Dodaj do ulubionych

Jasnowidz Inka - szukam kontaktu

IP: *.chello.pl 11.10.09, 21:32
Slyszalam pozytywne opinie o jasnowidz Ince i bardzo chcialabym
umowic sie z nia na spotkanie jako, ze znalazlam sie w trudnej
sytuacji i mysle, ze ta Pani moglaby mi pomoc. Niestety numer
telefonu podany tutaj na forum jest nieaktualny (pojawia sie
komunikat informujacy, ze abonent ma wylaczony numer).

Czy ktos sie orientuje moze czy Pani Inka jeszcze przyjmuje i jak
mozna sie z nia skontaktowac?

Bede wdzieczna za informacje. Bardzo mi na tym spotkaniu zalezy.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcelina Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 10:09
      Także poszukuje numeru. Byłam u niej w czerwcu i jak na razie
      wiekszość sie sprawdziło. Chciałam sie umowówić ponownie, ale numer
      jest już nie aktulany.
      Może ktoś ma nowy numer. Z góry dziękuje.
      • Gość: Joanna Marcelino, IP: *.chello.pl 12.10.09, 16:22
        Moze w miejscu, gdzie przyjmowala Pani Inka moznaby sie czegos
        dowiedziec? Ciekawa jestem jak wygladala wizyta u niej. Slyszalam,
        ze jest jasnowidzem, wiec domyslam sie, ze z kart nie korzysta? Czy
        odpowiada na konkretne pytania czy sama mowi od siebie? Czy trzeba
        jakos naswietlic sytuacje? Bede wdzieczna za rozwianie watpliwosci.
        • Gość: marcielina Re: Marcelino, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 09:04
          mam plan do niej zajechać osobiście , ale czas mi troche na to nie
          pozwala.
          Inka wróży z kart i ze zdjęcia. Z poczatku mówi ogolnie a pozniej
          odpowiada na zadane przez Ciebie pytania.
          • Gość: gość Re: Marcelino, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 09:50
            a gdzie ta Pani mieszka?
            • nenuta0 Re: Marcelino, 05.02.10, 16:02
              czy ktos wreszcie napisze gdzie w jakim miescie mieszka ta pani
              jasnowidz.DZIEKUJE
          • Gość: Joanna Re: Marcelino, IP: *.wup.gdansk.pl 13.10.09, 10:50
            A czy moglabys mi podac na priva jej adres?

Moj mail: morelka4@gazeta.pl

Zawsze warto sprobowac. Najwyzej odmowi albo umowi sie na inny
            termin.
            Bylabym bardzo wdzieczna
            • Gość: Bożena Re: Marcelino, IP: 67.159.45.* 13.10.09, 11:35
              Hm, szukałam w necie , nie znalazłam dosłownie nic na temat tej Pani. Dziwne, ale gdyby to był ktoś dobrze znany, zawsze są jakieś slady. Tutaj pozostaje poczta pantofelkowa.
              • merlinka99 Re: jasnowidz 13.10.09, 13:15
                To, ze nie ma jej w internecie przemawia raczej na jej korzyść, bo
                znaczy, ze nie szuka klientów w ten sposób. Widocznie nie musi ...
                • Gość: Gosia Dobre nie muszą się wszędzie reklamować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 13:29
                  To prawda co pisze merlinka. Te, które mają klientów nie muszą się za bardzo
                  reklamować. Też znam kogoś takiego i zanim skorzystałam też szukałam w
                  Internecie i niewiele o niej znalazłam a dziś mogę powiedzieć, że jest znakomita!!!
                  Polecam ją też swoim znajomym i oni mają podobne zdanie.
                  • Gość: Gosia Re: Dobre nie muszą się wszędzie reklamować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 13:37
                    I aby była jasność - ja nie piszę o jasnowidz Inka ale o innej wróżce. Od
                    kontaktu z nią zaczęłam interesować się ezoteryką, czytuję to forum szukając
                    ciekawych tematów, których tu trochę mało...
                    • Gość: Bożena Re: Dobre nie musz± siê wszêdzie reklamowaæ IP: 67.159.45.* 13.10.09, 13:58
                      Ale ja nie miałam nic złego na myśli. Z ciekawości tylko szukałam bo być może też bym skorzystała, dlatego pisałam, że tylko zostaje drogą pantofelka. Jasne, że wszyscy nie muszą mieć zaraz stron. Sama znam taką, co nie ma strony, ale to nie ma znaczenia.
                    • Gość: glam_rose Re: Dobre nie muszą się wszędzie reklamować IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.09, 14:07
                      Gosia podasz mi namiary na tę Twoją wróżkę? Glam_rose@o2.pl
                      Dzięki!!!
                      • Gość: Gosia Re: Dobre nie muszą się wszędzie reklamować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 14:20
                        Nie. Nie podam kim ona jest. Ona nie potrzebuje reklamy.
                        • Gość: marcelina Re: Dobre nie muszą się wszędzie reklamować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 14:32
                          Jej adres mozna znaleźć w intenernecie . na stronie moje miasto
                          Rumia.
                          Ale jaka jest pewność ze ona dalej tam przyjmuje.
                          ??
                          • Gość: Joanna Marcelino IP: *.chello.pl 13.10.09, 17:07
                            No wlasnie znalazlam tylko ulice na jakiej przyjmowala, ale bez
                            numeru. Z artykulu wynika, ze w okolicy lasu jest tam kilka domow co
                            komplikuje sprawe. Czy pamietasz moze numer, albo cos
                            charakterystycznego?

