malwina.25
17.12.08, 01:52
Droga Moniko24_08!!!
Przede wszystkim chciałbym sie zapytać na początku wprost, z jakiej jesteś konkurencji że tak poniżasz salę AS?? Skoro na wszystko narzekasz to zapomniałaś wymienić jeszcze zmywaka i sprzątaczki że źle wykonują swoje obowiązki. Robiłam tam wesele i byłam też na kilku imprezach i jestem bardzo zadowolona i nie zamieniłabym na żaden inny lokal i wiem na co stać tą salę i ludzi którzy tam pracują i Twoje opinię nie odzwierciedlają prawdy o tym lokalu. Jeśli jedzenie jest kiepskie proszę podaj gdzie mogę lepiej zjeść (więcej i smaczniej za tę samą cenę)aha i jakbyś nie wiedziała to barszcz czerwony naprawde robi się z buraka
a nie czeka 3 minuty (instant), obsługa też była w najlepszym porządku i szefowa jak powiedziała przed weselem tak też było po weselu nawet nie policzyła za przedłużenie w drugi dzień więc znów sie coś nie zgadza, jedyne z czym sie z Tobą mogę zgodzić to z klimatyzacją że była tak jakby rozregulowana czy źle ustawiona bo
nie dawała rady schłodzić i rzeczywiście się czasem lało a jak już schłodziła to było za zimno ale to głównie osobom nietańczącym a Ty greenjulek22 możesz być spokojna