07.06.07, 18:16
Dziewczyny, mam zamówienie na 300 identycznych zaproszeń ślubnych ( dość
proste, z aplikacjami i kalką). Nie cierpię robić kilku identycznych, a tu aż
300 ! Może macie jakiś sposób by nie zasnąć przy takiej robocie ?
Obserwuj wątek
    • rudaa2 Re: hurtowo 07.06.07, 20:31
      Emilko,sprawa jest prosta.Wszystko należy zaplanować:wyznaczyć sobie pewną ilość
      dziennie do zrobienia,przygotować elementy dekoracyjne i rozpocząć pracę jak na
      taśmie.Robisz wtedy szybciej i dokładniej odtwarzasz wzór.Nigdy nie przekraczaj
      wyznaczonej na dany dzień ilości szt. do zrobienia.Choćbyś miała dużo wolnego
      czasu i musiała leżeć i patrzeć w sufit :)).Zbyt duża dawka dziennie powoduje
      nudności :)) Powodzenia!
    • kasia026 Re: hurtowo 08.06.07, 06:58
      a ja wolę najpierw powycinać i wydrukować wszystkie elementy a dopiero poten
      wszystko na raz składać. wydaje mi się , że mi wtedy szybciej pracy "ubywa" :D
      • baszalotta Re: hurtowo 08.06.07, 10:40
        kasia026 napisała:

> a ja wolę najpierw powycinać i wydrukować wszystkie elementy a dopiero poten
        > wszystko na raz składać. wydaje mi się , że mi wtedy szybciej pracy "ubywa" :D

i pewnie masz rację.
        chyba to samo miała na myśli rudaa, mówiąc o przygotowaniu elementów i robieniu
        jak na taśmie :)
        • rudaa2 Re: hurtowo 08.06.07, 13:31
          Tak właśnie,to samo miałam na myśli.Może mało precyzyjnie się wyraziłam.
    • artpasja Re: hurtowo 08.06.07, 22:50
      Dzięki dziewczyny, zaczynam od jutra ( po 25szt). Szkoda, że nie mieszka któraś
      bliżej Opola, uśmiechnęłabym się po wsparcie ;-)
      • kasia026 Re: hurtowo 09.06.07, 10:13
        pokaż chociaż wzór jaki robisz :)
      • artpasja Re: hurtowo 09.06.07, 12:49
        już niedługo będzie galeria z zaproszeniami i kartkami to pokażę Wam wszystkie
        jakie proponuję klientom ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka