Dodaj do ulubionych

Sala Weselna GENESIS w Rudnikach

22.06.14, 13:26
Czy ktoś z was organizował bądź był jako gość na weselu w tej sali po remoncie? Bardzo proszę o opinie ponieważ zastanawiamy się nad organizacją wesela w przyszłym roku na tej sali.
Obserwuj wątek
    • commentss Re: Sala Weselna GENESIS w Rudnikach 23.06.14, 08:50
      Sala po remoncie wygląda rewelacyjnie. Jedzonko smaczne i dużo, obsługa na wysokim poziomie.
      Nic dodać nic ująć. Zdecydowane TAK
    • zyziobass Re: Sala Weselna GENESIS w Rudnikach 03.07.14, 08:39
      Potwierdzam, miałem przyjemność być jako gość. Sala robi wrażenie, wcześniej też było bardzo ładnie ale teraz jest pięknie WOW!!! Polecam zobaczyć ich stronkę zwłasza filmik :-)
      Kuchnia bardzo smaczna, kelnerki i kelnerzy mili i sprytni. Pozdrawiam całą ekipę Genesis.
      • paulitka89 Re: Sala Weselna GENESIS w Rudnikach 02.09.14, 10:51
        Hej ;)

A jak z tortem? Nie wiesz może z jakiej cukierni zamawiają? Pytam, ponieważ ja już zdecydowałam się tam na wesele a nie chcieli mi udzielić takiej informacji.. Jak nie wiesz skąd to chociaż napisz czy byłaś zadowolona? A jeżeli chodzi o jedzenie, rzeczywiście dania były podawane półmiskowo?

Pozdrawiam
        Paulina
    • fotosliwinscy Re: Sala Weselna GENESIS w Rudnikach 02.09.14, 14:37
      Obsługiwaliśmy tam Wesele kilka miesięcy temu, wszystko było ok, właściciel się stara cały czas na sali stara się wszystkiego dopilnować jedzenie smaczne, z naszych rozmów wynika, że Młodzi zadowoleni.

www.fotosliwinscy.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka