mazurekwrc 15.03.08, 17:07 witam, chetnie uslyszalbym opinie osob ktore byly na weselu, badz je orgaznizowaly w hoelu Bonaparte, z góry dzieki za opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazurekwrc Re: sala w hotelu BONAPARTE 18.03.08, 15:38 ponawiam pytanie, moze ktos sie znajdzie kto byl w tym hotelu na weselu? Odpowiedz Link
kitten1111 Re: sala w hotelu BONAPARTE 18.07.08, 20:04 Nie polecam tej sali. Byłam tam jako gośc i to było najgorsze wesele na jakim byłam. Jedzenie jest okropne. Paskudne przypalone miesa, rosół bez smaku, zimna płyta tragedia a porcje malutkie. Jak zamówicie kluski sląskie nie zdziw sie jak dostaniesz ciapke z maki. Nie wiem jak ktoś może organizowac wesela i nie miec pojecia o niczym. A prosiak proponowany przez właścicielke to sam tłuszcz i słonina...brrrrrr. Nie dało sie tego zjeśc. A po imprezie okazało sie że kuzynka musi zapłacic dodatkowo za co nie wiemy do dzisiaj. A sala jest ciaśniutka. Uważajcie na własicielke będzie wam obiecywac złote góry a w dniu ślubu przeżyjecie jedno załamanie za drugim i jeden z najpiekniejszych dni w waszym życiu zmieni się w koszmar. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mazurekwrc Re: sala w hotelu BONAPARTE 21.07.08, 09:33 witam, no niezle sie zaopowiada :( mozesz mi powiedziec kiedy tam bylas na weselu tzn teraz niedawno czy jakis czas temu ? Odpowiedz Link
fajny_stein Re: sala w hotelu BONAPARTE 03.08.08, 11:02 Witam, Nie wiem kto wcześniej odpisywał na Twoje pytanie, ale Nasze przyjęcie weselne też odbywało się w tym lokalu. Mieliśmy gości zagranicznych i wszyscy jak jeden do dnia dzisiejszego wspominają je jak najlepiej pod każdym względem. A najbardziej utknął im w głowach, właśnie prosiak, który w dodatku płonął i był bardzo smaczny. Przed ślubem też byliśmy przerażeni jak to wszystko będzie wyglądało, ale teraz wiem, że jeśli mam polecać jakiś lokal to - Bonaparte. Za niedługi czas planujemy właśnie w tym lokalu zorganizować chrciny naszego dziecka. Zawsze chętnie tam wracamy. Odpowiedz Link
kitten11111 Re: sala w hotelu BONAPARTE 11.08.08, 19:04 Na weselu byłam całkiem niedawno. Forum jest po to aby wyrazic swoja opinię na dany temat. Mi się nie podobało i w szczegółach to opisałam wcześniej. Każdemu planującemu wesele polecam sprawdzenie sal na forach i zrobienie wywiadu wśród znajomych, kolegów z pracy... Sama to zrobiłam i nie żałuje. Na 100% znajdziecie kogoś, kto już był na weselu w danej sali i ma wiadomości z pierwszej ręki. Odpowiedz Link
bonaparte.live Re: sala w hotelu BONAPARTE 06.08.08, 23:19 ALE BZDURY!!! Mięsa nigdy nie przypalone, kucharz mistrz. Gościliśmy kucharza z Krakowa i dał nam za kuchnie 4 gwiazdki. Zimna płyta artystycznie przygotowana- zdjęcia do wglądu. Kluski śląskie są zawsze świeżo robione, nigdy się nie rozlatują. Prowadzę restaurację przeszło 40 lat i jak mogę nie mieć pojęcia o niczym. Prosiak to młodziutkie mięso jak może być tłuste? Ja też nie wiem za co Pani Młoda mogła płacić po weselu, bo nigdy nie żądam pieniędzy po przyjęciu- wszystko jest regulowane przed. Sala jest na 150 osób. Gór złotych nie obiecuję wszystko co jest na piśmie to jest na stole. Konkurencja jak widać nie śpi i nawet wiem kto to jest. Niebezpieczna i złośliwa gra, Kto pod kim dołki kopie............ Właścicielka lokalu Krystyna Kutyba Odpowiedz Link
fajny_kotek Re: sala w hotelu BONAPARTE 17.08.08, 22:16 Przeczytałam na forum złą opinię o Hotelu restauracji Bonaparte, wybierałam sie tam z chłopakiem pracującym w Anglii w branży hotelerskiej, bardzo się martwiłam jak on to odbierze. Po przyjęciu weselnym zapytałam go o zdanie, bł zachwycony, powiedział: "klasa, elegancja, perfect, perfect, perfect". Jeżeli facet pracujacy w branży hotelarskiej miał takie zdanie to co dopiero ja, byłam zauroczona... Odpowiedz Link
nowozency8083 Re: sala w hotelu BONAPARTE 27.09.08, 23:50 Gorąco polecamy wszystkim ten lokal!!!Sami we wrześniu mieliśmy tam przyjęcie weselne. Sala piękna, jedyna w swoim rodzaju. Uroczy kominek tworzy niepowtarzalny, rodzinny klimat. Jedzenie świeże, smaczne, dobrze doprawione i apetycznie podane - szczególnie płonący prosiak - rewelacja! Obsługa bardzo miła, uczynna i przede wszystkim uczciwa!!! Hotel bardzo komfortowy! Wesele w tym lokalu z pewnością będziemy miło wspominać przez lata. Odpowiedz Link
bonaparte.live Re: sala w hotelu BONAPARTE 03.11.08, 22:53 Witam, Dziękujemy bardzo za dobrą opinię. Cieszymy się, że Państwo jesteście zadowoleni. Zapraszamy Państwa na kolację w I rocznicę ślubu. Właścicielka i personel Bonaparte. Odpowiedz Link