zzdezorientowana 10.08.09, 11:37 Czy ktoś może korzystał z usług tego salonu? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onelola Re: Simon Spa 24.08.09, 00:34 Tak byłam, przemiłe panie, 2 wizazystki i jeden facet!!! Własciciel jest wizazystą, ale nie ma szns na wizaz u niego, bo terminy kosmiczne. Dziewczyny malowały mnie i moja mame i jestem pod wrazeniem, 100 procent profesjonalizmu, po za tym przepiekne wnetrza i miła obsługa. Odpowiedz Link
mmoonniikkaa1234 Re: Simon Spa 29.08.09, 17:30 Ja skorzystalam z uslug salonu i wyszlam bardzo zadowolona, usmiechnieta , pelen profesjonalizm i przeslicznie zrobiony salon - wrazenie robia kwiaty na scianach i nie tylko - POLECAM KAZDEMU!!! Udalo mi sie rowniez umowic na makijaz u Pana Simona - strasznie sie ciesze bo malowal moja kolezanke i wygladala poprostu przeslicznie:)) Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
agusia.z Re: Simon Spa 30.08.09, 12:30 Witam! Ostatnio dość sporo słyszę o tym salonie, ale nie miałam jeszcze okazji odwiedzić ich, może któraś z Was dziewczyny miałaby zdjęcia makijażu wykonanego przez pana Simona? Odpowiedz Link
malenka_30 Re: Simon Spa 30.08.09, 17:58 Przyłączam się do prośby,jestem też ciekawa czy któraś z dziewczyn była w spa?? Odpowiedz Link
majeczka-majeczka-4 Re: Simon Spa 31.08.09, 22:35 Moja mama namówiła mnie na zabieg antycelulitowy...dosc krepujaca sprawa, ale swiece, muzyka, kolory, ...było super..naprawde płyneła po mnie czekolada...a nie z tubki, czy kremu jak kazdy inny gabinet..fajne miejsce.. Odpowiedz Link
katar_inka Re: Simon Spa 14.10.09, 13:23 Dziewczyny, nieprawda! Terminy sa tylko trzeba zadzwonic i umowic sie, a poza tym nowa stylistke paznokci przyjeli i jest rewelacyjna, sprawdzilam tez reszte ekipy i jestem bardzo zadowolona... A wizazysta mmmmm:)Wykonuje sen czekoladowy i to naprawde sen... Pozdraiwam. Odpowiedz Link
lenkatrala Re: Simon Spa 16.12.09, 19:19 zzdezorientowana napisała: > Czy ktoś może korzystał z usług tego salonu? Proszę o opinie. Witam, Polecam!!!! Byłam w salonie na pokaziue fryzór i makijazu. Takie kobiece spotkanie z winem, swiecami, super. maja genialnych fryzjerów, ukradzionych od Berendowicz -kublin, wiec predko zaklepałam sobie miejsce na sylwestra. Ceny umiarkowane, kok ok 70 zł , w sylwestra pewnie troszke drozej. makijaz ok 120 zł-150 tak mi powiedziano ale dostane kepki na całe oczy i błyszczyk gratis, wiec SUPER!! Odpowiedz Link
kaczkowska5 Re: Simon Spa 16.12.09, 23:20 ja trafilam do tego salonu przez przypadek bo moj narzyczony zafundowal mi masaz w czekoladzie i mikrodermabrazie na urodziny i powiem wam ze bylam bardzo zadowolona i teraz jestem stala bywalczynia tam czyli jak ide to na caly dzien gine najpierw do kosmetyczki pani asi potem na kolor i fryzure do pani agnieszki i paznokcie u pani moniki a teraz sie pisze na pernametne przedurzani rzes do pana sajmona polecam jest bardzo sympatycznie i jak tam wejdziecie to wyjdziecie super sama wiem Odpowiedz Link
patirocpati Re: Simon Spa 18.12.09, 10:42 Rowniez bylam na masazu czekoladowym - relaks na maksa - masaz robi Pan Simon - dziewczyny poprostu bosko. Wnetrze super.Pozdrawiam Odpowiedz Link
agniesiakrawczyk Re: Simon Spa 19.12.09, 06:20 Czy możecie podać mi namiary na zachwalany Sap? Odpowiedz Link
patirocpati Re: Simon Spa 19.12.09, 22:03 Witam, www.simonspa.pl to e-mail, salon znajduje sie na ul.kilinskiego 56, koło liceum trauguta. Odpowiedz Link