Czy ona przyjmowala u siebie w domu czy w wynajetym "gabinecie"?

Pewnosci nie ma zadnej, ze mozna ja tam znalezc, ale nie znajac jej
                            numeru telefonu jest to jedyna mozliwosc.
                    • Gość: Lola Re: Dobre nie muszą się wszędzie reklamować IP: *.ists.pl 02.10.13, 20:53
                      Pani Gosiu czy mogłabym prosić o namiar na tą druga wróżke o której Pani pisze na adres: katsuraya99@gmail.com
                  • ninus83 Re: Dobre nie muszą się wszędzie reklamować 16.01.14, 13:39
                    Czy mogłabym prosić namiary, nr tel do Pani Inki i gdzie obecnie przyjmuje? Mój mail nina9@buziaczek.pl
                    z góry dziękuje
                    • rasta_aga Re: Dobre nie muszą się wszędzie reklamować 06.02.15, 19:29
                      Piszcie o swoich doświadczeniach, mi się nie sprawdziło, minął już przepowiedziany przez nią czas...
                • Gość: Gość Ludmiła Re: informacja jest potrzebna IP: *.tyknet.dk 13.10.09, 14:58
                  Tak uważam. To skąd ludzie mają wiedzieć cokolwiek o wróżce czy jasnowidzu itd.
                  Byle to było w kulturalny sposób jako prawda napisane.W necie są dziesiatki
                  wróżbitów, dobrze znać opinie też o tych bez stron internetowych. Czy to takie
                  straszne?
                  • Gość: gosc Re: informacja jest potrzebna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:43
                    i co ci po czyjejs opini??? jednemu bedzie pasowac innemu nie. lepiej samemu sie
                    przekonac a nie isc jak stado baranow.
          • zyggus_84 Re: Marcelino, 08.11.21, 13:03
            Z kart? Pierwsze słyszę. Ona nie wrózy. Inka jest jasnowidzką....
        • Gość: kasia Re: Marcelino, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 15:44
          myśle, ze ni powinnam podawac pani Iny numeru na forum, ale jak ktos
          zadzwoni do mnie to podam moj nr 662892753
    • Gość: gosc Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 17:40
      nie wiem jaka jest prawda, ale bylby to fajny sposob na zareklamowanie kogos
      • Gość: mm Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.09, 17:46
        I znowu komuś coś przeszkadza bo reklama ludzie jaka reklama???
        Stuknijcie sie w głowy!!
        • Gość: gosc Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 17:56
          a czemu tak emocjonalnie zareagowałas?
          Napisalem:
          nie wiem jaka jest prawda,
          ale bylby to fajny sposob na zareklamowanie kogos
          • Gość: marcelina Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 11:13
            Nie pamaitam numeru domku. Ale wydaje mi sie ze ona wynajmuje pokoik
            na seanse.
            • Gość: Joanna Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.chello.pl 14.10.09, 17:28
              Udalo mi sie uzyskac pewne informacje, ale wolalabym pisac na maila.
              Chcialabym tez jeszcze podpytac jak wyglada wizyta u niej, na ile
              szczegolowe sa jej przepowiednie i na ile sie sprawdzaja, czy sama
              czyta z kart czy tez odpowiada tylko na konkretne pytania etc.
              Jakbys mogla odezwac sie na maila, ktorego podalam wyzej bede
              wdzieczna.
              • Gość: marcelina Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.09, 09:02
                proszę o info ma maila nyoj@poczta.onet.pl

tak jak juz pisałam wcześniej, z poczatku rozkłada karty i ogolnie
                opowiada o Tobie co Cie czeka u mnie mowila o pracy w ktorej obecnie
                pracuje i takie tam. Pozniej rozklada kolejne karty i ty juz
                zadajesz pytania i po wyciagnieciu karty z rozlozonej tali odpowiada
                na twoje pytanie. Wrozy rownież ze zdjecia, dobrze wziasc ze soba
                zdjecie osoby o ktorej chciałoby sie czegoś dowiedziec.

