bobbob2 10.05.06, 09:24 Witam jak dlugo sie czeka na mandat z fotoradaru? i ile moze mnie to kosztowax jechalem max 20 km/h wiecej Link Zgłoś Obserwuj wątek
approved Re: Mandat z fotoradaru 10.05.06, 10:50 Miej to w duuuuuupie, niech sobie wysyłają. Następnym razem przed wyjazdem w trasę przyklejasz na tablicę duży liść albo papierek po batonie i niech Ci przysłają:):):):) Link Zgłoś
wiktoria11 Re: Mandat z fotoradaru 10.05.06, 13:02 dostałem po 8 miesiącach przekroczyłem o ok 20 proponowali 150 i 4 pkt. zadzwoniłem że nie pamiętam kto kierował zagrozili że dostanę wezwanie na policję w celu ustalenia kierowcy , olałem i mineło pół roku i nic więcej nie dostałem Czy jest prawo które nakazuje prowadzić ewidencję kierowców którzy kożystają z mojego samochodu? Czy mogę udostępnić ich dane personalne np straży miejskiej a jak mi nie dadzą dowodu osobistego to co mam wpisać że odmówił udostępnienia swoich danych dodam że potrzebne są pełne dane np pesel nr dowodu adres albo jak bość zczedł lub wyjechał i danych nie dostanę Link Zgłoś