eevvaa Re: DO PAŃ EKSPERTEK-Do P. EWY G. 04.02.04, 08:09 eevvaa napisała: > Droga Pani Ewo może pani mi pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: DO PAŃ EKSPERTEK-Do P. EWY G. 04.02.04, 08:29 Ewa, z przyjemnością - nie bardzo tylko wiem, w czym? skonkretyzuj, czego oczekujesz, to pomyślę, jak mogę Ci pomóc. Pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: DO PAŃ EKSPERTEK-Do P. EWY G. 04.02.04, 18:28 ewa.gs napisała: > Ewa, > z przyjemnością - nie bardzo tylko wiem, w czym? > skonkretyzuj, czego oczekujesz, to pomyślę, jak mogę Ci pomóc. > Pozdrawiam > Ewa G. Droga Pani Ewo Dziękuję,że pani zauważyła mój problem. Na temat pisma automatycznego mówi się, że niesie różne zagrożenia(typu zawładnięcia przez istoty niższe)-Jakie jest pani zdanie na ten temat? Ja myślę,że jest to raczej kontakt z podświadomością i ewentualnie przy większym rozwoju z nadświadomością.Czy powinnam się tym zajmować-Czy może czymś innym-staram się pracować nad swoim rozwojem duchowym i czuję jakiś niedosyt, że powinnam coś więcej na ten temat robić. Serdecznie pozdrawiam- -Ewa optymistka-Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: DO PAŃ EKSPERTEK-Do P. EWY G. 04.02.04, 22:39 Witam serdecznie, nie zetknęłam się osobiście z nikim, kto zajmuje sie pismem automatycznym. Trudno mi więc doradzać. Radzę poszukać rady wśród prowadzących różnego rodzaju kursy ezoteryczne, może Emfazy Stefański lub Leszek Żądło mogą powiedzieć na ten temat coś więcej. Radzę poszukać w ogłoszeniach kursów lub w redakcji Nieznanego Świata. Pozdrawiam, Mii Krogulska Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: DO PAŃ EKSPERTEK-do P. Mii Krogulska 16.02.04, 14:46 dziękuję P. Mii Krogulska za odpowiedź-na pewno skorzystam.A, co mówi na ten temat mój horoskop i co z moimi sprawami uczuciowymi wtym roku-jestem od 4 lat wdową i czuję sie bardzo samotna.Kilka razy horoskop dzienny na Pań stronie mi się sprawdził. serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hserwin Re: Do eevvvaa 16.02.04, 15:33 Witaj. Polecam Ci stronę www.nowalska.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: hserwin 16.02.04, 15:38 Witaj, czy odebrałaś swoje podpisy? pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś