toj-a30 18.09.07, 11:22 Bardzo proszę o opinie o tym zespole, czy może grali u was lub ktoś się przy nim bawił na weselu? z góry dziekuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mik-a29 Re: zespół AFERA 21.09.07, 10:57 w zeszlym roku bawilam sie przy tym zespole i jest rewelacyjny, potrafi rozbawic gosci, graja rytmicznie, i dlugie bloki muzyczne, zreszta ja na 2008 rok rowniez mam zarezerwowany ten zespol:)rowniez kamerzysta ktorego wybralismy bardzo pozytywnie wypowiada sie o tym zespole a co najwazniejsze ze graja na zywo, maja perkusje, gitare basowa i dlatego tak fajnie brzmia:)w 100% ich polecam:) Odpowiedz Link
toj-a30 Re: zespół AFERA 21.09.07, 11:58 dzięki za odpowiedź. Czyli dobrze zrobiłam, że ich zamówiłam:) Odpowiedz Link
mik-a29 Re: zespół AFERA 21.09.07, 14:10 a jaka sale wybraliscie?A jezlei moge prosic o opinie na temat GRACJI to bede wdzieczna:) Odpowiedz Link
toj-a30 Re: zespół AFERA 23.09.07, 11:07 niestety nie znam sali Gracja, ale widze, że jest rozpoczety na forum dialog na jej temat:)napewno ktoś napisze Odpowiedz Link
proget Re: zespół AFERA 20.09.08, 19:07 Witam ;) Znam Dobrze Zespół Afera ;) Można powiedziec ze jestem dla nich konkurencją poniewaz jestem przedstawicielem zespolu Proget ;) Ale polecam ich w 100% :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
ziolko1985 Re: zespół AFERA 29.12.08, 12:32 a jaki jest zakres cenowy tego zespołu? Pozdrawiam Odpowiedz Link
toj-a30 Re: zespół AFERA 29.12.08, 12:53 sierpień 2008 r. - za 1 dzień wesela 2400zł, ale naprawdę się mega opłacało, by łwypas nie z tej ziemi. Goście szalenie zadowoleni. Polecam zespół z czystym serduchem!!! Odpowiedz Link
yagodance Re: zespół AFERA 30.12.08, 00:48 Cieszę się z tych opinii, bo właśnie ten zespół będzie grał na moim weselu. Mam pytanie, czy można się z nimi umówić w kwestii repertuaru? Czy udostępniają jakieś listy piosenek, które mogą zagrać?pozdrawiam Odpowiedz Link
toj-a30 Re: zespół AFERA 30.12.08, 10:15 Zawsze możesz powiedzieć co chcesz, żeby leciało, to przecież Twój dzień:) ale tak naprawdę chłopaki grają po prostu wszystko!!! dobierają rewelacyjnie repertuar dla starszych i dla młodzieży, zobaczysz zabawa będzie przednia! na początku też chcieliśmy aby zagrali to czy tamto ale nie było to potrzebne bo grali takie kawałki, że ludziska z parkietu nie schodzili:) i najważniejsze - nie robią długich i częstych przerw. My jesteśmy mega zadowoleni!!! Odpowiedz Link
espaniolla Re: zespół AFERA 02.01.09, 00:30 Super zespół, grali u nas na weselu, dla nich przesunęliśmy datę ślubu, bo nie mieli terminu ;) Co do repertuaru to i dla młodych i dla starszych , szlagiery i najnowsze hity, u mnie 5 lat temu hitem wesela była Chihuahua :D do dziś wszyscy wspominają, jak sala szalała przy tej piosence, grali ją na życzenie gości kilka razy :) Odpowiedz Link
dzika_kredka Re: zespół AFERA 16.04.09, 22:52 czy ktos moze podac namiar na ten zespol? bardzo prosze o odp. dzieki:) Odpowiedz Link
tomaszmenager Re: zespół AFERA 16.04.09, 22:59 tylko teraz powiedzcieo ktory zespół chodzi bo ja znam też zespół afera? Odpowiedz Link
tomaszmenager Re: zespół AFERA 16.04.09, 23:02 i chyba ktoś ukradł nazwe bo z tego co wiem to zespól o takiej nazwie gra od roku 1995 muzyke rockową a nie weselne dziadostwo. Odpowiedz Link