pyzol31 Re: Simon Spa 15.02.10, 13:29 A z tego co wiem to ani Pani Asia nie jest dyplomowaną kosmetyczką (chyba dyplom chociaż czeladniczy jest potrzebny)ani Pan Simon dyplomowanym wizażystą (patrz jak wyżej) sprawdzał to ktoś co, czym i w jaki sposób jest robione z waszą buzią i ciałem? Odpowiedz Link
ola100 Re: Simon Spa 25.12.09, 17:26 Serdecznie nie polecam! Makijaż bardzo ładny i trwały ale fryzura totalna porażka! I do tego te ceny - za wszystko zapłaciłam więcej niż mi na początku powiedziano. Zawiodłam się! Odpowiedz Link
ola20092009 Re: Simon Spa 25.12.09, 17:37 A ja wrecz przeciwnie. W poprzednim salonie za farbe Loreal płaciłam ok 300 zł, a tu ok 200. Róznica jest widoczna. Sa 2 fryzjerki wiec pewnie, kazdy ma swoje preferencje. Pani Agnieszka jest ok, kreatywna i pomysłowa. Jestem zadowolona z ich oferty. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link
kamila.tyka Re: Simon Spa 30.12.09, 10:37 Witam. Ja zorganizowałam w Simon Spa wieczór panieński - wieczór ten był inny niż wszystkich moich koleżanek - było świetnie - salon jest super gdyż ma naprawdę bardzo dużo do zaoferowania każdemu klientowi. Odpowiedz Link
ania-1906 Re: Simon Spa 07.01.10, 10:09 Witam bardzo proszę powiedz Cie mi ile wcześniej trzeba się zapisać na makijarz i fryzurke ślubną??? Odpowiedz Link
onelola Re: Simon Spa 11.01.10, 10:15 mysle ze czym wczesniej tym lepiej, ja ustaliłam termin z 1 miesiecznym wyprzedzeniem, ale wiem ze niektóre terminy były dawno zajete Odpowiedz Link
siwaaa4 Re: Simon Spa 16.06.10, 15:36 OSTRZEGAM PRZED NIMI !!!!! byłam umówiona 6 miesięcy wczesniej nagle jak zadzwoniłam potwierdzi c próbny makijaż i fryzurę to pani mi powiedziala że musze przyjechać na bialska 156 ok pojechałam a na miejscu owszem pomalowała mnie , ale jak jakąś czarownice w ogóle ta pani nie umie malowac mało tego okazało się że musze się od nowa umówic do fryzjera ta baba dała mi numer telefonu i kazała sie umówic jednym słowem z mojego wcześniejszego pół rocznego umawiania się nic nie wyszło. DZIEWCZYNY ODRADZAM Odpowiedz Link
malenka_30 Re: Simon Spa 13.08.10, 11:12 A CZY ZNA KTOŚ NOWY ADRES STRONY INTERNETOWEJ,BO STARA NIE DZIAŁA? Odpowiedz Link
agulab0102 Re: Simon Spa 14.08.10, 22:13 Szczerze nie polecam Simon Spa.Nie wiem, gdzie teraz się znajdują, ale dwa tygodnie przed weselem zamknęli zakład nie powiadamiając mnie o niczym. Dzwoniłam kilka razy aż wreszcie ktoś odebrał i powiedział mi, że ten zakład już nie istnieje. Teraz mogę powiedzieć, że wyszło mi to na korzyść choć na początku miałam strach w oczach. Poszłam do TRENDY koło Kleopatry tam trafiłam na super dziewczynę Kingę, która zrobiła mi bajeczną fryzurę, a kolejna na górze makijaż. Wszystko pod jednym dachem. I wcale nie tak drogo jak wiele osób uważa. Odpowiedz Link
martka.0 Re: Simon Spa 24.09.10, 13:00 Niestety jestem kolejną ofiarą braku profesjonaliznu tego zakładu...:( 3 tyg przed ślubem dowiedzialam się, ze umówiona ponad pół roku wczesniej fryzura ślubna jest nieaktualna!!! niestety wczesniej juz wydałam pieniądze na makijaż u pani Agnieszki (równiez na ul. Bialskiej), który był totalną porażką! Ta pani w ogole nie potrafi malować!!!! Na szczęście uratował mnie salon Bamboo i czarujący makijaż pani Patrycji i eleganckie uczesanie pana Dawida! Odpowiedz Link
karolina2828 Re: Simon Spa 06.12.10, 16:06 Czy któraś z Pań wie gdzie przeniesiony jest owy salon kosmetyczny ? Głównie interesuje mnie kosmetyczka Pani Asia jak dla mnie była rewelacyjna! I to do niej chciałabym uzyskać jakiś kontakt. Odpowiedz Link