karlita1984 10.11.08, 18:50 Bardzo proszę o opinie na temat restauracji Luksor. szczególnie cenne będa informacje od osób, które miały tam wesele bądź bawiły sie na weselu przyjaciół. Z góry serdecznie dziękuję :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlita1984 Re: restauracja Luksor-wesele 13.11.08, 18:40 Naprawdę nikt nie miał wesela w Luksorze??? Niemożliwe:) bardzo proszę o opinie Odpowiedz Link
miniek0 Re: restauracja Luksor-wesele 03.12.08, 20:21 ANDRZEJKI 2008. W RESTAURACJI LUKSOR TO NIEZAPOMNIANE WRAŻENIA OBSŁUGA CAŁKOWICIE NIEPOTRAFIĄCA ZAPANOWAĆ NAD IMPREZĄ. DISC JOKEY Z ŁAPANKI Z NAJNOWSZĄ PŁYTĄ Z ROKU 1970 GRAJĄCY WYŁĄCZNIE DLA OSÓB PO 90 ROKU ŻYCIA I CAŁKOWICIE GŁUCHYCH. OBSŁUGA NIEMIŁA I NIEREAGUJĄCA NA PROŚBY GOŚCI MIŁA DO MOMENTU ZAPŁATY. JEŚLI BĘDZIECIE ZA GŁOŚNO WEZWĄ AGENCJĘ OCHRONY. PRZED BALEM ZJEDZ DUŻY POSIŁEK BO ZUPA TYPU PRZECIER POMIDOROWY ZAPRAWIONY MĄKĄ I KILKA KOLOROWYCH PAPEK JAKO ZIMNA PŁYTA ZA 300ZŁ OD PARY MUSI WYSTARCZYĆ WEDŁUG WŁAŚCICIELI. OGÓLNIE KATASTROFA. ODRADZAM KAŻDEMU ! Odpowiedz Link
toj-a30 Re: restauracja Luksor-wesele 04.12.08, 13:10 moja koleżanka miała w październiku, mówiła, że ogólnie ok ale co do jedzenia ona jak i goście mieli zastrzeżenia. Niezbyt dobrze doprawione, nie każdemu potrawy smakowały. Odpowiedz Link
cwaniak2004 Re: restauracja Luksor-wesele 04.12.08, 15:03 ja byłem na weselu we wrześniu i było super, jedzenie smaczne i do syta, obsługa, dekoracja sali bez zarzutów Odpowiedz Link
hotel_luksor Re: restauracja Luksor-wesele 04.12.08, 15:33 Tak wyglada ten portal, kaźdy moźe pisać co chce. Pewnie pani Toja jest z towarzystwa miniekO. Odpowiedz Link
miniek0 Re: restauracja Luksor-wesele 07.12.08, 10:13 Pan cwaniak2004 najpierw pisze że byłtam na weselu i było super a w innym poście odpowiada jako właściciel lub obrażony pracownik. Proponuję oprócz kamer zatrudnić profesjonalny personel a nie zagubionych ludzi.Jedyne pozytywne opinie o was to te pisane przez was. Odpowiedz Link
cwaniak2004 Re: restauracja Luksor-wesele 04.12.08, 15:16 W odpowiedzi na Pana zarzuty, poczuliśmy się zobowiązani do przybliźenia prawdziwych wydarzeń, jakie miały miejsce tego wieczoru. Dwóch Panów, pod wyraźnym wpływem alkoholu, swoim agresywnym i aroganckim zachowaniem, doprowadziło do interwencji ochrony w lokalu. Ubolewamy nad tym, źe niektórzy z gości nie potrafią w stanie upojenia alkoholowego zapanować nad swoimi emocjami, co w tym konkretnym przypadku „zaowocowało“ wtargnięciem na hotelową recepcję i rozbiciem szyby, mimo wielokrotnych ostrzeźeń personelu. Całe zdarzenie zostało zarejestrowane na kamerze hotelowej i w razie potrzeby chętnie je udostępnimy internautom. Oprócz stolika autora na imprezie bawiły się równieź inne osoby, dlatego opinia mówiąca, źe muzyka grana przez Dj’a odpowiada „osobom po dziewięćdziesiątym roku źycia i całkowitym głuchym“, jest delikatnie ujmując niestosowna i świadczy tylko i wyłącznie o Pana braku kultury. Pomijając fakt, źe Pana goście, zgorszeni całą sytuacją, współczuli nam i przepraszali za zachowanie swoich kolegów. Odnosimy silne wraźenie, źe zamieszczony przez Pana komentarz i Pana ogólne niezadowolenie jest efektem nieprzyjemności spowodowanych zachowaniem osób z Pana towarzystwa. Pana wpis jest publicznym pomówieniem i rzucanie tego typu oskarźeń pod naszym adresem nie zostanie pozostawione bez echa. Nie zmienia to jednak faktu, źe opinia podpisana przez autora nazywającego siebie „miniek0“ jest od podstaw mało wiarygodna, bo z jakiś przecieź przyczyn, nie podpisał sie Pan imieniem i nazwiskiem. Odpowiedz Link
toj-a30 Re: restauracja Luksor-wesele 07.12.08, 16:40 Pani toja pragnie dodać, że tylko jedzonko nie było zbytnio ok, reszta jak najbardziej na tak, goście z sali, zabawy i obsługi byli bardzo zadowoleni. Tak to już w życiu jest, że nikomu w 100% nie dogodzisz:))) Odpowiedz Link
becia88 Re: restauracja Luksor-wesele 10.12.08, 14:44 Szukając sali na wesele również braliśmy pod uwagę salę Luksor. Po rozmowie telefonicznej z właścicielem czy kimś z obsługi zrezygnowaliśmy, ponieważ cena była zbyt wygórowana niż u konkurencji, a osoba przez telefon niezbyt miła i bardzo obojętna i szczerze mówiąc nawet nie chciano nam zbyt wiele powiedzieć, tak jakby to była tajemnica czy co? Inni jakoś potrafili zachęcać do swojej oferty a w Luksorze tylko nas zniechęcili. A szkoda bo wygląd zachęca a obsługa niestety nie. Odpowiedz Link
czolitka Re: restauracja Luksor-wesele 12.09.09, 21:27 W czerwcu tego roku urządziliśmy nasze wesele w restauracji Luksor i absolutnie nie żałuję!!! Nie mogłam sobie lepiej wymarzyć. Właściciele ok, obsługa- pełna profeska. Jedzenie pięknie podane, do syta, pachnie jak w domu, no i przede wszystkim PYSZNE! Restauracja śliczna i elegancka, choć h każdemuy może się podobać jak wnioskuję z postów. Sądzę jednak, że ludzie, którzy mają złe doświadczenia od razu zasiadają do komputerów i piszą na forach swoje odczucia, natomiast Tym, którzy są zadowoleni nie jest to w głowie. Piszę jak najbardziej szczerze i GORĄCO POLECAM Luksor na wesela do75-80 osób. Ja nie miałam żadnych zastrzeżeń, choć nie ukrywam, że też miałam obawy. Odpowiedz Link
aprakapra Re: restauracja Luksor-wesele 12.04.13, 16:24 Podbijam powyższy temat i czekam na opinie :) Odpowiedz Link