Mi jak na razie wiekszosc rzeczy sie sprawdziała i mojej kolezance
                ktora wyszla z seansu nie zadowolona po czasie zmienila zdanie i
                chce isc jeszcze raz. Wiec cos Inka mowi i cos sie sprawdza. Wiec ja
                chce isc jeszcze raz .
                • merlinka99 Re: Jasnowidz Inka 06.11.09, 15:58
                  Chyba coś ściemniasz, bo Ina dotąd nie posługiwała się kartami. Jest
                  jasnowidzem, i przepowiada z aury.
                  • Gość: Joanna Re: Jasnowidz Inka IP: *.chello.pl 07.11.09, 13:05
                    Jak wygląda przepowiadanie z aury? Jak wyglądała Twoja wizyta u Iny?
                    • merlinka99 Re: Jasnowidz Inka 09.11.09, 11:50
                      Jasnowidz widzi to co jest zapisane w aurze bez pomocy żadnych
                      narzędzi jak karty, runy itp., więc ich nie używa. Widzi tez aurę na
                      zdjęciach osób.
    • Gość: monia Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.10, 07:26
      A reklamuje ją wciaz ta sama osoba z neostrady hehe
      • Gość: Ola Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.centertel.pl 03.03.10, 15:35
        Inka nie potrzebuje reklamy. Ciężko się do niej dodzwonić i tym
        ciężej umówić. Mnie się udało. Podaję tel. 501 367 971, przyjmuje w
        Gdyni, Warszawie i na Mazurach w małej mieścinie. Pozdrwiam...
    • Gość: Stala kli. P. Inki Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.nat0.sta.nsm.pl 06.05.10, 12:07
      Pani Inka nie przyjmuje juz w Rumi. Teraz przyjmuje w Gdyni głównej. Nr Jej
      telefonu: 501-367-971
      Pozdrawiam i życzę pozytywnych wizji :)
      • Gość: Joanna Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.chello.pl 21.06.10, 19:05
        Stała klientko, czy mogłabyś zdradzić jak wygląda wizyta u Inki? czy
        przepowiednie są konkretne, czy raczej więcej trzeba się domyślić
        niż można usłyszeć? No i najważniejsze - sprawdzalność - czy
        przepowiednie Inki sprawdzają się i na jaki okres przepowiada?

Będę wdzięczna za odpowiedź.
      • Gość: Izabela Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.146.205.162.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.09.10, 23:24
        Witam,
        Miałabym wielką prośbę - również poszukuję aktualnego kontaktu do Pani Inki. Byłam u Niej 10 lat temu. To co powiedziała mi wtedy o sytuacji osobistej oraz zdrowiu sprawdziło się w większości. Czas płynie a może reszta też się sprawdzi... Nie mam aktualnego numeru; właściwego numeru lub adresu - a zależy mi bardzo na kolejnej wizycie po latach, gdy czas zatoczył koło i jestem znowu w bardzo podobnej sytuacji jak przed laty.
        Poproszę bardzo o kontakt - mój adres e-mail: izai_k@interia.eu
        Z góry bardzo, bardzo dziękuję! Bardzo liczę na odzew...
        • Gość: ania Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: 178.73.63.* 24.11.10, 17:24
          Inna jest pod tel/ 501 367 971, przyjmuje w centrum Gdyni na Starowieyskiej. Trzeba jednak umóić si ę telefonicznie. Pozdrawiam
          • Gość: Mario Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: 77.236.26.* 24.11.10, 23:28
            A meilowo można się znią skontaktować w sprawie wróżby albo telefonicznie jezlei jest ktoś z drugiej części polski??A jak z opłatami ?
      • krzysiek19081981 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 08.01.22, 22:51
        mówiła odwrotnie niż się okazało nie polecam tej wróżki
    • Gość: Inka Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.task.gda.pl 28.06.11, 11:48
      Inka przyjmowała kiedyś w Gdyni, teraz przyjmuje tylko w Warszawie i bierze 120 złotych za pół godziny. Pozdrawiam
      • Gość: ANIA Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.11, 19:43
        CZY INKA DALEJ MA TEN SAM NUMER TELEFONU, CZYLI 501-367-971?
        • Gość: ja Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.t-mobile.pl 19.09.11, 10:37
          czytam wasze maile i zastanawiam się czy to ta sama jasnowidz u której kiedyś byłam:) to było oj z 10 lat temu, to była ma pierwsza wizyta u jasnowidza, namówiła mnie koleżanka. Miałam ciężka chorą w rodzinie i choć sceptycznie do tego podeszłam, chciałam się dowiedzieć co dalej, czy jest cień szansy. Nie pamiętam imienia tej pani, ale to było w Rumi, pani nie jest Polka, ale mówiła dobrze do polsku. Byłam u Niej jeszcze z dwa razy, powiedziała mi rzeczy które teraz z perspektywy czasu sie sprawdziły. Dużo pozapominałam, ale polecam i wybrałabym sie do Niej jeszcze raz gdyby nie to, ze juz nie mieszkam na Gdyni:( nie korzystała wówczas z kart, były potrzebne zdjęcia, ewentulanie jakis przedmiot osoby o która się pytało.
    • Gość: wiola Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 01:33
      501 367971
    • Gość: teresa Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 10:41
      Jak jest ze sprawdzalnością u jasnowidz Inki? Rozmawiałam z nią w czerwcu tego roku i czekam na razie
      • Gość: lilijka Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.gdynia.mm.pl 28.09.12, 14:58
        Byłam u Niej jakies 9 lat temu. Wszystko się sprawdziło.
        Miałam nadzieję na powrót do swojego byłego, na podst. naszych zdjęć powiedziała, że to niemożliwe. I się sprawdziło. Teraz wiem, że dobrze. Powiedziała, że bede mieć Synka i mam. Mój obecny partner też był i tak samo, z dokładnymi podpowiedziami, co zrobić. Ostrzegła, kto chce zagrozić i w jaki sposób. Szybko się zabezpieczylismy. Wiele info jeszcze podała i kazda z nich w krótkim czasie się sprawdzala.
        Inka naprawdę widzi!
        • Gość: teresa Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 17:09
          Dziękuje za odpowiedz :) Podczas rozmowy nie owija w bawełne-niektóre rzeczy,szczególnie o partnera bolały:( ,ale chyba ma racje i jestem załamana.
          • Gość: gosc Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dhcp.as2116.net 31.12.12, 14:58
            Ja tez bylam u niej dawno dawno temu i bardzo duzo sie sprawdzilo. Jak opisala wyglad mojego chlopaka i jaki jest to mi szczeka opadla i daleko sie potoczyla- to tylko przyklad. Bardzo wielu rzeczy sie dowiedzialam. Jedyne co jeszcze sie nie sprawdzilo to to,ze nie wybudowalam domu (ale w to akurat wierze,ze jeszcze przede mna :) ) No i tez powiedziala mi,ze bede zmeczona zyciem z moim mezem i zostawie go. To tez sie nie sprawdzilo przynajmniej jak narazie. Co bylo ciekawe, to to,ze odradzala mi zwiazanie sie z moim mezem.
            Naprawde mam ogromna ochote pojsc do niej znowu! Polecam
            • Gość: Aga Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.13, 11:09
              Czy macie aktualne jej dane, gdzie ta Pani przyjmuje? Bardzo proszę o odpowiedź!
      • Gość: Aga Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.13, 11:13
        Czy możesz mi napisać jak się mogę skontaktować z tą wróżką? Gdzie ona mieszka i nr telefonu. Bardzo dziękuję.
        • Gość: magda.magda9 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.13, 12:38
          Byłam u tej Pani dwa razy. Pierwszy raz 10 lat temu, drugi raz kilka miesięcy temu. Podam nr. tel, który mam tylko na maila.
          • Gość: gosc Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 13:21
            Sprawdziło Ci się wszystko od tej jasnowidz? Proszę napisz , jest to bardzo ważne dla mnie ja rozmawiałam z j.Inką na wiosnę zeszłego roku
            • Gość: magda.magda9 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.31.107.192.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.01.13, 15:29
              Powiem tak: poszłam do tej kobiety, bo wzbudziła moje zaufanie (10 lat temu), bo nie "wciskała się z butami" w twoje życie, bo nie była nachalna. Inka ostrzega w naprawdę ważnych sprawach, nie gada głupot. Jest po prostu konkretna. Tak, większość się sprawdziła na moje nieszczęście. 10 lat temu Inka ostrzegała mnie przed "przyjaciółmi" i miała rację, a ja myślałam. że jej się coś przewidziało. Ów przyjaciele przekręcili" mnie na duże pieniądze - żyrowałam im kredyt, którego nie spłacali....
              • krasnal49 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 12.01.13, 23:49
                Mam prośbę,czy mogłabym prosic o tel do tej Pani na e mail, po przeczytaniu komentarzy wydaje się bardzo wiarygodna.
                • Gość: magda.magda9 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.13, 14:08
                  Proszę podać swój adres mailowy
              • Gość: Gość Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.subscribers.sferia.net 13.01.13, 18:04
                Hej czy możesz podać jakiś namiar do niej pilnie potrzebuje i z góry dziękuje. Pozdrawiam
              • Gość: Jakub Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.hispeed.ch 19.03.13, 01:12
                szukam pilnie kontaktu, moge prosic o namiar
                fromero@interia.eu
          • Gość: gość Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.subscribers.sferia.net 13.01.13, 18:07
            Proszę o numer na maila monikajarm@o2.pl Z góry dziękuje sprawa pilna.
            • Gość: magda.magda9 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.13, 14:12
              Wysłałam nr. tel. do Inki na adres mailowy, który podałaś. Powodzenia i słuchaj jej z otwartymi uszami.
              • Gość: gość Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.subscribers.sferia.net 14.01.13, 18:50
                :)Dziękuję
                • ola.80 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 14.01.13, 19:28
                  Czy i ja moge poprosic nr tel do Inki na maila? Tez u niej kiedyś byłam dawno temu i dużo się sprawdziło. Ona jest niesamowita. Teraz jestem na zakręcie i chciała bym wiedzieć co dalej... Z góry dzięki :)
                  • Gość: magda.magda9 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.204.87.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.01.13, 21:04
                    Podaj maila
                    • krasnal49 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 14.01.13, 21:39
                      e mail: lilka4193@wp.pl dziękuję bardzo!
                    • Gość: dominika Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.play-internet.pl 18.08.13, 22:36
                      witam...czy moglabys mi rowniez wyspac jej numer na maila...? bede bardzo wdzieczna. jazdzewska.dominika@wp.pl...dziekuje
                  • Gość: KasIa Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.centertel.pl 14.01.13, 21:12
                    Witam ja tez bym prosiła o telefon do tej jasnowidz gdzie ona przyjmuje i czy sie sprawdzają jej wrozby mam zakręt zyciowy i mi bardzo zależy na dobrej wrozce lub jasńowidz
                    • Gość: Kaska Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.centertel.pl 14.01.13, 21:16
                      Rozpisalam sie a nie podałam emaila katarzyna.amelia@onet.eu bardzo dziękuje z góry
                      • ola.80 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 14.01.13, 23:31
                        ola.80@gazeta.pl Dzieki :)

• Gość: mia Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.pool.mediaWays.net 02.02.13, 10:49
                bardzo prosze o podanie namiarow do Inki: olenkabird67@gmail.com
                dziekuje
              • Gość: ombretta Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.182.115.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.13, 07:58
                Witaj magdo.magdo9 mogłabym CIę prosić o nr tel. Inki. ombretta@interia.eu
              • Gość: Jakub Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.hispeed.ch 19.03.13, 01:22
                Magda czy mozesz mi podac numer na Inke?
              • Gość: Magda Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.85-237-180.tkchopin.pl 06.05.13, 17:56
                Dzień dobry.
                Zwracam się z prośbą o podanie numeru telefonu do jasnowidzki Inki. Korzystałam kiedyś z jej porad, ale to było lata temu. Teraz chętnie też bym posłuchała, co ma mi ciekawego do powiedzenia.
                Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam

Magda
              • Gość: Patricia Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: 212.9.19.* 19.07.13, 12:07
                Bardzo prosze o podanie kontakt do Pani Inki. Bardzo ale to bardzo potrzebuje pomocy porady.
                tak dlugo sie mecze - prosze bardzo o pomoc
                Pat
                • Gość: gość Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 12:48
                  Poszukaj na tym forum jest podany. Ale bardzo trudno jest się dodzwonić. Powodzenia
                  • Gość: Patricia Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: 212.9.19.* 19.07.13, 16:51
                    Dzikekuje bardzo
          • Gość: Monika Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: 94.42.207.* 31.01.13, 20:57
            Czy mogę wobec tego prosić o namiary do niej ? podaję mój adres mailowy monika.kordus@wp.pl
            Z góry dziękuję za pomoc :)
          • Gość: Azika Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.13, 11:26
            Witam Panią , poszukuję kontaktu do Pani Inki. Czy może podać mi Pani telefon kontaktowy do niej. Pozdrawiam. Kazimiera
          • Gość: Azika Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.13, 11:32
            Witam Panią , poszukuję kontaktu do Pani Inki. Czy może podać mi Pani telefon kontaktowy do niej. lub email . Mój email to kazia54@o2.pl . W pierwszym emailu nie podałam swojego emaila.Pozdrawiam. Kazimiera
          • Gość: ombretta Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.182.115.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.02.13, 21:20
            mogłabym prosić o kontakt - nr telefonu i miejsce gdzie przyjmuje w Warszawie albo w innym mieście? do p. Inki. Mojej koleżance z Pomorza przepowiedziała partnera i dziecko ...i różne rzeczy dotyczace Jej rodziny.

pozdrawiam
          • Gość: ombretta Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.182.115.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.02.13, 21:29
            czy mogłabym prosić o dane kontaktowe ( nr telefonu, adres) do p. Inki np w Warszawie. Moja koleżanka bywała u niej w Gdyni...niesamowita. mail:ombretta@interia.eu
          • Gość: wioletta Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 20:46
            wioletta970@wp.pl proszę o numer tel. do pani Inki
            • Gość: wera Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 09:14
              Fakt dobry jasnowidz bardzo wiele może pomóc.
      • Gość: AsiA Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 18:49
        Proszę o kontak do Inki,byłam 6 lat temu rewelacja,będę bardzo wdzięczna
    • jaworz69 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 19.01.13, 12:33
      Witam,

