Dodaj do ulubionych

Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooooo!

30.08.06, 11:06
Kierowana miloscia blizniego (nawet wroga:) zalozylam specjalnie dla Ciebie
ten watek, abys mogl sie tutaj rozgoscic i czuc jak u siebie w domu....

Teraz jak juz masz swoje miejsce, nie musisz sie platac na moich watkach.
Klucz lezy pod wycieraczka:)

Pozdrawiam i zycze Ci slonecznego dnia.
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooooo! 30.08.06, 11:08
      Schizoostom jak kot swoimi ścieżkami nosi swój kuper;)))
      • be.em Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooooo! 30.08.06, 11:08
        i znaczy teren..?!!! ;)))
        • menk.a Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooooo! 30.08.06, 11:13
          no a potem dowiadujesz się czy jestem fajna (_._)a czy nie;)))))
          • be.em Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooooo! 30.08.06, 11:17
            a ja sprejem wymaluję nad łózkiem jego niewątpliwie cenne uwagi;)
            • menk.a Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooooo 30.08.06, 11:20
              a jeśli mnie ten zaszczyt kiedyś spotka (może go uproszę albo przekupię), to
              datę zapiszę w kominie;))
      • bettina75 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooooo! 30.08.06, 11:17
        menk.a napisała:

> Schizoostom jak kot swoimi ścieżkami nosi swój kuper;)))

Hmmm powiadasz?,
        tzn. nie zagosci tutaj?
        • menk.a Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooooo! 30.08.06, 11:19
          Betti, nigdy nie wiesz ,co jego opatrzność szykuje;)))))
          • bettina75 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooooo! 30.08.06, 11:22
            Schizooooooo ma moja oferte w (_._)
            Szkoda, bo myslalam, ze juz na zawsze sie ode mnie odczepi:(
            Ja do niego z sercem a on zawsze z widelcem...
            • menk.a Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooooo 30.08.06, 11:26
              i szpikulcem do lodu;)))) a potem zakłada nogę na nogę;))
              • bettina75 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo oooooo 30.08.06, 11:30
                z zimna krwia...
            • szubrawiec76 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooooo 30.08.06, 11:29
              >Ja do niego z sercem a on zawsze z widelcem...

konsumpcja :))
              • bettina75 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo oooooo 30.08.06, 11:29
                glodnemu chleb na mysli?
                • szubrawiec76 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooo 30.08.06, 11:34
                  nie.... nie zadawalam się chlebem :)
                  • bettina75 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo oooo 30.08.06, 11:36
                    wymagajacy jestes:) a czym najlepiej sie delektujesz?
                    • szubrawiec76 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooo 30.08.06, 11:43
                      nie będę pisał i rujnował swojego image.. romantycznymi wynaturzeniami :))
                      • bettina75 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo oo 30.08.06, 11:47
                        nie dasz sie skusic?
                        • szubrawiec76 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo o 30.08.06, 11:49
                          kuszenie jest wątpliwym argumentem zważając na pierwsze doświadczenia w Raju :))
                          • bettina75 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo 30.08.06, 11:51
                            nie masz pojecia jak smaczny jest ten zakazany owoc:))
                            • szubrawiec76 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo 30.08.06, 11:53
                              > nie masz pojecia jak smaczny jest ten zakazany owoc:))

rozumiem że mówią przez Ciebie doświadczenia :))
                              • bettina75 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo 30.08.06, 11:56
                                Teraz nie zwalaj na mnie, tak nie postepuje prawdziwy mezczyzna z prawdziwa
                                kobieta:)
                                • szubrawiec76 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo 30.08.06, 12:01
                                  zwalanie nie leży w mojej naturze... natomiast prawdziwy mężczyzna i kobieta to rzecz subiektywna :) dla jednych to kolacja, kwiaty.. dla innych "bierz mnie teraz" :))
                                  • bettina75 Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo 30.08.06, 12:03
                                    ladnie sie wykreciles, wybaczam:))
    • schizoo Re: Schizoooooooooooooooooooooooooooo ooooooo! 30.08.06, 12:20
      Droga Betti !
      Piszę do Ciebie tego posta ,by odpowiedzieć na dręczące Cię pytania,
      otóż nieprawdą jest jakobym Cię nienawidził,tudzież miał jakikolwiek negatywny
      sto-sunek;
      Amen;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka