Dodaj do ulubionych

Zespol SlowFox....?

31.03.09, 18:35

czy ktos slyszal ten zespol na zywo..
jakies opinie?
bardzo prosze podzielic sie jakas informacja...:)

Obserwuj wątek
    • brownp_a_t_k_a Re: Zespol SlowFox....? 14.04.09, 21:27
      Słyszałam bo sama w nim śpiewałam kilka lat temu
      • dzika_kredka Re: Zespol SlowFox....? 14.04.09, 22:01
        i co myslisz ;)? o zespole :) ?
        • brownp_a_t_k_a Re: Zespol SlowFox....? 14.04.09, 22:21
          Kiedyś w zespole byli świetni muzycy, wszystko było idealnie dograne, graliśmy
          najnowsze kawałki. Spiewały 2 wokalistki. Wszyscy byliśmy zadbani u uśmiechnięci
          bo przecież zespół musi się jakoś prezentować. Niestety kombinacje lidera
          doprowadziły do tego że teraz grają tam same ćwieki. Bawiłam się ostatnio przy
          ich muzyce i byłam zszokowana tym co usłyszałam i zobaczyłam. Stoją sieroty na
          tej scenie i wyglądają jakby łaskę ci robili że w ogóle przyjechali. Wokalistka
          sympatyczna ale zero prezencji i słuchu, a ich najnowszy kawałek to Jozin z
          bazin. Nie pomyśl że piszę tak dlatego że kiedyś z nimi grałam. To nie przez
          złość bo rozstaliśmy się w zgodzie, ale taka jest moja opinia.
          • shorty74 Re: Zespol SlowFox....? 15.04.09, 20:25
            brownp_a_t_k_a a mozesz napisac jacy to swietni muzycy grali kilka lat temu w tym zespole? i jakie to wokalistki śpiewały? mam prośbe taką o przypomnienie.
            • brownp_a_t_k_a Re: Zespol SlowFox....? 15.04.09, 23:06
              M. Walczak-gitara
              P.Koziński-klawisze,vocal
              S. Żydek-bas
              S. Maruniewicz-perkusja, vocal
              ja i G. Pietraszewska-vocal
              • shorty74 Re: Zespol SlowFox....? 16.04.09, 07:32
                Szanowni Panstwo, prosze nie zwracac uwagi takie wypowiedzi
                konkurencji.Zapewniam ze podczas zabawy na weselach zespół zapewnia
                profesjonalną oprawe muzyczną, gra najnowszy repertuar najbardziej znanych
                artystów i nie ma w zespole tzw."ćwieków".Pozdrawiam.
                • brownp_a_t_k_a Re: Zespol SlowFox....? 16.04.09, 14:20
                  Mój drogi ja nie jestem z konkurencji bo już nie zajmuję się tego typu
                  imprezami. Tak to już jest że komuś się coś podoba a komuś nie. No i mnie się
                  akurat nie podoba! Chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie. I dlaczego ktoś miałby
                  nie zwracać uwagi na "takie wypowiedzi"? Kto będzie chciał to i tak weźmie ten
                  zespół bez względu na czyjeś zdanie. Wszystkim i tak nie dogodzicie. Pozdrawiam
                  i życzę jak najwięcej grań!
          • pin-is-one Re: Zespol SlowFox....? 25.04.09, 16:35
            brownp_a_t_k_a napisała:

> Kiedyś w zespole byli świetni muzycy, wszystko było idealnie dograne, graliśmy
            > najnowsze kawałki. Spiewały 2 wokalistki. Wszyscy byliśmy zadbani u uśmiechnięc
            > i
            > bo przecież zespół musi się jakoś prezentować. Niestety kombinacje lidera
            > doprowadziły do tego że teraz grają tam same ćwieki. Bawiłam się ostatnio przy
            > ich muzyce i byłam zszokowana tym co usłyszałam i zobaczyłam. Stoją sieroty na
            > tej scenie i wyglądają jakby łaskę ci robili że w ogóle przyjechali. Wokalistka
            > sympatyczna ale zero prezencji i słuchu, a ich najnowszy kawałek to Jozin z
            > bazin. Nie pomyśl że piszę tak dlatego że kiedyś z nimi grałam. To nie przez
            > złość bo rozstaliśmy się w zgodzie, ale taka jest moja opinia.

Brown p_a_t_k_a DLACZEGO PODAJESZ SIĘ ZA KOGOŚ KIM NIE JESTEŚ I JAKI MASZ W TYM
            INTERES? Tak się składa że ja śpiewałam z tym zespołem w tamtym czasie. PRZEZ
            TAKICH LUDZI JAK TY TO FORUM ROBI SIĘ DENNE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka