ala01234 28.03.08, 07:37 gdzie w Czewie można kupić ładne, eleganckie buty ślubne, bo salonach ślubnych albo nie mają albo są tak szkaradne że masakra. Czy nikt nie potrafi zrobić ładnych białych butów??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lulucelo Re: buty ślubne 28.03.08, 19:40 polecam w jaskrowie jest firma eliar aramci na ulicy czestochowskiej ( chyba 40) robia wlasne butki albo na ulicy jurajskiej 9 mark shoes :) zawsze bedzie jeszcze tanej niz w salonie www.aranci.pl/ lub www.mark-shoes.pl/ i zalbut w rudnikach powodzenia Odpowiedz Link
diunadaisy Re: buty ślubne 14.08.08, 12:42 Polecam buty hiszpańskiej firmy Menbur, śliczne, białe fleki, wygodne. Cena ok 350 zł-drogo, ale porównywalnie do "ciżemek" w salonach ślubnych a jakość o niebo lepsza. Niestety, dostępne są jedynie w Warszawie w Wola Parku, ale gdyby ktoś przypadkiem tam był....Można także szukać w sklepach gino rossi, bagatt albo venezii.Sklepy są w Częstochowie. Odpowiedz Link
emilka128 Re: buty ślubne 06.01.16, 15:12 Ja polecam casani.Zamawiałam już kolejną parę.Sprawdzony mam już rozmiar i tylko kolory zmieniam.Wygodne a ciężko jest mi kupić duży rozmiar na niskim obcasie.Dlatego kupić sukienkę to jest wyzwanie bo problem butów mam już rozwiązany :) www.casani.pl Odpowiedz Link