dorjana 03.01.05, 09:29 Witam w Nowym Roku.Radośnie mi :) Zycze Wam spełnienia wszystkich zamierzeń,pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziapoznan Re: Witam w Nowym Roku! 03.01.05, 09:31 a ja spelnienia marzen :)))))) caluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Witam w Nowym Roku! 03.01.05, 09:34 Marzenia mam 2 wielkie...musza sie spełnić.. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Witam w Nowym Roku! 03.01.05, 10:04 :))))) jak udala sie zabawa sylwestrowa?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Witam w Nowym Roku! 03.01.05, 10:26 A dziekuje udała sie,tylko glowa na rugi dzien troche bolała.Mam nadzieję,ze i u Ciebie było miło. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Witam w Nowym Roku! 03.01.05, 11:22 Cześć dziewczyny w nowym roku ... pozdrawiam i życze spełnienia marzeń :):):) słonko za oknem jak wiosną a kiedy była zima :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Witam w Nowym Roku! 03.01.05, 12:34 Witaj Kaju:0 i u nas sloneczko poswieciło troszkę Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Witam w Nowym Roku! 03.01.05, 12:40 zima z tego co widziałam na tydzień przed świętami :)))) hehehe cześć Kasiu :)))) wzajemnie :) a mnie sylwester.... same wiecie, jak się bałam i zastanawiałam co to będzie i jak to będzie, a tymczasem bawiłam się wyśmienicie :) nie licząc ogromnego kaca i żołądka wywróconego na lewą stronę dnia następnego :) heheheheh ale sam wieczór świetnie!!! :) a ty Kasiu jak się bawiłaś? :) całuje :) wszystkie wielbicielki różowej głupoty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Witam w Nowym Roku! 03.01.05, 13:37 nigdzie się nie pobawiła siedziałam go w domku ale było miło ...a głowa mnie ne bolała bąbelków mało wypiłam ...szkoda... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Witam w Nowym Roku! 03.01.05, 15:45 a bylo chociaz "przyjemnie"? :) Odpowiedz Link Zgłoś