anka1883 24.06.09, 11:30 witam czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda wesele na tej sali czy ne jest za mała na 100 osób , jaka obsługa i tak dalej bardzo proszę pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola852 Re: la torre 25.06.09, 11:42 Widzę, że pewnie zastanawiasz się czy organizować na tej sali swoje wesele? Powiem tak, ja dwa lata temu też się zastanawiałam czy sala nie jest za mała, czy miejsce do tańczenia wystarczy dla takiej dużej ( 100 osób ) liczby gości itd. Mimo to zdecydowałam się zorganizować tam swoje wesele i dokładnie 1 sierpnia tego roku będę się bawić na swoim weselu na tej sali. Jeśli chodzi o jedzenie to słyszałam same bardzo dobre opinie od moich znajomych, którzy mieli okazję się tam bawić. Byłam ostatnio ustalać menu weselne, właścicielka jest bardzo miła, potrafi doradzić, widać, że nie chce naciągać. Byłam na tej sali w dzień poprawin innego wesela, wszytko było elegancko przybrane żywymi kwiatami, kelnerzy chodzili jak zegareczki, widać pełna kultura. Ja jestem bardzo zadowolona tym bardziej, że przed wyborem sali weselnej objeździłam całą Częstochowę i okolice i obejrzałam wszystkie możliwe chyba sale ( a jestem bardzo wybredna ) ale La Torre urzekło mnie najbardziej, dlatego polegam gorąco więcej napisze co i jak po swoim weselu 1 sierpnia:), ale ja bym się nie zastanawiała:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
anka1883 Re: la torre 25.06.09, 22:06 dziękuje Ci bardzo bo mi sie ta sala bardzo podoba i zamówiłam sobie termin na 19 czerwca 2010 ale słyszałam opinie że na 100 osób (a tyle będe mieć )jest za mała i wystrzszyłam sie że jest coś nie tak ale uapokoiłaś mnie i bardzo proszę odezwij się po swoim weselu Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
rrrybkaaa Re: la torre 12.07.09, 20:36 Nasze wesele odbyło się w la torre już jakiś czas temu. Byliśmy w 100% zadowoleni z sali, jedzenia, obsługi itp. U nas było 130 osób. Gdy tańczyli wszyscy, może rzeczywiście było troszkę za mało miejsca, ale nie było to jakimś wielkim problemem. Jeżeli u Ciebie będzie 100 osób, na pewno sala nie będzie za mała Pozdrawiam Odpowiedz Link
onlypinky Re: la torre 04.08.09, 20:49 Też się zastanawiam nad tą salą, bo prawdę mówiąc to jedna z ciekawszych sal, ale obawiam się tego parkietu, bo podobno nie widać zespołu i słabo słychać na sali jedzącej? Czy jakieś konkursy itp. są możliwe na parkiecie? Ja mam mieć wesele na 100 osób. Sal dużo ale wybór trudny. Pozdrowienia Odpowiedz Link