 02.09.14, 14:37 Obsługiwaliśmy tam Wesele kilka miesięcy temu, wszystko było ok, właściciel się stara cały czas na sali stara się wszystkiego dopilnować jedzenie smaczne, z naszych rozmów wynika, że Młodzi zadowoleni. www.fotosliwinscy.pl/ Odpowiedz Link