dzika_kredka 31.03.09, 18:35 czy ktos slyszal ten zespol na zywo.. jakies opinie? bardzo prosze podzielic sie jakas informacja...:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brownp_a_t_k_a Re: Zespol SlowFox....? 14.04.09, 21:27 Słyszałam bo sama w nim śpiewałam kilka lat temu Odpowiedz Link
brownp_a_t_k_a Re: Zespol SlowFox....? 14.04.09, 22:21 Kiedyś w zespole byli świetni muzycy, wszystko było idealnie dograne, graliśmy najnowsze kawałki. Spiewały 2 wokalistki. Wszyscy byliśmy zadbani u uśmiechnięci bo przecież zespół musi się jakoś prezentować. Niestety kombinacje lidera doprowadziły do tego że teraz grają tam same ćwieki. Bawiłam się ostatnio przy ich muzyce i byłam zszokowana tym co usłyszałam i zobaczyłam. Stoją sieroty na tej scenie i wyglądają jakby łaskę ci robili że w ogóle przyjechali. Wokalistka sympatyczna ale zero prezencji i słuchu, a ich najnowszy kawałek to Jozin z bazin. Nie pomyśl że piszę tak dlatego że kiedyś z nimi grałam. To nie przez złość bo rozstaliśmy się w zgodzie, ale taka jest moja opinia. Odpowiedz Link
shorty74 Re: Zespol SlowFox....? 15.04.09, 20:25 brownp_a_t_k_a a mozesz napisac jacy to swietni muzycy grali kilka lat temu w tym zespole? i jakie to wokalistki śpiewały? mam prośbe taką o przypomnienie. Odpowiedz Link
brownp_a_t_k_a Re: Zespol SlowFox....? 15.04.09, 23:06 M. Walczak-gitara P.Koziński-klawisze,vocal S. Żydek-bas S. Maruniewicz-perkusja, vocal ja i G. Pietraszewska-vocal Odpowiedz Link
shorty74 Re: Zespol SlowFox....? 16.04.09, 07:32 Szanowni Panstwo, prosze nie zwracac uwagi takie wypowiedzi konkurencji.Zapewniam ze podczas zabawy na weselach zespół zapewnia profesjonalną oprawe muzyczną, gra najnowszy repertuar najbardziej znanych artystów i nie ma w zespole tzw."ćwieków".Pozdrawiam. Odpowiedz Link
brownp_a_t_k_a Re: Zespol SlowFox....? 16.04.09, 14:20 Mój drogi ja nie jestem z konkurencji bo już nie zajmuję się tego typu imprezami. Tak to już jest że komuś się coś podoba a komuś nie. No i mnie się akurat nie podoba! Chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie. I dlaczego ktoś miałby nie zwracać uwagi na "takie wypowiedzi"? Kto będzie chciał to i tak weźmie ten zespół bez względu na czyjeś zdanie. Wszystkim i tak nie dogodzicie. Pozdrawiam i życzę jak najwięcej grań! Odpowiedz Link
pin-is-one Re: Zespol SlowFox....? 25.04.09, 16:35 brownp_a_t_k_a napisała: > Kiedyś w zespole byli świetni muzycy, wszystko było idealnie dograne, graliśmy > najnowsze kawałki. Spiewały 2 wokalistki. Wszyscy byliśmy zadbani u uśmiechnięc > i > bo przecież zespół musi się jakoś prezentować. Niestety kombinacje lidera > doprowadziły do tego że teraz grają tam same ćwieki. Bawiłam się ostatnio przy > ich muzyce i byłam zszokowana tym co usłyszałam i zobaczyłam. Stoją sieroty na > tej scenie i wyglądają jakby łaskę ci robili że w ogóle przyjechali. Wokalistka > sympatyczna ale zero prezencji i słuchu, a ich najnowszy kawałek to Jozin z > bazin. Nie pomyśl że piszę tak dlatego że kiedyś z nimi grałam. To nie przez > złość bo rozstaliśmy się w zgodzie, ale taka jest moja opinia. Brown p_a_t_k_a DLACZEGO PODAJESZ SIĘ ZA KOGOŚ KIM NIE JESTEŚ I JAKI MASZ W TYM INTERES? Tak się składa że ja śpiewałam z tym zespołem w tamtym czasie. PRZEZ TAKICH LUDZI JAK TY TO FORUM ROBI SIĘ DENNE Odpowiedz Link