artpasja 07.06.07, 18:16 Dziewczyny, mam zamówienie na 300 identycznych zaproszeń ślubnych ( dość proste, z aplikacjami i kalką). Nie cierpię robić kilku identycznych, a tu aż 300 ! Może macie jakiś sposób by nie zasnąć przy takiej robocie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudaa2 Re: hurtowo 07.06.07, 20:31 Emilko,sprawa jest prosta.Wszystko należy zaplanować:wyznaczyć sobie pewną ilość dziennie do zrobienia,przygotować elementy dekoracyjne i rozpocząć pracę jak na taśmie.Robisz wtedy szybciej i dokładniej odtwarzasz wzór.Nigdy nie przekraczaj wyznaczonej na dany dzień ilości szt. do zrobienia.Choćbyś miała dużo wolnego czasu i musiała leżeć i patrzeć w sufit :)).Zbyt duża dawka dziennie powoduje nudności :)) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia026 Re: hurtowo 08.06.07, 06:58 a ja wolę najpierw powycinać i wydrukować wszystkie elementy a dopiero poten wszystko na raz składać. wydaje mi się , że mi wtedy szybciej pracy "ubywa" :D Odpowiedz Link Zgłoś
baszalotta Re: hurtowo 08.06.07, 10:40 kasia026 napisała: > a ja wolę najpierw powycinać i wydrukować wszystkie elementy a dopiero poten > wszystko na raz składać. wydaje mi się , że mi wtedy szybciej pracy "ubywa" :D i pewnie masz rację. chyba to samo miała na myśli rudaa, mówiąc o przygotowaniu elementów i robieniu jak na taśmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa2 Re: hurtowo 08.06.07, 13:31 Tak właśnie,to samo miałam na myśli.Może mało precyzyjnie się wyraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
artpasja Re: hurtowo 08.06.07, 22:50 Dzięki dziewczyny, zaczynam od jutra ( po 25szt). Szkoda, że nie mieszka któraś bliżej Opola, uśmiechnęłabym się po wsparcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
artpasja Re: hurtowo 09.06.07, 12:49 już niedługo będzie galeria z zaproszeniami i kartkami to pokażę Wam wszystkie jakie proponuję klientom ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś