Dodaj do ulubionych

POSTY DO USUNIECIA

08.06.09, 20:54
tutaj możecie zalinkować posty do usunięcia, naruszające zasady forum
-posty wulgarne lub niezwiązane z tematyką forum
-posty reklamowe

ALE uprzedzam, że nie mam zamiaru usuwać postów, gdzie ktoś napisał o 3 słowa za dużo i teraz prosi o usunięcie jego bezsensownego wywodu (takie prośby są do mnie przysyłane bardzo często)

Obserwuj wątek
    • pola783 Re: POSTY DO USUNIECIA 12.06.09, 13:02
      Bardzo ciekawy temat.Dlaczego forumowicze mają wskazywać posty do usunięcia
      skoro wiele postów znika z tego forum w mgnieniu oka bez naszej ingerencji.Od
      pilnowania zasad tego forum jesteś ty administratorze i dobrze by było gdybyś
      się sam stosował do zasad jakie obowiązują na forum gazety .To ty od miesięcy
      pozwalasz na łamanie zasad i nieprzestrzegania netykiety i regulaminu g.w Może
      zrób remanent i uporządkuj to sam administratoże usuwając po prostu wszystko co
      narusza przyjęte do wiadomości forumowiczów zasady.Dlaczego z forum zniknął
      wątek usunięcia młodaga1 wątek mógł rozpocząć być może ciekawą dyskusję na temat
      reklamowania się na tym forum tylko że zniknął nieoczekaiwanie i to za twoją
      sprawą administratoże.Pożądek zrób sam chyba że robisz go tylko z tymi którzy są
      dla ciebie niewygodni.Do dzieła i pokaż na co cię stać.
      • ala.81 Re: POSTY DO USUNIECIA 15.06.09, 06:51
        dziękuję za przypomnienie zasad obowiązujących na forum
        forumowicze nie MAJĄ wskayzwać, forumowicze MOGĄ wskazywać tutaj, zamiast
        zasypywać mi skrzynkę mailową

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka