klon121 23.09.08, 18:34 Czy ktoś może wie czy w Częstochowie lub okolicy da się zorganizować wesele nie w sali tylko w plenerze konkretnie np. w namiotach na wolnym powietrzu?? Planuje wesele w ostatnim tygodniu czerwca lub września. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa1981 Re: wesele plenerowe 12.01.09, 14:25 nam także marzy sie takie wesele. Mamy duże podwórko i tam moglibyśmy zorganizować wesele. Jest wiele firm które wynajmują namioty wraz z podłogą, oświetleniem, stołami etc. np. www.namioty.com/o_firmie_wynajem_namiotow.html namioty-dk.pl/namioty_weselne,cena_start.html www.igramacatering.pl/ www.arpaevent.pl/ Większośc tych firm nie mieści się jednak w Cz-wie. Świadczą oczywiście usługi w całym kraju ale wiadomo, zapewne po odpowiednio wyzszej cenie. Pytałam i wiem że teraz można zorganizować wesele wlasciwie w szczerym polu. Bo firmy cateringowe przywożą ciepłe jedzenie i trzymają je w termosach. jak nie ma gdzie zmywać to przywożą więcej talerzy. Wynajmuje się toi-toi -e gdy nie ma toalet. Namioty wyposarzone są wg upodobania. Jest wszystko, podłoga, stoły, krzesła, dekoracje, ew. inne dodatkowe rzeczy, a nawet (widziałam w ofertach) grzejniki bądź klimatyzatory. Wszystko zapowiada się bajkowo, ale zasatanawiam się ile to wszystko kosztuje? Czy ktoś z Was robił wesele w tym stylu. Mnie interesuje przyjęcie na ok 40 osób. Czy to się opłaca i czy wychodzi taniej czy drożej niż na sali? Bardzo proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami. Odpowiedz Link
eradkar Re: wesele plenerowe 12.01.09, 23:44 byłem jakiś czas temu na takim weselu na wolnym powietrzu było to w Nieznanicach, jest tam dworek prowadzony przez włoszkę lub francuskę. Uroczysty obiad był w dworku, a tańce i pozostała część zabawy na powietrzu. Odpowiedz Link
malgienia Re: wesele plenerowe 13.01.09, 20:49 hej na starym błesznie podobno na sali late organizowano takie przyjęcie ale konkretnie nic nie wiem widziałam tylko ze coś takiego było bo mieszkam niedaleko i chodzimy tam na spacery Odpowiedz Link