faktmb5 Re: zespoły weselne 04.04.09, 21:19 Witamy Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani naszym zespołem, to zapraszamy do skorzystania. Linki do przykładowych materiałów: www.youtube.com/watch?v=XjKC1qm4ct4 www.youtube.com/watch?v=CPbu9anZMXg&feature=channel www.youtube.com/watch?v=umKg1QwjJIU www.youtube.com/watch?v=-LIclPxKPnU&feature=channel www.youtube.com/watch?v=gIZnawTtgxw&feature=channel www.youtube.com/watch?v=XsX_KaSZGQ4&feature=channel i pozostałe od: „nunoPawel”. Events, wesela, studniówki itp. Wyłącznie na żywo! Pozdrawiamy wiosennie Zespół FAKT m.b. z Kutna. tel. 505 077 509 Odpowiedz Link
e_tam79 Re: zespoły weselne No Name 17.04.09, 16:26 jakies nowe opinie o zespole no name? Odpowiedz Link
jackson8 Re: zespoły weselne 09.05.09, 09:45 www.zespol-tiger.pl Grupa muzyczno - wokalna - TIGER - 3osobowy zespół z wokalistką. *PROFESJONALNA OBSŁUGA PRZYJĘĆ I UROCZYSTOŚCI WESELNYCH. *OPRAWA MUZYCZNA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH: BANKIETY,STUDNIÓWKI,DANCINGI,BIESIADY,ROCZNICE ŚLUBU, ORAZ ZABAWY SYLWESTROWE. *ŚWIETNY REPERTUAR MUZYCZNY BAWIĄCY WSZYSTKICH GOŚCI. (nowości i przeboje) *SPRZĘT NAGŁOŚNIENIOWY I OŚWIETLENIOWY. *ZNAKOMITA ZABAWA WRAZ Z GOŚĆMI PRZY ZABAWACH I KONKURSACH. ZAPRASZAMY NA STRONKĘ INTERNETOWĄ: www.zespol-tiger.pl tel.660 488 880 Odpowiedz Link
wenecjanka.3 Re: zespoły weselne 28.03.10, 17:31 ZESPÓŁ W MAŁYM SKŁADZIE,ALE BRZMIĄCY JAKBY GRAŁO 5 OSÓB. FAJNE ZABAWY W POPRAWINY... DOBRZE ZAŚPIEWANE, UMIARKOWANE CENY! Wszelkie sprawy były dogadane na czas. Świetna muzyka, goście bardzo dobrze się bawili, muzyka dostosowana do bawiących się. Gdybym miała wyprawiać ponownie wesele na pewno zdecydowałabym się na zespół Tiger. OSOBIŚCIE POLECAM. Odpowiedz Link
wenecjanka.3 Re: zespoły weselne 28.03.10, 17:36 www.zespol-tiger.pl dobry zespoł na wesele. Odpowiedz Link
jarekczewa !!!!!!!!! ZESPÓŁ !!!!! MATBECK !!!!!! 10.05.09, 13:02 Słuchajcie, jeżeli szukacie zespołu na ten jedyny dzień w życiu to proponuje wam zespół MATBECK !!! Grali na moim weselu niedawno i jestem im winien taką reklame !! Chłopaki są na prawde świetni i grają 100% na żywo !! nie żadne jakieś udawanie i puszczanie z dyskietek - robienie ludzi w balona za ich własne pieniądze !!! Muze grają nową i starą, także nie ma problemu co do repertuaru ani czegokolwiek innego, kontakt jest świetny, zagrali wyprowadziny i do dzisiaj mile to wspominam :) A co do ceny, to nie wiem czy ktoś w pełnym składzie z perkusją itd, gra w tym mieście taniej ! Jeżeli na prawde nie chcecie się zawieść w tym jedynym dniu w życiu, to polecam - to numer do Pawła - 693087464 I mają nawet małą stronke : www.matbeck.pl.tl Pozdrawiam gorąco wszystkich :) Jarek Odpowiedz Link
akropkagencja Re: !!!!!!!!! ZESPÓŁ !!!!! MATBECK !!!!!! 27.09.09, 14:43 U nas też grali i jesteśmy bardzo zadowoleni z tego wyboru. POLECAMY SZCZERZE!!!! Odpowiedz Link
pin-is-one Zespół muzyczny KODEX 11.05.09, 20:32 Oferujemy profesjonalną oprawę muzyczną wesel i imprez tanecznych. GRAMY WYŁĄCZNIE NA ŻYWO!!! TEL600 823 609 Odpowiedz Link
martas8484 Re: zespoły weselne 26.05.09, 16:53 Czy zna ktoś zespół weselny AKCES z Wręczycy Wielkiej??? Jeżeli tak to bardzo proszę o opinię:) Odpowiedz Link
darkos.pl Zespół FAKTY z Częstochowy 27.05.09, 21:23 Polecam zespół Fakty. Skład czteroosobowy, w tym saksofonista. Kontakt 695 607 160 Odpowiedz Link
darkos.pl Re: Zespół FAKTY z Częstochowy 12.09.09, 13:52 Strona internetowa zespołu FAKTY www.fakty.pev.pl Odpowiedz Link
wedelka16 szukam zespolu badz DJ na 12.09.09 03.06.09, 19:35 witam z porzyczyn nie zaleznych odemnie, poszukuje zespolu badz dj na 12.09.09 prosze o namiar badz kontakt na pw Odpowiedz Link
jesica1886 Re: szukam zespolu badz DJ na 12.09.09 03.06.09, 20:59 Polecam Ci dj-a który grał teraz sylwestra na Placu Biegańskiego jego numer to 0 602 812 505 to dj porsche. Miałam możliwość bawić się na weselu które on grał i było bardzo fajnie. Może będzie miał wolny termin. Pozdrawiam i życzę powodzenia :) Odpowiedz Link
wedelka16 Re: szukam zespolu badz DJ na 12.09.09 04.06.09, 14:54 dzieki wielkie zadzwonei sie dowiedziec:) Odpowiedz Link
aneta.36 Re: zespoły weselne 26.06.09, 21:53 Ja polecam CENTRUM - naprawde godny polecenia - bawia super a co wazne dla mnie = graja na zywo - tych dyskietkowcow mam dosc - kazdy mozne nastawic muzyke i sie podniecac - POLECAM 1000% Odpowiedz Link
kruszynkaaaa Re: zespoły weselne 27.06.09, 18:15 Anetko wedlug ciebie centrum gra na żywo???? dobry żart tak samo jak skuzi brothers czy inni podobni, muzyków nawet czasem 5 a podklady i tak leca. Byłam na weselu jakies trzy tyg temu rozmawialam z muzykami i na 100% nie graja na żywo, również szukam zespołu na własne wesele i już się przekonałam że większosc zespołów nawet tych reklamujących się "anntydyskietkowych" używa jednak ich do podkładów Odpowiedz Link
matbeck Re: zespoły weselne 26.07.09, 19:04 tutaj się z Tobą nie zgodzę... nie mozesz oceniac wszystkich jednym "tempem"... są tacy którzy graja z podkladami, ale jest grono grających typowo na żywo... więc najpierw zdobądź odpowiednie informacje a pozniej osadzaj Odpowiedz Link
robsonix Re: zespoły weselne 31.07.09, 13:57 Zespół, który na pewno nie używa podkałdów - Top Secret. www.topsecret.czest.pl Zajrzyj, może Ci się spodoba. Odpowiedz Link
picassomgi Re: zespoły weselne 05.08.09, 08:12 aby obejrzeć i posłuchać kliknij TUTAJ ABY WEJŚĆ NA STRONĘ KLIKNIJ TUTAJ Odpowiedz Link
picassomgi PICASSO MGI 05.08.09, 08:15 aby posłuchać i zobaczyć kliknij tutaj picasso@aliansconsulting.com Odpowiedz Link
zespol_alcapone Re: zespoły weselne 12.08.09, 18:13 Zapraszam na stronę zespołu: www.alcaponeband.pl Odpowiedz Link
bael1921 Black&white 13.08.09, 17:44 kto moze o nich cos powiedziec?? jak graja ?? czy nie ma z nimi problemow?? Odpowiedz Link
m_msz Black & white 08.09.09, 21:31 Witam, Bardzo polecamy zespol Black and white: www.czarneibiale.czest.pl/index.php?id=1 Grupa grala na naszym weselu w zeszla sobote (5 wrzesnia 09) i jestemy bardzo zadowoleni. Sympatyczne osoby i bardzo utalentowane. Sa w stanie nauczyc sie kazdego kawalka na wasz pierwszy taniec. Pozdrawiamy, M&M Odpowiedz Link
onlypinky Zespół PARATIO 14.08.09, 14:56 Co możecie powiedzieć o tym zespole? Czy fajnie prowadzą wesele? zabawy i jak śpiewają? jakie dlugie przerwy robią? czy warto na nich się zdecydować? Odpowiedz Link
fonsi Re: zespol SYSTEM 17.08.09, 20:25 polecam goraco zespol SYSTEM, w skladzie jest dwoch mezczyzn i kobieta, graja naprawde swietnie za przystepne ceny.maja swietny sprzet lacznie z kolorofonami itd. W cenie na zyczenie panstwa mlodych oprawa muzyczna przed domem(przyjazd pana mlodego,blogoslawienstwo,wyjscie mlodych z domu). Wspaniale sie bawilam przy ich muzyce na weselu kuzynki 4 lata temu oraz w lipcu na wlasnym weselu. potrafia zagrac dobrze stare i nowe przeboje, a do tego rozbawia towarzystwo swietnymi konkursami. napewno bedziecie tak zadowoleni jak ja z mezem. polecam Odpowiedz Link
hatifnatowie Lewandowscy 02.03.10, 19:21 witam, czy ktoś bawił się na weselu lub sylwestrze przy muzyce państwa Lewandowskich?bardzo prosiłbym o opinie na jego temat Odpowiedz Link
olekbass Zespół No Name... 18.08.09, 12:07 Zapraszam na stronę www.noname.czest.pl . tel.880-559-229 Odpowiedz Link
pawelsoltysik ZESPOL MAESTRAL POSLUCHAJ 18.08.09, 12:29 ZAPRASZAMY NA NASZA STRONE WWW.ZESPOLMAESTRAL.PL Odpowiedz Link
romid Re: ZESPOL MAESTRAL POSLUCHAJ 27.08.09, 23:09 pawelsoltysik napisał: > ZAPRASZAMY NA NASZA STRONE WWW.ZESPOLMAESTRAL.PL www.pierwszy.net/zespolexodus/ Odpowiedz Link
szefu776644 ZESPÓŁ MATBECK 18.08.09, 14:32 Miałem okazje obserwować ostatnio imprezę prowadzoną prze zespół Matbeck z Częstochowy . Pierwsze i najważniejsze to to że grają na żywo - pełen skład , bębny klawisze gitary... dzięki czemu muzyka jest energiczna, i w świetnym wykonaniu !!! Mają wokalistę z świetną barwą głosu , dobre brzmiący sprzęt i świetne ogólne prowadzenie imprezy - to było wesele dwudniowe także zabaw nie brakowało, nie jeden wodzirej mógłby się dużo od nich nauczyć. Co do ceny jak z nimi rozmawiałem nie jest drogo ale to już polecam kontakt z nimi samymi : 693087464. znalazłem w necie także ich stronke nieoficjalną : WWW.MATBECK.PL.TL polecam - Kondziu Odpowiedz Link
romid Re: ZESPÓŁ MATBECK 27.08.09, 23:08 szefu776644 napisał: > Miałem okazje obserwować ostatnio imprezę prowadzoną prze zespół Matbeck z > Częstochowy . Pierwsze i najważniejsze to to że grają na żywo - pełen skład , > bębny klawisze gitary... dzięki czemu muzyka jest energiczna, i w świetnym > wykonaniu !!! Mają wokalistę z świetną barwą głosu , dobre brzmiący sprzęt i > świetne ogólne prowadzenie imprezy - to było wesele dwudniowe także zabaw nie > brakowało, nie jeden wodzirej mógłby się dużo od nich nauczyć. Co do ceny jak z > nimi rozmawiałem nie jest drogo ale to już polecam kontakt z nimi samymi : > 693087464. > znalazłem w necie także ich stronke nieoficjalną : > WWW.MATBECK.PL.TL > polecam - Kondziu www.pierwszy.net/zespolexodus/ Odpowiedz Link
agatka902 Re: ZESPÓŁ MATBECK 12.09.09, 13:24 polecam zespół maestral. Dobra zabawa, różnorodna muzyka dla każdego. Zespół składa się z profesjonalnych muzyków. DObry kontakt z ludźmi, zabawianie. Krótkie przerwy. Polecam! Odpowiedz Link
akropkagencja Re: ZESPÓŁ MATBECK 27.09.09, 14:44 zgadzam się z szefu776644 i również gorąco polecam !!! (u nas grali w sierpniu 2009) Odpowiedz Link
blitzkrieg2 Re: ZESPÓŁ MATBECK 27.09.09, 19:04 Niezla krypto reklama zespolu , tego i wiele innych Odpowiedz Link
matbeck Re: ZESPÓŁ MATBECK 15.01.10, 21:07 witam ponownie ... szanowni Państwo jeśli szukacie zespołu to zapraszam do zapoznania sie z naszą ofertą.... (jeszcze kilka termonow posiadamy) pozdrawiam (korekta kontaktu) www.matbeck.pl.tl 693087464 matbeck@tlen.pl GG: 370012 Odpowiedz Link
kasienka2104 Re: zespół IDOL z Katowic 22.09.09, 09:34 polecamy zespół Idol z Katowic bedą u nas grac na naszym weselu. www.idol.domenus.pl Odpowiedz Link
blablable100 Re: zespół IDOL z Katowic 28.09.09, 20:52 Te posty to same to chyba same zespoly sie tu reklamuja , od razu podawane sa szcegolowe namiary i samozachwyt, pod tym wzgledem zgadzam sie z blitzkrieg, chcecie jakies prawdziwe opinie topytajcie lepiej znajouch, bo prawdziwie zetelnych tu nieznajdziecie! Odpowiedz Link
sorento26 Re: zespoły weselne 02.10.09, 00:50 Profesjonalny zespol muzyczny z wokalistka,zagra na kazdej imprezie okolicznosciowej (bale,studniowki,wesela,bankiety,plenery,festyny,etc.).Gwarantujemy znakomita oprawe muzyczna.Dlugoletnie doswiadczenie zawodowe jako muzycy w kraju i za granica.Goraco polecam i zapraszam. Kontakt: Tel kom. 607 866 010 e mail: dalmix@o2.pl www.walterband.pl Odpowiedz Link
sorento26 Re: zespoły weselne 02.10.09, 00:52 Profesjonalny zespol muzyczny z wokalistka,zagra na kazdej imprezie okolicznosciowej (bale,studniowki,wesela,bankiety,plenery,festyny,etc.).Gwarantujemy znakomita oprawe muzyczna.Dlugoletnie doswiadczenie zawodowe jako muzycy w kraju i za granica. 607 866 010 e mail: dalmix@o2.pl www.walterband.pl Odpowiedz Link
greguar11 Kapela Góralska jest idealna na wesele 07.10.09, 16:36 zapraszam na moją stronę www.agencjagoralska.pl zajmuję się dopasowywaniem zespołów muzycznych do państwa potrzeb. Mam kilka ciekawych ofert na wesele np. kapela góralska+DJ w jednym czy Kapela góralska na początek następnie zespół muzyczny, proszę o kontakt na pewno coś Państwu zorganizujemy pozdrawiam Jest to bardzo oryginalny pomysł na oprawę muzyczną wesela jeszcze nikt nie narzekał:) Odpowiedz Link
massel78 Re: zespoły weselne 03.11.09, 18:28 www.lajoszband.pl - 5 osob. Gramy tylko na Zywo. Profesjonalne brzmienie. Gramy w calej Polsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link
prezenter30 Re: dj Mario 09.12.09, 22:41 Jako dj na wesele i wodzirej w jednej osobie gram odpowiednią do upodobań gości muzykę, ponadto prowadzę konkursy i zabawy weselne oraz zabawy oczepinowe dbając przy tym o dobry humor gości!!! zapraszam na strone www.mariodj.pl Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link
nikratkas Evergreen 10.12.09, 19:45 Proszę serdecznie o opinie na temat zespołu Evergreen z Częstochowy. Odpowiedz Link
julita88j Re: Evergreen 21.08.12, 17:49 Po trzykroć pozytywne wrażenia. Repertuar zespołu jest bardzo rozległy, dokładnie jaki można zobaczyć na ich stronie. Wszyscy moi goście weselni bardzo zachwalali zespół. Współpraca była przyjemnie prosta. A! umiejętność prowadzeni imprezy czyli bycia wodzirejem była na poziomie profesjonalnym. Odpowiedz Link
wiolaa86 Re: Evergreen 15.06.14, 12:50 Zespół Evergreen nie wybraliśmy przypadkowo na nasze wesele. Tą decyzję podjęliśmy świadomie, bez najmniejszych wątpliwości już 3 lata przed naszym ślubem, kiedy świetnie bawiliśmy się z zespołem Evergreen na weselu mojej siostry. Zanim podjęliśmy poważne kroki w organizacji naszego wymarzonego przyjęcia weselnego, mieliśmy przedtem bardzo wiele okazji bawić się na weselach u rodziny i znajomych. Żaden inny zespół nie wywarł na nas tak ogromnego wrażenia jak Evergreen. Każda kolejna impreza weselna utwierdzała nas w tej właśnie decyzji. Zespół Evergreen zagrał na naszym weselu 24 i 25 maja 2014r., repertuar był niezwykle urozmaicony,każdy znalazł coś dla siebie. Nie ma piosenki,której ten zespół nie potrafi zagrać:) Chcielibyśmy jeszcze wspomnieć o niezwykłym wykonaniu utworu hallelujah w wykonaniu wokalistki zespołu,który brzmiał jak najprawdziwszy oryginał:) Było bosko:) Gorąco polecamy:) Dziękujemy Zespołowi Everegreen i gorąco pozdrawiamy. Wiola & Mariusz Odpowiedz Link