izabellekk 25.02.06, 22:51 Zaglądacie czasem na forum Wielickie ?? TOto oficjalne www.wieliczka.gmina.pl/index.html?id=forum&forum_id=55&pid=1689 I co o nim sądzicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: forum 26.02.06, 17:18 Ja mysle ze to jest dobre,mozna sie czegos dowiedziec o gminie i innych wiadomosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
ab7777 Re: forum 26.02.06, 17:24 Ja czasami na nie wchodzę ,nie podoba mi się układ tego forum ,tu jest dużo lepiej.Poza tym szata graficzna taka sobie...ale ogólnie mozna się czegoś dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
izabellekk Re: forum 26.02.06, 20:23 Pewnie od czasu do czasu trzeba zerknąć A może tamto forum czytają Ci z urzędu ?? Chyba trzeba im dostarczyć lekturki Odpowiedz Link Zgłoś
ab7777 Re: forum 27.02.06, 01:03 Najfajniejsza jest księga gości ,lol co za opinie;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
krakus111 Ciekawe... 04.03.06, 18:37 Ciekawe czy rajcowie z burmistrzem na czele biorą pod uwagę krytykę pod ich adresem.Prwadopodobnie nie mają pojęcia jak zaradzić problemom mieszkańców a jedynym ich celem jest utrzymanie sie przy "korycie" Odpowiedz Link Zgłoś
ab7777 Re: Ciekawe... 04.03.06, 22:40 A wiecie co jest najciekawsze? ,że jak człowiek trochę orientuje się w promocji miasta,rozwoju regionalnym to widać jak Wieliczka totalnie nie wykorzystuje swoich walorów ,a władze mają to hmmmm w poważaniu. ps.Macie pomysł co zrobić by uruchomiono dodatkową linię MPK?jakas petycja czy coś ?bo juz mam dość tych busów zatrzymujących sie przy poczcie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.wk Re: forum 01.04.06, 15:16 w sumie to forum nic specjalnego? a jest moze jakies takie normalne o zyciu codziennym. Odpowiedz Link Zgłoś
tymulek Re: forum 23.04.06, 20:37 troszke malo osob tam zaglada i jedyny temat to komunikacja, nie neguje bo sama twierdze ze to problem do rozwiazania natomiast jest wiele tematow w Wieliczce, ktorych nikt nie podnosi... procz telewizji krakow ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellekk Re: forum 23.04.06, 22:47 myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie w założeniu nowego "tematu" na tym forum, na pewno wiele osób się wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
tymulek Re: forum 05.05.06, 08:12 no ale co z tego jesli 5 osob na tym forum?? Czy 5 osob "opluwajacych" wladze moze cos zmienic?? "ja" Odpowiedz Link Zgłoś