myszonkekm 29.02.08, 23:25 Witam wszystich serdecznie. Chcialbym zapytac o opinie na temat restauracji EM w Koziegłowach. Czy ktoś miał już tam wesele? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka-j-a Re: Restauracje EM w Koziegłowach 19.04.08, 21:27 podbijam. wiecie coś o tym lokalu? Odpowiedz Link
slub06092008 Re: Restauracje EM w Koziegłowach 20.04.08, 23:07 witam ja bylam na weselu na tej sali Odpowiedz Link
ka-j-a Re: Restauracje EM w Koziegłowach 21.04.08, 13:33 I jakie wrażenia? Jak jedzenie, obsługa, właściciele? Ewentualnie proszę o podanie maila i skontaktujemy się poza forum. Bardzo zależy mi na opiniach na temat tego lokalu. Odpowiedz Link
basiastalka Re: Restauracje EM w Koziegłowach 21.04.08, 15:00 Witam. Moja córka miała tam wesele. Polecam. Zarówno ja jak i Młodzi byliśmy zadowoleni z obsługi, ilości i jakości jedzenia. Pycha :) i goście nie byli wstanie go przejeść. Oglądaliśmy wiele sali w okolicy i ta zrobiła na nas duże wrażenie. Goście się super bawili. Jak będę robić wesele synowi to napewno na tej sali. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ggruby82 Re: Restauracje EM w Koziegłowach 21.04.08, 15:09 Cześć. Ja już byłem na dwóch weselach na tej sali. Jest super. Jedzenie super i duży wybór, a bułeczkę która była dawana do bograczu to z checią teraz bym zjadł. Polecam bo tam jest super!!! Odpowiedz Link
januko Re: Restauracje EM w Koziegłowach 08.07.08, 14:19 Byłem w EM w czerwcu b.r. i... ładna sala, duży parking dla samochodów, klimatyzacja działa poprawnie, miła obsługa, jedzenie odpowiednio doprawione! , jakość posiłków na wysokim poziomie, bardzo dobry stół wiejski!, mozliwość przedłużania imprezy :) Ogólnie - poziom wysoki, troszke szkoda że poza Częstochową, ale mimo tego sala warta jest polecenia :) Odpowiedz Link