sally.cinnamon 14.10.08, 18:21 Zamowialm wesele na przyszly rok w Tori. Czy ktos byl juz tam na jakims weselu lub imprezie z jedzeniem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duza.zuza Re: Tori???? 14.10.08, 18:42 :) Bawiłam się w tori w maju na zorganizowanej imprezie (ok.150 osób). Było Super. Mimo, że koszty nie były wygórowane jedzenia było naprawdę sporo. Co prawda był to studencki półmetek, ale zostaliśmy naprawdę super potraktowani. Porcja obiadu na talerzu jak dla mnie była nie do przejedzenia, super podane. Pyszny żurek, pyszne sałatki, surówki i kanapeczki. dużo świeżych warzyw, kiełków (czy też kiełek :)). miła sprawna i szybka obsługa kelnerska. dodatkowo za litr soku płaciliśmy po 7zl za litr i 25zl za pół litra wyborowej:) Ja również mam wesele w przyszłym roku i długo zastanawiałam się na Tori jednak mam małą fobie jeśli chodzi o imprezy w pomieszczeniach "pod ziemią" i dlatego się nie zdecydowałam. Ale jeśli Tobie to nie przeszkadza to z czystym sumieniem polecam :) Odpowiedz Link
beatrice25 Re: Tori???? 14.11.08, 21:46 mam wesele w Tori 29.08.09r. sala jest kapitalna, moja znajoma miała tam wesele i była bardzo zadowolona, inny znajomy miał w Tori impreze z pracy i mówił mi że jedzenie jest pyszne, obsługa super i że lepiej nie mogliśmy trafić więc polecam Pozdrawiam Odpowiedz Link