proszę o kontakt do tej jasnowidz. Potrzebuję wskazówek co robić dalej. Proszę o dane kontaktowe do niej na maila
      jaworz69@gazeta.pl
      • Gość: gosc Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 15:16
        na tym forum jest podany numer
      • sylwat83 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 28.01.13, 19:47
        Witam, czy ktoś może napisać gdzie Pani Inka przyjmuje, czy tylko w Warszawie, czy może również w Gdyni???
        nr tel który jest podany nie odpowiada, włącza się poczta głosowa.
        Proszę o jakikolwiek kontakt, podaję swój adres mailowy: sylwat83@tlen.pl
      • Gość: Monika Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: 94.42.207.* 31.01.13, 20:54
        Czy mogę prosić o nr. telefonu bądz o adres mailowy do Inki ? Z góry wielkie dzięki ! Moj adres mailowy monika.kordus@wp.pl
        • Gość: chyba wiem Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.mm.pl 16.02.13, 22:05
          ale nie jestem pewna. Ona chyba przyjmuje w Gdyni na ulicy Morskiej 105 (jest tam taki salonik wróżb)
          • Gość: Azika Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.13, 22:31
            Witam, a czy ma Pani może nr telefonu do niej? Mój email kazia54@o2.pl Pozdrawiam.
            • Gość: chyba wiem Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.13, 16:03
              Nie posiadam, bo tam nie byłam, ale z tego co słyszałam to tam przymuje. Może ktoś z Gdyni pomoże (podejdzie?)
    • Gość: annna Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.hal.digimer.pl 21.02.13, 10:15
      również poproszę o nr teldo p. Inki mucha_s@poczta.fm
      • Gość: Ka Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.gdynia.mm.pl 01.03.13, 13:04
        Podaję namiary:
        tel. 518937843, w wybranych dniach po uprzednim umówieniu przyjmuje w Gdyni na Starowiejskiej 1 w hotelu.
        Proszę zabrać coś osobistego (dałam jej kurtkę - bo nie wiedziałam) co należało tylko do nas (lumpeksy odpadają ) i zabrać zdjęcia osób o które chcecie się zapytać.
        Można się umówić na 30 min. lub 1h.
        Pani Inka jest jasnowidzem i nie wykłada kart.
        Pozdrawiam :)
        • Gość: gość Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.13, 08:36
          Proszę napisz czy coś Ci sie sprawdza od Niej? Rozmawiałam z Panią Inką rok temu, przez telefon.(wysłałam wcześniej zdjęcie) Pytałam ,a właściwie nie zadałam żadnego pytania bo ta Pani wiedziała co mnie gryzie-jakby czytała w moich myślach:). Tylko jedna odp.była że dla niej to jest już góra do roku-a tu nic:( , bo na reszte mam poczekać
          • Gość: Ka Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.gdynia.mm.pl 30.04.13, 07:30
            Czasowo mogą być u niej przesunięcia jeśli chodzi o wróżby. Ja byłam u niej pierwszy raz w lutym tego roku i trochę za wcześnie aby mówić, że coś się sprawdziło, ale naprawę nie znam przypadku aby coś się od niej nie sprawdziło. Mi bardziej zależało na ostrzeżeniach i na tym co mnie fajnego spotka - nie chcę dokładnie wiedzieć jak będzie przebiegać moje życie, wolę realizować się i stawiać cele :). Więc może też nie mam tylu szczegółów na które mam czekać.
        • Gość: dominika Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.centertel.pl 27.05.13, 21:41
          przyjmuje w gdyni? kurcze słyszałam ze w warszawie
    • Gość: gość Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.13, 08:19
      Ja rozmawiałam telefonicznie,numer był podany na forum dużo wcześniej. Bardzo trudno jest się dodzwonić
      • Gość: Gosc Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.superkabel.de 18.03.13, 22:55
        Witam, rowniez bylabym wdzieczna za podanie mi jakis namiarow na ta pania, pozdrawiam ,bardzo mi na tym zalezy
    • Gość: gość Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.auto.m2m.net.pl 18.03.13, 18:14
      Witaj. Szacun pozostałym forumowiczom.
      Tak, to P.Inka. Posiada Wielki Dar i potrafi z niego korzystać.Jest przy subtelnie taktowna i nigdy, przenigdy nie używa swojej mocy bez zgody klienta, za co bardzo ją szanuję, a znam od wielu, wielu lat. Potrafi widzieć więcej niż proste, codzienne sprawy, tylko człowiek nie zawsze jest gotowy na te subtelniejsze energie. Słuchać należy uważnie, a i tak zdarza się, że umknie pamięci, ale jeśli mówi o sprawach ważnych, to i tak informacje wrócą, albo inaczej: zadziała czynnik czasowy( czasem mały drobiazg, zdarzenie niby bez znaczenia, wypowiedź-taki mały kluczyk), a pamięć skojarzy przekaz.To prawda, że trudno z nią o kontakt - ma swoje prywatne życie, dom, dzieci, rodzinę i multum ludzkich problemów.(?) Też nie mogę złapać kontaktu na żywo, rozumiem, nie zawsze chęci wystarczają, może nie ten czas, ale próbuję, czego i wam życzę, bo warto. Pozdrawiam wszystkich.
      gość.
      • zaplanowana Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 18.03.13, 20:09
        A ja byłam u Inki dwa lata temu. Trochę mi się sprawdziło, a trochę zupełnie nie. Właściwie najważniejsza rzecz nie. Poradziła mi, żebym ABSOLUTNIE nie zmieniała pracy, że będę żałować. Nie posłuchałam jej. Bo bardzo chciałam rzucić tę starą- i to była najlepsza decyzja jaką podjęłam. Bo dzięki nowej dostałam kolejne propozycje i moje życie zawodowe zmieniło się na lepsze.
        Ale rzeczywiscie jest bardzo ciepła, sympatyczna, i ma dar. Po prostu może akurat nasze energie nie zagrały. Nie mogę jednak powiedzieć, że nic się nie sprawdziło, bo parę rzeczy ujęła b.trafnie.
        • Gość: gość Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.auto.m2m.net.pl 19.03.13, 11:34
          witaj,
          czasami tak jak na każdym łączu mogą wystąpić zakłócenia, pewien seeing nie pozwalający na czystość odczytu, zwłaszcza na tych subtelniejszych(nazwijmy to "dalszych" łączach energii) -wizja nie sprawdza się w czasie jakiego człowiek oczekuje; czasami wymaga dłuższego kroku i albo zaistnieje, albo człowiek ją rozproszy - jt coś co uznajemy za lepsze dla nas z naszego punktu widzenia.
          wszystkiego dobrego. pozdrawiam.
          gość
          gość
          • Gość: Marina Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.lte.plus.pl 27.03.13, 11:16
            A ja z innej beczki, w ubiegłym roku zadzwoniła do mnie pewna Pani która proponowała mega reklame w necie ,czyli wpisy ,dobre opinie, oraz jaka to będę rozchwytywana. Ot taki sobie szum wokół mojej osoby, wszystko to oczywiście za pieniądze. Ja podziękowałam tej pomysłowej Pani i teraz tak się zastanawiam czy te wszystkie prośby o podanie namiarów na w/w Panią nie są tylko biciem piany. Przecież numer telefonu był podawany i to wielokrotnie , więc po jakiego czorta wszyscy proszą o namiary??? skoro one widnieją. Co do samego dodzwonienia się to nie ma z tym żadnego problemu (sama sprawdzałam) wiec to tylko takie moje spostrzeżenia . Osobiście nigdy nie widziałam i nie miałam żadnego kontaktu z P. Inką więc nie mogę się odnosić co do jej umiejętności, zadziwił mnie tylko sam fakt proszenia wszystkich o kontakt . No ale może się mylę i odniosłam mylące wrażenia.
            • Gość: gosc Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 16:23
              Ja dodzwoniłam się za 4 razem. N a rozmowę czekałam tydzień
        • Gość: ... Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.subscribers.sferia.net 27.05.13, 19:51
          Hej jestem na forum???
          Miałabym kilka pytan związanych z tą wróżka...
          • Gość: dominika Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.centertel.pl 27.05.13, 21:33
            witam serdecznie....bardzo proszę o jakieś namiary na jasnowidz Inke...tyle o niej slyszalam i potrzebuję jej pomocy. jazdzewska.dominika@wp.pl...bede wdzieczna za namiary
    • gazeta_mi_placi Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 30.04.13, 09:33
      Czarno to widzę.
      • Gość: gość Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 13:09
        Zmień okulary na różowe;)
      • Gość: zaplanowana Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 22:46
        No mi się jednak nie sprawdziła duża część;-) i nie ma szans się zrealizować. Bo akurat np. radziła bym się nie zwalniała z pracy, bo będę gorzko żałować i w pracy nic mi nie grozi. no groziło, bo się potem dowiedziałam. No i zmieniłam, i to była najlepsza decyzja jaką podjęłam. Minęło już dużo czasu i uważam, że zmiana dała mi bardzo dużo dobrego. Nie tylko finansowo.
        Ale nie zaprzeczam, że na pewno sporo o mnie wiedziała. Mojego męża i jego stosunek do mnie, naszą relację opisała w 100 proc. I akurat b.chciałabym, żeby to co mówiła się sprawdziło. I wygląda, że tak jest.
        Nie ma wróżki/ jasnowidza, która się nie myli. Nie spotkałam.
        • Gość: Ka Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.13, 22:58
          Komuś się jeszcze nie sprawdziło - tzn. losy potoczyły się w innym kierunku niż mówiła?
          • anna-2512 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 15.07.13, 14:38
            Ja również proszę Magdę9 lub inne osoby o podanie nr tel. Inki. Mój mail hannawaszkiewicz@wp.pl. Bardzo bardzo dziękuję. Pozdrawiam.
            • Gość: Patricia Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: 212.9.19.* 19.07.13, 11:17
              Bardzo prosze o pomoc -o kontak do Pani Inki . Bardzo zle sie ze mna dzieje od bardzo dawna nie mam juz sily I nadzieji - potrzebuje desperacyjnie porady, pomocy
              Prosze kto kolwiek wie jak moge sie z Pania Inka skontaktowac
              patpatpat61@hotmai.com
              • Gość: m.m9 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.204.74.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.07.13, 19:52
                Coś nie tak z adresem. Maile wracają. Napisz jeszcze raz (poprawny) adres mailowy
                • Gość: patricia Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.gprs.cw.com 20.07.13, 22:15
                  patpatpat61@hotmail.com
                  dziekuje
                  • Gość: marta Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: 160.62.4.* 02.09.13, 10:11
                    Czy również mogłabym prosić o namiar do tej Pani. Będę bardzo wdzięczna!

