coco2301 Re: dekoracje 15.08.10, 16:49 Zdecydowanie polecam Panią Dorotkę z Galerii Hipcio przy ul. Palmowej. Mieliśmy ślub 8 maja br.Byliśmy pod wielkim wrażeniem, a goście do dnia dzisiejszego wspominają o pięknej, magicznej dekoracji kościelnej. Ja zamówiłam u Pani Dorotki dekorację kościoła, samochodu i bukiet ślubny. Muszę stwierdzić, tak obiektywnie, że efekt przerósł moje oczekiwanie. Po prostu rewelacja!!! Duża ilość kwiatów, piękny szpaler utworzony z kwiatów i świec w szklancyh baniaczkach, samochód udekorowany bardzo gustownie- kwiaty porozrzucane na masce samochodu wyglądały cudnie, a mój bukiet ślubny- super, nowy wzór. Znajomi ciągle pytają mi się o to, kto dekorował kościół, itp. Pani Dorota to profesjonalistka, w dodatku przemiła osoba. Nie wiem, co to za osoby piszące takie głupoty o ściąganiu przez nią wzorów, może jest odwrotnie, a konkurencja nie śpi...:)Z tego, co mi wiadomo, Pani Dorotka prowadzi szkolenia z zakresu florystyki, a ktoś mi mówił, że otworzyła własną szkółkę działającą w tej dziedzinie. Ja byłam i jestem przeszczęśliwa, bo wiem, że zapłaciłam za coś, co było bardzo efektowne, sprawiło nam ogromną radość. A podwójna satysfakcja jest zawsze wtedy, kiedy zauroczeni jesteśmy nie tylko my sami, ale także Ci, co nas otaczają w tak ważnym dla nas dniu. Pani Dorotko pozdrawiam serdecznie i dziękujemy. Kasia i Piotr Pawlak:) Odpowiedz Link
kawazmlekiem24 Re: dekoracje 23.08.10, 22:36 witam, czy można prosić o numer telefonu do pani Dorotki z Hipcia bo jestem zainteresowana jej usługami:)z góry dziękuje! Odpowiedz Link
katkowa a ja Wam zaproponuję moje usługi :) 13.09.10, 16:39 www.kieliszkiweselne.muzzo.pl jestem w stanie zrobić wszystko :) katkowa@wp.pl lub 696922034 <- oto mój telefon, bez krępowania dzwońcie a tymczasem zapraszam do galerii na stronce i do opcji zobacz więcej :) Odpowiedz Link
pringa5 Re: dekoracje 16.09.10, 17:40 Polecam sklep producenta Onyx ,są tam śliczne kieliszki ,zawieszki na butelkę,korony, tiary,i ogromny wybór koralików do robienia biżuterii .ul Główna 126 a, przy zakładzie fryzjerskim. Odpowiedz Link
malwa8686 Re: dekoracje 08.02.11, 15:13 Kwiaciarnie Częstochowa Art Deco ul. Kilińskiego 140 tel. 503-973-598 Artflora ul. Krakowska 16 www.artflora.pl Beata ul. Okólna 113A www.kwiaciarnia-beata.com.pl Clivia ul. Nowowiejskiego 5A i ul. Wojska Polskiego 207 www.clivia.pl Fantazja ul. PCK1 www.grobelak.pl FINEZJA Blachownia www.finezja-konsultacjeslubne.com Hipcio ul. Palmowa 1/9 www.hipcio.czest.pl Kliwia ul. gen. Andersa 12 tel. 501 36 87 20 Kompozycje al. NMP 37 www.kompozycje.net.pl Krystyna ul. Dąbrowskiego 61 www.krystyna.euroflorist.pl La Flore ul. Warszawska 15 tel. 693-462-034 Monifiori ul. Mirowska 8 www.monifiori.pl Ogrody Cynamonowe ul. Śląska 12 www.ogrodycynamonowe.pl Pomarańczowa Kwiaciarnia ul. Wręczycka 126 www.pomaranczowakwiaciarnia.pl Róża Małego Księcia ul. Wolności 27 www.rozamalegoksiecia.pl Runo ul. Kiepury 5 www.grobelak.pl Sasanka ul. Inwalidów Wojennych 3 www.sasanka-kwiaty.pl Tajemniczy Ogród ul. Wieluńska 9 www.tajemniczyogord.com Wena ul. Wolności 17 www.kwiaciarniaczestochowa.pl Zosieńka ul. Worcella 2 paw. 2 tel. 601-530-559 Odpowiedz Link
kwiaty_upominki Re: dekoracje 28.11.13, 09:30 Kwiat Lotosu Kwiaciarnia-Mydlarnia ul. Powstańców Warszawy 147 Częstochowa 42-271 strona www.kwiat-lotosu.eu/ Najlepsze ceny Odpowiedz Link
dj.jaro Re: dekoracje 07.01.14, 09:39 Jeśli chcecie by Wasze przyjęcie weselne obyło się w miesamowitej, magicznej scenerii, koniecznie zainteresujcie się oświetleniem dekoracyjnym. Zapraszam do obejrzenia zdjęć na stronie: jaro.czest.pl/dekoracje-swiatlem/ Odpowiedz Link
ag_a27 Re: dekoracje 22.01.14, 20:51 Ja polecam Panią Magdę, która niewątpliwie ma konkurencyjne ceny, w porównaniu z tymi wszystkimi kwiaciarniami, a o cenę dekoracji kościoła, sali i przede wszystkim o bukiet ślubny wypytałam chyba wszystkie możliwe w Częstochowie:-( Ma na prawdę świetny gust, potrafi doradzić i pewne jest to, że wykona dekorację ze świeżych kwiatów a nie z tych, które nie udało się jej sprzedać przez cały tydzień. To jest numer tel. do naszej dekoratorki: 691 528 857 Odpowiedz Link
monika.m.87 Re: dekoracje 06.02.14, 22:51 Najpiękniejsze dekoracje sal, kościołów, bram, samochodów tylko na www.magic-studio.info Odpowiedz Link
dagmarawroc Re: dekoracje 19.04.18, 08:48 Moim zdaniem jedne z najciekawszych dekoracji ślubnych można kupić tutaj sklepslubny.love Polecam Odpowiedz Link