martajlwt@gmail.com
                    • Gość: Patrycja Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.ists.pl 02.10.13, 15:18
                      Czy Panie, które pytały kilka miesięcy od kontakt do Pani Inki mogłyby napisać coś więcej: czy były i opisać swoje wrażenia?
                      Ja dzwoniłam na ten numer telefonu: 518937843 i zostałam zapisana na następny tydzień ale muszę pokonać kilkaset kilometrów i wizyta nie jest zbyt tania (1h- 200zł) więc nie chcę jechać na darmo.
                      Bardzo proszę więc o odpowiedź czy warto.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: sylwat83 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.rev.kosakowo.net 03.10.13, 08:11
                        Witam, byłam w lutym tego roku u jasnowidz Inki. Opowiedziała choroby rodziców jakie są w rzeczywistości. W sprawie rodzeństwa również opowiedziała prawdę. Jeżeli chodzi o moją sprawę jeszcze nic się nie sprawdziło. Babka konkretna, nie mówi zbyt dużo. Wróżba powinna sprawdzić się w przeciągu paru lat. Powinno się na wizytę wziąć swoją osobistą rzecz np. pierścionek, długopis do którego jesteśmy przywiązani i oczywiście zdjęcia osób, na których nam zależy.
                        Jasnowidz Inka jeździ po kraju, ma swoje stałe miejsca jasnowidzenia. Mi wróżyła w trojmieście a dokładnie w Gdyni.
                        Powodzenia.
                        • Gość: Maga Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.13, 16:35
                          Mam pytanie czy Wróżka Inka nadal przyjmuje w Warszawie i który numer jest prawdziwy?
                          518 937 848 czy końcówka 843 ? Proszę o pomoc.
                        • rasta_aga Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 01.03.15, 19:26
                          Napiszcie proszę jak u innych ze sprawdzalnością. U mnie minął już przepowiedziany czas i nie sprawdziło się.
                          • chleb1970 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 30.03.15, 06:37
                            Dzien dobry mam ogromna prosbe do pani , chodzi mi o kontakt do jasnowidzki Iny z Warszawy .Czy moze pani podac aktualny numer telefonu a najlepiej adres mailowy ? Bardzo zalezy mi na tym kontakcie . Z gory dziekuje za pomoc i zycze milego dnia
                        • chleb1970 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 30.03.15, 06:40
                          Dzien dobry czy moze mi pani podac numer telefonu do Jasnowidzki Iny badz jej adres mailowy? Z gory dziekuje i zycze milego dnia
                          • rasta_aga Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 30.04.15, 09:17
                            To jest nr tel pod którym dokonywałam zapisu na wizytę: 518 937 843. Pozdrawiam i powodzenia życzę :)
    • florka28 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 17.02.16, 13:17
      Pani Inka zmieniła numer. Aktualnie można umówić się pod numerem 533 194 555.
    • paaatrycjaaaaa Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 20.02.16, 14:34
      Czy Pani Inka robi wizję przez internet np. przez skype. Czy trzeba być u niej osobiście?
    • paaatrycjaaaaa Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 06.06.16, 15:23
      Czy ktoś próbował się w ostatnim czasie dodzwonić do Pani Inki? Bo ja dzwonię od dwóch tygodni i nic...
    • katakat Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 03.11.16, 13:54
      Witam! Bardzo mi zależy na opinii o Jasnowidz Ince, która przyjmuję również w Gdyni na Starowiejskiej. Jakie są wasze wrażenia? Jej przepowiednie się sprawdzają? jak jest z ew. czasem ich sprawdzalności? Będę wdzięczna za informację :)
      • zyggus_84 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 08.11.21, 13:09
        Moje odczucia są takie, że dużo zalezy od konkretnej osoby, od jakiejś energii własnej. Jeśli chodzi o mnie, to Inka mówiła mi o bieżącej mojej sytuacji i przeszłości, wszystko było zgodne z prawdą. Odnosnie przyszłości, a byłam u niej 18 lat temu, wszystko się sprawdziło.... Nawet to, że będę jakis czas mieszkała zagranicą. W moim przypadku 100% trafności.
    • akotarek Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 20.11.21, 05:02
      Jasnowidz inka sprawdzalność bardzo słaba tylko jedno na 3 pytania trafnie wywróżyła, no ale może jej zasugerowałam odpowiedź. odradzam
    • markotna.ja Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 31.12.21, 18:54
      Można prosić o namiar?
    • candice1111 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 15.05.23, 18:12
      Mam aktualny numer do Inki, byłam u niej 13.05.2023
      • 16karolcia89 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 17.05.23, 17:26
        Witam, czy mogę prosić o nr tel do Pani Inki? Jaki jest teraz koszt i gdzie ona przyjmuje? 16karolcia@op.pl
      • jakub_pawelski1210 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 05.08.23, 17:05
        Bardzo proszę o informacje gdzie przyjmuje i jaki koszt jakub_pawelski@protonmail.com
        • candice1111 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 05.08.23, 21:16
          wysłałam maila
        • danusia2585 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 04.11.23, 11:42
          Czy mogę Pana prosić o podanie nr telefonu i miejsca, gdzie Inka przyjmuje? Mój mail to danusia2585@gmail.com Pozdrawiam
    • agacik92 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 17.07.23, 15:28
      Czy ja też mogę prosić kontakt?
      E-mail: agatakusmierowska@wp.pl
      • candice1111 Re: Jasnowidz Inka - szukam kontaktu 24.07.23, 22:58
        wysłałam maila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka